saffron написа:Какво се правиш сега, че не си наясно за какво става въпрос. Всички тези глупости, които пишеш във форума за кюрди, татари и не знам какви още, обидите и заканите, знаеш какво ще ти донесат и, че ще ги кажеш на някой българин в реалния живот, ама друг път.
добре бе цитираи ме .. какво съм те обидил аз лично ? кое от нещата , които съм написал аз съм сътворил или измислил ??? искам да ми стане ясно точно , какво искаш да ти кажа на улицата ок ?
Значи най-милото ще ми е живо и здраво дълги години, мижитурка такава

Оттук насетне при следващ опит да си така остроумен ще се занимавам с теб в реалния живот
хехе... чакаи малко... има една българска поговорка , която гласи " каквото повикало такова се обадило" така ,че носи сам отговорност за думите си !

Не се прави на гламав, ами си погледни писаниците дори само в тази тема. Погледни си мненията назад в темата за татари и т.н и спри да се правиш на неразбрал! Относно думите ти към Станко, ти или се правиш на ударен, или наистина ти хлопа дъската. Не виждаш ли, че голям % от хората (да не кажа почти всички във форума), които следят редовно и влизат редовно те знаят що за птица си и са ти казвали какво мислят за теб (все "приятни неща") аз съм сред последните, които им кипна и решиха да ти отговорят на глупостите. Аз лично съм спорил със Станко, но ако трябва да сравнявам умствения Ви багаж на форумно ниво, че той те превъзхожда доста и това го казвам не само защото е българин! С теб дискусия просто не може да се води, ти си лаеш едно и също (глупости в повечето случаи) и се изживяваш във форума, като си траеш в реалния живот (все едно някой българин да тръгне да нарежда сърбите в техен форум, а в същото време да живее в Сърбия... Дните му ще са преброени, ако говори същите неща на улиците- при теб е същото). И ти го казаха и хората назад в темата, достатъчно хора има, които ще те скалпират за глупостите, които пишеш. В това число и аз, ако продължаваш да го правиш!
А тази поговорка я запази за себе си, пасва отлично на цялото ти поведение във форума. После да не викаш чакай, ама аз не исках така

Ти си човекът, който трябва да носи отговорност за думите си в този форум! Като не си искал, да си внимавал какво си писал и с кого си се заяждал във форумите

Защото не само ти можеш да го правиш! И едно е да спорим и да се обиждаме във форум, съвсем друго е да намесваш "най-милото ми" във форума и да пожелаваш разни неща (каквото и да си искал да кажеш)- просто си нямаш идея какво ще ти се случи (и това не касае само теб, а всеки, който си позволи подобни коментари и насоки). Да не говорим, че и аз владея подобни похвати и мога да наредя клетва след клетва за родата ти до 9 коляно и за всичките ти македонски събратя, че чак свят да ти се завие

Но не искам да ти падам до нивото! Както вече ти казах, повече няма да се занимавам с теб в тази тема, внимавай какво пишеш и на кого го пишеш!