Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hienizator написа:Daniel Levski написа:Вече съм сигурен в крайното класиране - 1. ЛЕВСКИ, 2. Лудогорец /те взимат и купата/, 3. цска /на тях им дадоха стадиона, 4. Черноморец /на тях им взимаме Херо/, 5. Литекс /те да си гледат новият завод за коли/, 6. Локо Пд /Коко динев достатъчно ще спечели от тото, на него не му трябва нищо/.
Бате спирай веднага хапчетата!!!
THE G.A.M.E написа:Е, те така се прави !
Махаш някой заради слаба игра и резултати ...
Наследника му постига по-добри резултати , макар и с не-толкова привлекателна игра ... Обаче човекът напуска, твърде вероятно- отвратен от селските изпълнения от собствените хора.
... И след 4-ри месеца се назначава този, който освен колебливи, е имал и кофти игра ...
Като по-този начин, автоматично се нулира и малкото напредък, който имахме през последните месеци ...
Даже немога и да се ядосам !
Но определено ще гледам сеир ...
И от тук нататък, аз лично повече няма да апострофирам "Червените" фенове !
Те ще са напълно прави в обидите си, и гаврите !
Заслужихме си го !!!
Ivanskiq написа:Аз бих му счупил главата проста на Батков. Никога не съм искал да е в клуба, а той на всичкото отгоре злоупотребява от няколко години насам по най-лошия начин. Трябва акция!
Hakercheto написа:Daniel Levski написа:Вече съм сигурен в крайното класиране - 1. ЛЕВСКИ, 2. Лудогорец /те взимат и купата/, 3. цска /на тях им дадоха стадиона, 4. Черноморец /на тях им взимаме Херо/, 5. Литекс /те да си гледат новият завод за коли/, 6. Локо Пд /Коко динев достатъчно ще спечели от тото, на него не му трябва нищо/.
и откъде тоя оптимизъм че ще сме на 1во? Ние трябва да гледаме да останем в тройката..
BLUE CHAMPIONS написа:Middlesbrough написа:Няма логика
Сериозно??? Значи въобще не си в час със ситуцията в Левски!Още ли си с приповдигнато настроение от вчера?
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта