Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

kan1912
Контакти:

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот kan1912 » 12 сеп 2011 19:56

Muscarin написа:Както се вижда от анкетата, по-голямата част от феновете не желаят оставката на ХУБЧЕВ. И какво следва сега?

Феновете по-принцип не жалаят, но както чета по-голямата част от феновете на Ботев включително и аз не искат Хубчев да води повече отбора на Ботев. Ще се повторя не са страшни резултатите, а това че при Хубчев играем дефанзивно, грозно и безидейно.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 20:20

Muscarin написа:Както се вижда от анкетата, по-голямата част от феновете не желаят оставката на ХУБЧЕВ. И какво следва сега?

Пич, теб вече ти четохме мненията в другата тема, как другите отбори ще ни "полегват" за да ги бием. :evil:
А относно анкетата, феновете на другите отбори плюс всичкото буфер се изреди да гласува за Хубчев, имаше и Ботевисти, които гласуваха за това(почти всички с презумцията че Хубчев е зле но още е рано за смяна) но в крайна сметка всеки има право на мнение.
Та питаш, от тук нататък какво следва, ами ще ти кажа. Продължаваме да подкрепяме отбора, както сме го правили до сега, обикаляме с отбора навсякъде и го подкрепяме така, както никой друг отбор в БГ не е подкрепян, аз лично го правя вече 30 години. ;)

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 12 сеп 2011 20:36

Дали има нещо вярно?
,,Разкриха бойкот срещу Хубчев в Ботев (Пд)
12.09.2011

Дните на Петър Хубчев в Ботев (Пд) са преброени! Половината от тарторите в състава, водени от Сашо Александров, работят за махането на наставника. Те били бесни, че Хубси не им отдавал дължимото внимание и ги третирал като всички останали играчи. Другата версия за бойкота, която се шири под тепетата, е че един от най-лансираните местни треньори Николай Киров, се гласи за апетитния пост. Той е привлякъл на своя страна Кривия, с който навремето играеха заедно в Марица. Идеята на бившия вратар на "жълто-сините" е да работи в тандем със Сашо Алексдандров начело на Ботев. Тарторите са привлекли на своя страна и ултрасите, които след четвъртото поредно реми на Ботев, започнаха да скандират искания за оставка.''

Не ми се иска да вярвам , но ако има нещо такова.......съм за треньора.Въпреки ,че не се сещам някой треньор да е излезнал победител от такова война.Винаги лигльовците надделяват!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 20:41

radezki написа:Дали има нещо вярно?
12.09.2011

Дните на Петър Хубчев в Ботев (Пд) са преброени! Половината от тарторите в състава, водени от Сашо Александров, работят за махането на наставника. Те били бесни, че Хубси не им отдавал дължимото внимание и ги третирал като всички останали играчи. Другата версия за бойкота, която се шири под тепетата, е че един от най-лансираните местни треньори Николай Киров, се гласи за апетитния пост. Той е привлякъл на своя страна Кривия, с който навремето играеха заедно в Марица. Идеята на бившия вратар на "жълто-сините" е да работи в тандем със Сашо Алексдандров начело на Ботев. Тарторите са привлекли на своя страна и ултрасите, които след четвъртото поредно реми на Ботев, започнаха да скандират искания за оставка.''

Кой го разкри тоя бойкот, ДАНС, КГБ или ЦРУ :lol:
Проблема не е че някой е написал тая глупост, проблема е че Ботевист се връзва на това. Вярвайте на очите си, а не на сульо и пульо:)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 12 сеп 2011 20:57

Петър Хубчев ще запази поста си на старши треньор на Ботев само, ако воденият от него тим победи Нефтохимик в Бургас в събота, в мача от шестия кръг на Източната „Б“ група. Това довериха от управата на канарчетата. Шефовете са уведомили наставника, че го подкрепят, но при загуба или равенство с „шейховете“ няма да могат да го спасят от гнева на жълто-черните фенове. Фаворити за поста му са: Николай Киров-Белия и Велислав Вуцов.

бати и алтернативата (ако е истина де)

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 12 сеп 2011 21:01

Месершмит написа:
radezki написа:Дали има нещо вярно?
12.09.2011

Кой го разкри тоя бойкот, ДАНС, КГБ или ЦРУ :lol:
Проблема не е че някой е написал тая глупост, проблема е че Ботевист се връзва на това. Вярвайте на очите си, а не на сульо и пульо:)

Абсолютно съм съгласен с теб както и с всичко, което написа по темата. Журналистите чули-недочули написали нещо, но наистина не мога да повярвам, че някой се връзва на тези простотии. Относно подкрепата към отбора тя трябва да е безрезервна както досега. Аз също вече 30 години никога не съм оплюл наш футболист, но нервите ми в събота не издържаха и напълно осъзнато си виках оставка на Хубчев. Най голямата грешка на ръководството е че не остави Коцето да си определи сам помощниците и да води отбора и в Б-група, това ми беше мнението преди три месеца и не се е променило и към момента.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 12 сеп 2011 21:03

Месершмит написа:Кой го разкри тоя бойкот, ДАНС, КГБ или ЦРУ :lol:

Кривия, бойкотирал!?! :shock: :shock: :shock:
Ако всички играеха като него, сега нямаше да я има тази тема...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 12 сеп 2011 21:13

Месершмит написа:

Пич, теб вече ти четохме мненията в другата тема, как другите отбори ще ни "полегват" за да ги бием. :evil:
А относно анкетата, феновете на другите отбори плюс всичкото буфер се изреди да гласува за Хубчев, имаше и Ботевисти, които гласуваха за това(почти всички с презумцията че Хубчев е зле но още е рано за смяна) но в крайна сметка всеки има право на мнение.
Та питаш, от тук нататък какво следва, ами ще ти кажа. Продължаваме да подкрепяме отбора, както сме го правили до сега, обикаляме с отбора навсякъде и го подкрепяме така, както никой друг отбор в БГ не е подкрепян, аз лично го правя вече 30 години. ;)

"Пич", това че съм си помислил, как Черноморец ще ни полегнат, да не би да ме прави по-малко ботевист от теб? И не сме ли доволно слаби, та водача в групата да не ни тресне? От къв зор ще ми го натякваш? Ходя по мачове не по-малко от теб! Нещо по-голям фен ли искаш да ми се изкараш, та ми говориш глупости! Относно подкрепата си помислете добре! Щото в събота, ми идваше да разбия муцуната на един такъв,ГОЛЯМ "фен",който не се спря цял мач да обижда по най-гнусен начин един от най-добрите ни футболисти от близкото минало,4-ти в света,изключително скромен и възпитан човек, пред който " феновете" на Ботев се показаха като най-големите селяндури!!!!!!! Айде мерси за такива мачове,ако ще се трепем взаимно на стадиона не благодаря!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 12 сеп 2011 21:30

айде да ви помоля, като пускате някакви цитати, да посочвате източника, за да се знае, а не само да копирате текста от друг сайт.

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 12 сеп 2011 21:52

Някой от бълващите лайна през клавиатурата ще ми отговори ли на поне 1 пост? :lol: Особено пусналият темата.

Върни се в “Архив”