Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00

Мнениеот milen.hristov » 21 окт 2011 23:41

Този мач май няма нужда от сериозни коментари като гледам колко малко страници са изписани.
Пл.Илиев сгреши и при двата гола,но все пак му се случва изключително рядко.Мюлдер- активен,добре се справи и в защита;И.Иванов-за него мача трябваше да приключи далеч по-рано,ужасно игра;Старокин-този футболист(трябва да ме черпи за този комплимент) и аз да играя срещу него,ще го развинтя,много ужасно игра(тази дума също е комплимент,с оглед на действията му).Грийн най-накрая на неговата си позиция,очаквано все пак игра по-слабо от очакваното след като дълго време игра на друга позиция,по необясними причини;Гаджев- отново нахъсан,отново вкара,но не впечатли обаче с нищо футболно;Цветков-слаб,но и по-зле може да бъде;Д.Младенов-от офанзивните играчи се представи най-успешно,даже вкара;Калво-вкара но и той като Гаджев не показа нищо футболно;Арс-статичен,дано поне на ЦСКА вкара(не,че ще е важно кой ще е вкарал гола).Резервите Райков,Балтанов,Т.Христов бяха безлични.Треньора/директора не се нуждае от коментар,в отбора ти да няма ЦН половин час говори само за себе си и за вършената работа

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 22 окт 2011 00:04

Смешен Левски с уникално прост старши треньор Гонзини ! Черно море им направи петица в Каварна на тия смешници а ние треперим на стадион Георги Аспарухов - ЖАЛ МИ Е ЗА ЛЕВСКИ !!! Гонзо не те ли е срам поне малко ?????

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2011 00:14

milen.hristov написа:Този мач май няма нужда от сериозни коментари като гледам колко малко страници са изписани.
Пл.Илиев сгреши и при двата гола,но все пак му се случва изключително рядко.Мюлдер- активен,добре се справи и в защита;И.Иванов-за него мача трябваше да приключи далеч по-рано,ужасно игра;Старокин-този футболист(трябва да ме черпи за този комплимент) и аз да играя срещу него,ще го развинтя,много ужасно игра(тази дума също е комплимент,с оглед на действията му).Грийн най-накрая на неговата си позиция,очаквано все пак игра по-слабо от очакваното след като дълго време игра на друга позиция,по необясними причини;Гаджев- отново нахъсан,отново вкара,но не впечатли обаче с нищо футболно;Цветков-слаб,но и по-зле може да бъде;Д.Младенов-от офанзивните играчи се представи най-успешно,даже вкара;Калво-вкара но и той като Гаджев не показа нищо футболно;Арс-статичен,дано поне на ЦСКА вкара(не,че ще е важно кой ще е вкарал гола).Резервите Райков,Балтанов,Т.Христов бяха безлични.Треньора/директора не се нуждае от коментар,в отбора ти да няма ЦН половин час говори само за себе си и за вършената работа

Младенов,освен гола,който вкара,беше "муха без глава"!Колко подавания минаха покрай него,а той дори не разбра,че са за него?В защита припкаше около футболистите на Калиакра и...толкоз!"Мухи без глави" бяха още Райков и Балтанов!
Две груби грешки на Илиев и мачът стана 3-2.Иначе ще ше да е 3-4 на 0 и сега нямаше да има толкоз плювни!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 окт 2011 09:17

Тоя рецидивист Иво Главътъ за ваше и на всички играещи футбол добро го заключете да гледа видео до края на договора си.Той и на тренировки е опасен ще потроши и някой от собствените си колеги.
Много ми е интересно, ако го бяха изгонили как щеше да завърши мача?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2011 09:37

onegavon написа:Тоя рецидивист Иво Главътъ за ваше и на всички играещи футбол добро го заключете да гледа видео до края на договора си.Той и на тренировки е опасен ще потроши и някой от собствените си колеги.
Много ми е интересно, ако го бяха изгонили как щеше да завърши мача?

Сигурно щяхме да паднем с 4-0...
ПС.А,ако Илиев не беше сгрешил на два пъти,как щеше да завърши мача?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2011 11:33

Ъъъъъ, к'во има за "анализиране" снощният ни мач ?
Със сигурност всички в синьо" са мислили с няколко дена напред, поне 8-9 !

Жалко само за Пламен Илиев ...
Дано не се сепне от тези две грешки момчето !
Случва се и на най-добрите !!
На Пламен му е простено, защото, колко пъти ни е вадил ? !

А да ...
Дано и "Гонзо" не го ( Илиев ) закотви на пейката, защото това ще бъде самоубийствено не само за играча, но и за отбора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 окт 2011 11:47

balef написа:Смешен Левски с уникално прост старши треньор Гонзини ! Черно море им направи петица в Каварна на тия смешници а ние треперим на стадион Георги Аспарухов - ЖАЛ МИ Е ЗА ЛЕВСКИ !!! Гонзо не те ли е срам поне малко ?????

Не се обръщай директно към столипиновският некадърник, защото той явно има проблем с четенето. И за това не чете. Цитирам: "Работя много спокойно. Не чета вестници и сайтове, за да се обременявам с вашите глупости, които пишете. Ако има нещо, собственикът ще ми каже, завърши Георги Иванов." Значи за в бъдеще ще се наложи да се обръщаме към собственика. А той дали чете? Коментар за мача няма да правя, защото мач просто нямаше. Неделните мачлета в махалата са по стойностни. Само ми направи впечатление, че на публика го докарахме колкото Локото и Славия. По- добър индикатор от това...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 окт 2011 12:35

На мен пък горе-долу ми хареса мачът. Абсолютно резонна победа, с реален резултат 3:1(да речем, че щяха да си вкарат едното положение). Вкараха два гола от Хасково и какво?! Не играхме чак толкова зле този мач, което не ме успокоява, разбира се, все пак играхме с Калиакра, но пък тук го изкарахте, че едва ли не сме изглеждали жалки, а Калиакра имаше едно положение за цял мач, плюс няколко удара от далеч. Дано му дойде акъла на Гонзо, та да пуска Грийн в центъра. Може да е ровил за информация във Форума :).

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 22 окт 2011 14:59

2 Вратарски гола ни вкараха ,иначе ги надиграхме ,да се надяваме Пл.Илиев да е по стабилен с/у Цска :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 окт 2011 18:23

Спокойно момчета! Добре играхте :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”