Този мач май няма нужда от сериозни коментари като гледам колко малко страници са изписани.
Пл.Илиев сгреши и при двата гола,но все пак му се случва изключително рядко.Мюлдер- активен,добре се справи и в защита;И.Иванов-за него мача трябваше да приключи далеч по-рано,ужасно игра;Старокин-този футболист(трябва да ме черпи за този комплимент) и аз да играя срещу него,ще го развинтя,много ужасно игра(тази дума също е комплимент,с оглед на действията му).Грийн най-накрая на неговата си позиция,очаквано все пак игра по-слабо от очакваното след като дълго време игра на друга позиция,по необясними причини;Гаджев- отново нахъсан,отново вкара,но не впечатли обаче с нищо футболно;Цветков-слаб,но и по-зле може да бъде;Д.Младенов-от офанзивните играчи се представи най-успешно,даже вкара;Калво-вкара но и той като Гаджев не показа нищо футболно;Арс-статичен,дано поне на ЦСКА вкара(не,че ще е важно кой ще е вкарал гола).Резервите Райков,Балтанов,Т.Христов бяха безлични.Треньора/директора не се нуждае от коментар,в отбора ти да няма ЦН половин час говори само за себе си и за вършената работа
Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00
Смешен Левски с уникално прост старши треньор Гонзини ! Черно море им направи петица в Каварна на тия смешници а ние треперим на стадион Георги Аспарухов - ЖАЛ МИ Е ЗА ЛЕВСКИ !!! Гонзо не те ли е срам поне малко ?????
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Този мач май няма нужда от сериозни коментари като гледам колко малко страници са изписани.
Пл.Илиев сгреши и при двата гола,но все пак му се случва изключително рядко.Мюлдер- активен,добре се справи и в защита;И.Иванов-за него мача трябваше да приключи далеч по-рано,ужасно игра;Старокин-този футболист(трябва да ме черпи за този комплимент) и аз да играя срещу него,ще го развинтя,много ужасно игра(тази дума също е комплимент,с оглед на действията му).Грийн най-накрая на неговата си позиция,очаквано все пак игра по-слабо от очакваното след като дълго време игра на друга позиция,по необясними причини;Гаджев- отново нахъсан,отново вкара,но не впечатли обаче с нищо футболно;Цветков-слаб,но и по-зле може да бъде;Д.Младенов-от офанзивните играчи се представи най-успешно,даже вкара;Калво-вкара но и той като Гаджев не показа нищо футболно;Арс-статичен,дано поне на ЦСКА вкара(не,че ще е важно кой ще е вкарал гола).Резервите Райков,Балтанов,Т.Христов бяха безлични.Треньора/директора не се нуждае от коментар,в отбора ти да няма ЦН половин час говори само за себе си и за вършената работа
Младенов,освен гола,който вкара,беше "муха без глава"!Колко подавания минаха покрай него,а той дори не разбра,че са за него?В защита припкаше около футболистите на Калиакра и...толкоз!"Мухи без глави" бяха още Райков и Балтанов!
Две груби грешки на Илиев и мачът стана 3-2.Иначе ще ше да е 3-4 на 0 и сега нямаше да има толкоз плювни!
Тоя рецидивист Иво Главътъ за ваше и на всички играещи футбол добро го заключете да гледа видео до края на договора си.Той и на тренировки е опасен ще потроши и някой от собствените си колеги.
Много ми е интересно, ако го бяха изгонили как щеше да завърши мача?
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Тоя рецидивист Иво Главътъ за ваше и на всички играещи футбол добро го заключете да гледа видео до края на договора си.Той и на тренировки е опасен ще потроши и някой от собствените си колеги.
Сигурно щяхме да паднем с 4-0...
ПС.А,ако Илиев не беше сгрешил на два пъти,как щеше да завърши мача?
-
Ъъъъъ, к'во има за "анализиране" снощният ни мач ?
Със сигурност всички в синьо" са мислили с няколко дена напред, поне 8-9 !
Жалко само за Пламен Илиев ...
Дано не се сепне от тези две грешки момчето !
Случва се и на най-добрите !!
На Пламен му е простено, защото, колко пъти ни е вадил ? !
А да ...
Дано и "Гонзо" не го ( Илиев ) закотви на пейката, защото това ще бъде самоубийствено не само за играча, но и за отбора !
Със сигурност всички в синьо" са мислили с няколко дена напред, поне 8-9 !
Жалко само за Пламен Илиев ...
Дано не се сепне от тези две грешки момчето !
Случва се и на най-добрите !!
На Пламен му е простено, защото, колко пъти ни е вадил ? !
А да ...
Дано и "Гонзо" не го ( Илиев ) закотви на пейката, защото това ще бъде самоубийствено не само за играча, но и за отбора !
balef написа:Смешен Левски с уникално прост старши треньор Гонзини ! Черно море им направи петица в Каварна на тия смешници а ние треперим на стадион Георги Аспарухов - ЖАЛ МИ Е ЗА ЛЕВСКИ !!! Гонзо не те ли е срам поне малко ?????
Не се обръщай директно към столипиновският некадърник, защото той явно има проблем с четенето. И за това не чете. Цитирам: "Работя много спокойно. Не чета вестници и сайтове, за да се обременявам с вашите глупости, които пишете. Ако има нещо, собственикът ще ми каже, завърши Георги Иванов." Значи за в бъдеще ще се наложи да се обръщаме към собственика. А той дали чете? Коментар за мача няма да правя, защото мач просто нямаше. Неделните мачлета в махалата са по стойностни. Само ми направи впечатление, че на публика го докарахме колкото Локото и Славия. По- добър индикатор от това...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
- Контакти:
На мен пък горе-долу ми хареса мачът. Абсолютно резонна победа, с реален резултат 3:1(да речем, че щяха да си вкарат едното положение). Вкараха два гола от Хасково и какво?! Не играхме чак толкова зле този мач, което не ме успокоява, разбира се, все пак играхме с Калиакра, но пък тук го изкарахте, че едва ли не сме изглеждали жалки, а Калиакра имаше едно положение за цял мач, плюс няколко удара от далеч. Дано му дойде акъла на Гонзо, та да пуска Грийн в центъра. Може да е ровил за информация във Форума
.

2 Вратарски гола ни вкараха ,иначе ги надиграхме ,да се надяваме Пл.Илиев да е по стабилен с/у Цска 

- Red Warrior
- Контакти:
Спокойно момчета! Добре играхте 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост