искам да е ясно, че докато тумора е в Левски, няма как отбора да просперира, ако ще и Моуриньо да стане треньор. Гонзо е тъпак, който не разбира нищичко, той няма да стои настрана от тренировките, разборите и т.н.
За какво да се радвам, че сме назначили що годе добър треньор ( времето ще покаже това), като имаме Гонзо и Батков, които рушат всичко...
Аз се чудя толкова ли има още фенове, които да имат доверие на "мениджъра" гонзо?!
И на какво отгоре, те му се доверяват?!
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
Последна промяна от yasen на 02 ное 2011 19:33, променено общо 1 път.
Защо ми се струва, че Георги Иванов нещо не е много доволен, а поведението му не подхожда на СТД и треньор на водещ отбор http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=40188
Медиите са за това да отразяват случващото се и най-нормално е както в белите страни да се спре пред тях, а не да си играят на гоненка и са няколко думи да им отговори на въпросите.
Ако пък искат да бъдат спокойни, то тогава да затворят зоната около тренировъчната база за външни лица и журналисти както е навсякъде, но отново из белият свят.
Костов за мен е много добър специалист, дано човекът получи достатъчно време за да изгради отборът ви спрямо неговите разбирания за футбол, както и той да има последната дума при селекцията, то ест даден играч дали става или не преди да подпише договор
Медиите са за това да отразяват случващото се и най-нормално е както в белите страни да се спре пред тях, а не да си играят на гоненка и са няколко думи да им отговори на въпросите.
Ако пък искат да бъдат спокойни, то тогава да затворят зоната около тренировъчната база за външни лица и журналисти както е навсякъде, но отново из белият свят.
Костов за мен е много добър специалист, дано човекът получи достатъчно време за да изгради отборът ви спрямо неговите разбирания за футбол, както и той да има последната дума при селекцията, то ест даден играч дали става или не преди да подпише договор
Последна промяна от PFC Litex на 02 ное 2011 19:35, променено общо 3 пъти.

- Red Warrior
- Контакти:
Махнали сте Гонзо. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Защо сте махнали Гонзи, сега трябва да си сменям подписа 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- santiliana
levskar forever написа:Вчера гледах студиото на шампионската лига на БТВ и беше Асен Букарев,та си мислех,защо не го вземат него за треньор.Момчето е много интелигентно минал е през нашият отбор,а и до колкото съм чувал е ходил на запад да практикува(краде)занаят.Коментарите му и мненията му бяха на място(поне за мен така).Очаквам в скоро време да започне някъде,като треньор и мисля че ще е с успех!
аааа, не... Това, че някой може да коментира и анализира даден мач, ако го прави добър треньор- то тогава всички коментатори от ДИЕМА са за старши-треньори на половината А група во главе с националния

Това е несериозно- какви Букаревци и тем подобни?! Николай Костов има най-важното: достатъчен треньорски опит и най-вече- постигани резултати и успехи, при това в първенства, доста по-силни от нашето. За мен лично- това беше най-разумния избор за треньор на Левски. Кой друг да бъде?- Илиян ли, дето му се молеха от две години, а той си каза,че не го интересува Левски, а е от Черно море?
Или Груев, който е на ниво именно горепосочените коментатори и донякъде има успехи в "познай резултата" преди време по РИНГ?
Или пък някой чуждоземец, който дори не е наясно със смисъла на думата "Левски". Еничари като Люпко, като Мъри и тем подобни- не ни трябват. Те показаха отдавна "лоялността" си към синия клуб- веднага избираха офертата на нашия най-актуален "враг" в последните години- Ловешкия.
Така, че- добър-лош, Костов е РАЗУМНИЯ избор за хала, на който се намираме в момента.Без претенции сякаш е някакво величие, а тихо и скромно- по мъжки- идва да помогне да се изправим на крака и отново да се върнем там, където ни е мястото- НА ВЪРХА!
Затова, тази вечер ще изпия една чаша червено вино за успех на любимия ми отбор с новия треньор и ви приканвам и вас да сторите същото.Време е вече да гледаме в една посока и да се опитаме и ние да "помогнем" с нещо- като например- да го подкрепим и му вдъхнем кураж, че синята публика го приветства с "ДОБРЕ ДОШЪЛ!"
Последна промяна от santiliana на 02 ное 2011 19:37, променено общо 1 път.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Червените пак са излязли от къщите си! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- rocknrolla
- Контакти:
Red Warrior написа:Защо сте махнали Гонзи, сега трябва да си сменям подписа
Долу ръцете от Тара.

Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Neron
- Контакти:
Резервиран съм към новия треньор но на този свят всеки трябва да се доказва.Пожелавам му успех.Оставям надписа който седи вече сигурно 7-8 месеца за Батков и Гонзо докато не напуснат изцяло.САМО ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
santiliana написа:levskar forever написа:Вчера гледах студиото на шампионската лига на БТВ и беше Асен Букарев,та си мислех,защо не го вземат него за треньор.Момчето е много интелигентно минал е през нашият отбор,а и до колкото съм чувал е ходил на запад да практикува(краде)занаят.Коментарите му и мненията му бяха на място(поне за мен така).Очаквам в скоро време да започне някъде,като треньор и мисля че ще е с успех!
аааа, не... Това, че някой може да коментира и анализира даден мач, ако го прави добър треньор- то тогава всички коментатори от ДИЕМА са за старши-треньори на половината А група во главе с националния![]()
Това е несериозно- какви Букаревци и тем подобни?! Николай Костов има най-важното: достатъчен треньорски опит и най-вече- постигани резултати и успехи, при това в първенства, доста по-силни от нашето. За мен лично- това беше най-разумния избор за треньор на Левски. Кой друг да бъде?- Илиян ли, дето му се молеха от две години, а той си каза,че не го интересува Левски, а е от Черно море?
Или Груев, който е на ниво именно горепосочените коментатори и донякъде има успехи в "познай резултата" преди време по РИНГ?
Или пък някой чуждоземец, който дори не е наясно със смисъла на думата "Левски". Еничари като Люпко, като Мъри и тем подобни- не ни трябват. Те показаха отдавна "лоялността" си към синия клуб- веднага избираха офертата на нашия най-актуален "враг" в последните години- Ловешкия.
Така, че- добър-лош, Костов е РАЗУМНИЯ избор за хала, на който се намираме в момента.Без претенции сякаш е някакво величие, а тихо и скромно- по мъжки- идва да помогне да се изправим на крака и отново да се върнем там, където ни е мястото- НА ВЪРХА!
Затова, тази вечер ще изпия една чаша червено вино за успех на любимия ми отбор с новия треньор и ви приканвам и вас да сторите същото.Време е вече да гледаме в една посока и да се опитаме и ние да "помогнем" с нещо- като например- да го подкрепим и му вдъхнем кураж, че синята публика го приветства с "ДОБРЕ ДОШЪЛ!"
едно уточнение... ако гонзо не бе в Левски, Илиян Илиев отдавна да е станал треньор на отбора и да е положил вече основите на развитие, но...
новия треньор е кадърен и свестен човек. Дано прояви характер и силна психика. Нека му дадем кредит на доверие и повече не искам да чувам никакви оставки за Гонзо или Г-н Батков