Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 00:11

1913 написа:Хайде, успокойте се вече! Какво става с всички, та са започнали да обиждат всичко, което мърда? Ние всички, с едни или други убеждения, от един или друг отбор, сме от едната страна на барикадата. Докато ние се делим и разправяме за глупости, разни хора правят незаконно десетки и стотици милиони, а ние вместо да им попречим, се разправяме помежду си като някакви животни (казвам го фигуративно, не искам да обидя животните)... Няма лошо да се спори, сред разумните люде така се ражда истината, но не трябва да се преминава рамката на добрия тон, защото после няма връщане! Поздрави на всички!

Съгласен! Айде мир и лека нощ на всички!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2013 00:11

Той не знам какви ги ръси, но ти определено ръсиш наизуст глупости, това го забелязах отдавна. В безсилието и ожесточението си срещу ББ плюеш, без въобще да се аргументираш с нещо смислено. Никакви факти, нищо .... само плюене на принципа ББ е виновен за всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 00:13

1982 написа:Той не знам какви ги ръси, но ти определено ръсиш наизуст глупости, това го забелязах отдавна. В безсилието и ожесточението си срещу ББ плюеш, без въобще да се аргументираш с нещо смислено. Никакви факти, нищо .... само плюене на принципа ББ е виновен за всичко.

Така е! Стига, лека нощ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 фев 2013 00:13

Айде,лека вечер и от мен,утре продължаваме да се дъвчем ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 фев 2013 00:50

dunavfc написа:
v.r.s. написа:Наистина си написал пълни глупости и както казаха колегите от форума много се изложи, дори това е меко казано.

Кое е глупост бе пич,аз не съм написал една обида към Васил Левски,само заради това,че не го обожествявам и не го поднасям на пиедестал заслужавам на горя на клада ? Ако не си просто лаик,очаквам да напишеш,кое от написаното от мен е глупост,защото в момента ме обиждаш,че съм глупак.

Не съм имал намерение да те обиждам и да те наричам както и да е, ако бях с такива намерения щях да го направя.

Глупост е, че го определи като мит и легенда, както и, че поставяш ББ пред човек, който е извършил саможертва в името на освобождението на българският народ, създавайки революционни комитети и чрез това си дело е подготвил основите за организирано възстание. Което възстание даде основание Русия, със съгласието на Великите сили, да обяви война на Турската империя и да честваме след броени дни един Национален празник. Това не са митове и легенди, а исторически личности и събития.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 фев 2013 07:55

Лично аз бих гласувал за ГЕРБ.Не защото са идеални,а защото нямат алтернатива.Искам да поясня нещо на по-младите.Да си бил член на БКП не означава да си комунист.Аз също съм бил,но винаги съм твърдял че идеологията е мираж.Мъртво родено дете.Измислица на евреите,прокудена от самите евреи.Кибуците бяха ТКЗС-та,но не можеш да слагаш на един кантар умен-глупав,работлив-мързелив.Много хора от моето поколение ставаха членове на Партията заради професионално издигване или материални облаги.Истинските идеолози от Габровско-Севлиевският,Пиринско-Разлошкият или Антон Ивановци бяха избити,а създаденият през 1944г отряд Чавдар капитализира два месеца киснене в шумата с ,,народната'' власт

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 фев 2013 08:48

RedeviL написа:За Армията съм съгласен! Там е единствената структура, в която реално има някакво свиване на администрация.. И там реформата стана главно заради членството ни в НАТО. Как стоят нещата в МВР стурктурите и колко пари от бюджета заминават за там? И понеже следиш всяка моя дума под лупа - не виждам да споменаваш нещо за липсата на конкурси при назначаване на хора в админисрацията, а какво ще кажеш за тотално отритнатото ни здравеопазване? Майка ми е лекар и от нея научавам доста инфо по темата.. Там ситуацията отдавна е плачевна! И днес като слушам какви работи стават с Пирогов и другите болници.. Не ми се говори! Абсолютен безконтрол на държавата и резултатът е опоскано от всякъде здравеопазване. За там трябва ли доказателство?

http://btvnews.bg/110774717-Idva_vtora_ ... iyata.html
Нарочно не го постнах този линк днес, за да видя дали ще опиташ да видиш дали е така, но не... Както казах нека бъдем роби на истината, а не да търсим популистки изказвания. Популизмът не е градивен. Здравеопазването ни е на отвратитлно ниво, но за това нямат вина Герб. Те смениха, доколкото се сещам 2 министъра, които не успяха да се справят с положението. Както казах и преди-един човек не може да оправи положението-особено, когато е забатачвано толкова време, особено и когато манталитетът на 90% от хората, които отиват във властта е такъв, че повече крадат, отколкото вършат работа... Мен 2 пъти са ми грешили диагнозата и съм се разкарвал с месеци и години по болниците, така че и аз съм наясно за какво иде реч и откога е това положение... Трябва да си зададеш един резонен въпрос-колко е бюджетът, който отпуска това министерство за Пирогов и как се харчат парите-мисля, че е важен въпрос, а? ;)
1913 написа:Хайде, успокойте се вече! Какво става с всички, та са започнали да обиждат всичко, което мърда? Ние всички, с едни или други убеждения, от един или друг отбор, сме от едната страна на барикадата. Докато ние се делим и разправяме за глупости, разни хора правят незаконно десетки и стотици милиони, а ние вместо да им попречим, се разправяме помежду си като някакви животни (казвам го фигуративно, не искам да обидя животните)... Няма лошо да се спори, сред разумните люде така се ражда истината, но не трябва да се преминава рамката на добрия тон, защото после няма връщане! Поздрави на всички!

Колега, много си прав, но много трудно може да промениш манталитетът на хората. Освен това има и други важни въпроси. Как трябва да реагира един честен и справедлив човек, когато се говорят лъжи за някой? Когато вижда, че се провежда политика за манипулиране на хората?
Ето, според мен в мнението на dunavfc има резон, защото никой не може да познава хора, които са живели преди 100 и повече години, няма как и да познава тези, които са ги познавали, няма как дори да познава напълно и човекът до себе си-пример всички тези убийства, при това брутални, когато комшии, колеги, приятели казват-"той бе кротък и добър човек"... Да, моето мнение е, че държавата има нужда от светли личности, от примери за подражание и затова съм доста отрицателно настроен към едни такива приказки по простата причина, че не са нужни, нито пък носят нещо градивно и положително след себе си. Да, може да е прав dunavfc, но не смятам, че трябва да споделя едно такова неположително мнение за един идол пред много хора, защото държавата има нужда от такива чисти хора, на които младите да подражават. И те трябва да бъдат запазени чисти и неопетнени... Друг е въпросът, доколко тези, които го оплюха подражават на своя идол-защото едва ли клеветите, лъжите, лицемерието и манипулацията са качества, които са присъщи на Васил Левски. Липсата на достойнство, просташкият начин, по който те опитват да обидят някого също не са сред качествата на една такава светла личност. Ето, на поне 2-ма души доказах, че лъжат най-нагло, доказах, че манипулират общественото мнение и клеветят /говорят недоказуеми неща/, а те имат все още наглостта да влизат и да продължават по същия начин да пишат тук-без срам, без да изпитат някакви угризения дори.. Аз отделям време, много време, за да преглеждам статистики, информации, статии, мнения на хора, за да мога да дам едно обосновано мнение, което да покаже на тези хора, че не е редно да се плюе по някого без доказателства, но минат не минат една-две странички и те като папагали повтарят същите неща, като латерни-влизат, изсипват един куп недоказани обвинения и заминават... След 1-2 странички пак, във всички теми почти... Нима не е явно, че се опитват да наложат някакво мнение? А най-лошото е, че е без никаква обосновка и доказателства... Та тези хора милеят ли за държавата? Милеят ли за хората? Искат ли да се излезе от тази ситуация-дават ли градивни предложения-всеки сам може да прецени за себе си?...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2013 09:48

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 23 фев 2013 09:56

Първанов, понеже и ти си със сини пристрастия - днес има контрола на Герена на която смятам да ходя. Ако искаш да ти оставя телефон на лично и да пием по бира преди мача. Не е хубаво така да казваш какъв съм и що съм без да ме познаваш. Относно дали си ми доказал нещо - не. Ти си имаш мнение, аз имам мнение и това е форум където всеки споделя своето. Ясно е, че нито ти ще ме убедиш в твоето, нито аз в моето, но за разлика от теб аз не съм тръгнал да те определям какъв си и що си само защото не си на моето мнение.

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 23 фев 2013 10:21

Фен съм на протестите и учатвам в тях. Надявам се на ВНС, нова конституция и измитане на гадовете от политиката.
Ако нашите искания не се получат както искаме на изборите след 2 месеца за момента мисля да гласувам за ГЕРБ. От БСП, ДПС, Кунева, СДС, Атака, РЗС, ВМРО и какво ли още не НЕ СЪМ ДОВОЛЕН. ГЕРБ имаха МНОГО грешки, но са единствените направили неща в полза на държавата и не сса продали големи предприятия в ущърб. Това е мнението ми

Върни се в “Архив”