Македонците си спомнят за Ицо Велики

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Македонците си спомнят за Ицо Велики

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 18:02

Какво се правиш сега, че не си наясно за какво става въпрос. Всички тези глупости, които пишеш във форума за кюрди, татари и не знам какви още, обидите и заканите, знаеш какво ще ти донесат и, че ще ги кажеш на някой българин в реалния живот, ама друг път.

добре бе цитираи ме .. какво съм те обидил аз лично ? кое от нещата , които съм написал аз съм сътворил или измислил ??? искам да ми стане ясно точно , какво искаш да ти кажа на улицата ок ?

Значи най-милото ще ми е живо и здраво дълги години, мижитурка такава :lol: Оттук насетне при следващ опит да си така остроумен ще се занимавам с теб в реалния живот

хехе... чакаи малко... има една българска поговорка , която гласи " каквото повикало такова се обадило" така ,че носи сам отговорност за думите си ! ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2012 18:28

saffron написа:
Какво се правиш сега, че не си наясно за какво става въпрос. Всички тези глупости, които пишеш във форума за кюрди, татари и не знам какви още, обидите и заканите, знаеш какво ще ти донесат и, че ще ги кажеш на някой българин в реалния живот, ама друг път.

добре бе цитираи ме .. какво съм те обидил аз лично ? кое от нещата , които съм написал аз съм сътворил или измислил ??? искам да ми стане ясно точно , какво искаш да ти кажа на улицата ок ?

Значи най-милото ще ми е живо и здраво дълги години, мижитурка такава :lol: Оттук насетне при следващ опит да си така остроумен ще се занимавам с теб в реалния живот

хехе... чакаи малко... има една българска поговорка , която гласи " каквото повикало такова се обадило" така ,че носи сам отговорност за думите си ! ;)

Не се прави на гламав, ами си погледни писаниците дори само в тази тема. Погледни си мненията назад в темата за татари и т.н и спри да се правиш на неразбрал! Относно думите ти към Станко, ти или се правиш на ударен, или наистина ти хлопа дъската. Не виждаш ли, че голям % от хората (да не кажа почти всички във форума), които следят редовно и влизат редовно те знаят що за птица си и са ти казвали какво мислят за теб (все "приятни неща") аз съм сред последните, които им кипна и решиха да ти отговорят на глупостите. Аз лично съм спорил със Станко, но ако трябва да сравнявам умствения Ви багаж на форумно ниво, че той те превъзхожда доста и това го казвам не само защото е българин! С теб дискусия просто не може да се води, ти си лаеш едно и също (глупости в повечето случаи) и се изживяваш във форума, като си траеш в реалния живот (все едно някой българин да тръгне да нарежда сърбите в техен форум, а в същото време да живее в Сърбия... Дните му ще са преброени, ако говори същите неща на улиците- при теб е същото). И ти го казаха и хората назад в темата, достатъчно хора има, които ще те скалпират за глупостите, които пишеш. В това число и аз, ако продължаваш да го правиш!

А тази поговорка я запази за себе си, пасва отлично на цялото ти поведение във форума. После да не викаш чакай, ама аз не исках така :mrgreen: Ти си човекът, който трябва да носи отговорност за думите си в този форум! Като не си искал, да си внимавал какво си писал и с кого си се заяждал във форумите ;) Защото не само ти можеш да го правиш! И едно е да спорим и да се обиждаме във форум, съвсем друго е да намесваш "най-милото ми" във форума и да пожелаваш разни неща (каквото и да си искал да кажеш)- просто си нямаш идея какво ще ти се случи (и това не касае само теб, а всеки, който си позволи подобни коментари и насоки). Да не говорим, че и аз владея подобни похвати и мога да наредя клетва след клетва за родата ти до 9 коляно и за всичките ти македонски събратя, че чак свят да ти се завие :mrgreen: Но не искам да ти падам до нивото! Както вече ти казах, повече няма да се занимавам с теб в тази тема, внимавай какво пишеш и на кого го пишеш!
Последна промяна от MORSKI на 16 фев 2012 18:39, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2012 18:32

saffron написа:
CTAHKO написа:Сафроне,това да си българин не означава само да имаш български паспорт,а и да се чувстваш такъв :!: При теб нещата изобщо не са така ;) Дори ако трябва да бъдем точни,на времето такива като теб ги вкарваха не по затворите,а в психиатриите :lol: Така че при първа възможност потърси лекарска психиатрична помощ докато не е станало твърде късно 8-)

абе ти кво се обесняваш въобще бе ... на тебе 50% от хората пишещи тук те разбраха , колко умствен багаж имаш и те отсвириха при все ,че си "големия" българин :lol:
мене хората ме разбират... говорим за хората.. не за арииските смиигълси , като тебе с белите коси и албиноските очи :mrgreen:
виж . колко теми съм отворил и всеки път става хубава дискусия .. говориме за смилени неща , които ни засягат нас човеците живеещи в България... ;)
ти си балуш... знаеш го.. изпълнен си със злоба към готините хора... киснеш по цял ден и по цяла вечер тук... нали те гледам... :lol: ... аз си чупих крака преди седмица... и искам не искам съм тук... но до края на месеца... а ти ше си останеш тук завинаги... щото нямаш приятели... кои би излезнал на бира с комплексар , като тебе.. дето все некои друг му е виновен за положението в , което се намира....... пфф толкова си .. аре да не казвам какво си... че ше повърна

Явно вече е твърде късно за теб :lol: Добре че не осъзнаваш колко си откъсан,иначе щеше да се самоубиеш :lol: Що се отнася до мен,не бери грижа.Аз съм социална личност,а и работата ми е свързана с хора,тъй че не ми обяснява с колко приятели имам,с кой,кога и какво съм щял да пия.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 фев 2012 18:46

Сафроне, осъзнаваш ли всъщност колко ти е промит мозъка??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Отивай си в мЪкедония и там си живей живота. :geek:

Македонското промиване на мозъци е факт:

http://pcworld.bg/13176_bezobrazie_kak_ ... _balgarche

Явно група комплексирани македонци са решили да се направят на умни, като са променили превода в google translate на някои фрази:

„Аз съм българче” на македонски става „виагра за жени” (това е до известна степен хвалебствие за българските мъже, за което им благодарим сърдечно)

Други по-скандални открития:

„Василий българоубиец” – „Василиј Македонецот”

„Източна, Западна и Централна България” на македонски е „Источна, Западна и Централна Македонија”.

Честно казано последното ме подразни. Не защото се чувствам застрашен като българин, а защото се чудя на простотията на някои хора. Докато албанците ги асимилират те са тръгнали с нас и гърците да се заяждат. След някоя друга година фиромци там няма да има - само шиптъри. Но заблудените овце още бленуват някаква Велика Македония...

Друг странен превод:
„таратор” – „Љубомир Цуцуловски” ???

Нека оправим тази глупава грешка, като използваме функциите на Google Translate. Преведете от български на македонски следните изрази и натиснете вдясно бутона
„ Contribute a better translation” или „ Предложете по-добър превод”:

„Василий българоубиец” – „Василиј българоубиец”
„Аз съм българче” – „Јас сум Бугарин”
„Източна, Западна и Централна България” – „Источна, Западна и Централна Бугарија”

И дори можем да им го върнем:
„македонец” – „българин”
„македонец след баня” – „чист българин”

И каквото още ви хрумне :)

1. http://pcworld.bg/13176_bezobrazie_kak_ ... _balgarche

2. http://news.ibox.bg/news/id_2015949142

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 18:55

MORSKI написа:Не се прави на гламав, ами си погледни писаниците дори само в тази тема. Погледни си мненията назад в темата за татари и т.н и спри да се правиш на неразбрал! Относно думите ти към Станко, ти или се правиш на ударен, или наистина ти хлопа дъската. Не виждаш ли, че голям % от хората (да не кажа почти всички във форума), които следят редовно и влизат редовно те знаят що за птица си и са ти казвали какво мислят за теб (все "приятни неща") аз съм сред последните, които им кипна и решиха да ти отговорят на глупостите. Аз лично съм спорил със Станко, но ако трябва да сравнявам умствения Ви багаж на форумно ниво, че той те превъзхожда доста и това го казвам не само защото е българин! С теб дискусия просто не може да се води, ти си лаеш едно и също (глупости в повечето случаи) и се изживяваш във форума, като си траеш в реалния живот (все едно някой българин да тръгне да нарежда сърбите в техен форум, а в същото време да живее в Сърбия... Дните му ще са преброени, ако говори същите неща на улиците- при теб е същото). И ти го казаха и хората назад в темата, достатъчно хора има, които ще те скалпират за глупостите, които пишеш. В това число и аз, ако продължаваш да го правиш!

А тази поговорка я запази за себе си, пасва отлично на цялото ти поведение във форума. После да не викаш чакай, ама аз не исках така :mrgreen: Ти си човекът, който трябва да носи отговорност за думите си в този форум! Като не си искал, да си внимавал какво си писал и с кого си се заяждал във форумите ;) Защото не само ти можеш да го правиш! И едно е да спорим и да се обиждаме във форум, съвсем друго е да намесваш "най-милото ми" във форума и да пожелаваш разни неща (каквото и да си искал да кажеш)- просто си нямаш идея какво ще ти се случи (и това не касае само теб, а всеки, който си позволи подобни коментари и насоки). Да не говорим, че и аз владея подобни похвати и мога да наредя клетва след клетва за родата ти до 9 коляно и за всичките ти македонски събратя, че чак свят да ти се завие :mrgreen: Но не искам да ти падам до нивото! Както вече ти казах, повече няма да се занимавам с теб в тази тема, внимавай какво пишеш и на кого го пишеш!

ама не се занимаваи с мене бе ... казах ти въобще да не ме заговаряш бе!! късопаметен ли си ?къф си ?
аз не съм обидил никого на татар и на каквото и да е друго... може да съм се пошегувал за нещо.. но не съм обидил никои с умисъл!! ти си един неудачник , които неможе да докаже твърденията си!!!
наи голямата обида ми нанесе ти.. като ме нарече "българин със сръбско самосъзнание" .. тва е все едно да кажа ,че ти си " българин с турско самозъзнание" .... е това вече е обида! и ще ти го кажа и по друг начин.. кои каквото си надроби сам ше го сърба!!! единствената адекватна реакция от твоя страна би била следната... ИЗВИНЯВАШ МИ СЕ И ВСИЧКО Е ОК! :idea:
а това кои от нас е по умен може да го разбереме мн бързо... влезте в играта конкуизтадор и там ше се види кои колко умствен багаж има ! ;) отправям ви покана и на двамата ! :mrgreen:
и не ме е страх да кажа на всеки сърбин , немец , турчин или македонец в неговата собствена държава ,че е боклук ако се държи нацистки настроен спрямо другите хора! .. всеки един човек (с главно Ч ) би ме подкрепил! .. върлите националисти са срам за своя народ! ....
единствения съвет , които имам към тебе е да започнеш да уважаваш първо своето семеиство , близките си... после съседите си.. и хората от различен етнос или самосъзнание... да уважаваш мнението на хората да се самопределят така както те сметнат за добре.. и да вярват в това , което те искат да вярват... Левски е имал тея идеали... поучи се от своите герои и бъди човек!! Гоце Делчев е казал - разбирам света , като поле за културно съревнование между народите.... едва ли е имал твоя критерии за съревнования.. МЕКЕДОНОИДЕ! :mrgreen: ае фофф!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2012 19:15

Кой и за какво да ти се извинява на теб бе,еба ти шиптъра откъсан :lol: Били го обидили ;) Ти си тоя дето почва с обидитие,пък после подвиваш опашка като бита мастия.Такива сте всички македоноиди.Нямате нищо общо с хората :!: Тръгнал по някаква компютърна игра да определя интелекта на по-висшата от него раса 8-) Ае бегай се снимай някъде :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 фев 2012 19:19

По-луди от мъкедонците не знам дали има! :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RdoHchf5Zx0&feature=player_embedded#![/youtube]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2012 19:24

Аз съм Бог Македон и Сафрон е моят пророк!
Покайте се грешници, покажете уважение към пророка и няма да ви накажа с цялата си мощ!

МакедонАмин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 фев 2012 19:25

Кашчей написа:Аз съм Бог Македон и Сафрон е моят пророк!
Покайте се грешници, покажете уважение към пророка и няма да ви накажа с цялата си мощ!

МакедонАмин!

АМИН! :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 19:44

Кашчей написа:Аз съм Бог Македон и Сафрон е моят пророк!

МакедонАмин!

уникално чувство за хумор :lol:

Върни се в “Архив”