България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Мнениеот LSFC 1914 » 01 сеп 2011 22:37

Слаба игра , а и така като гледам не виждам да идва нищо добро от младежите. Държавата ни се затрива, а какво да говорим за спорта ...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: България(21) - Холандия(21) - BNT World

Мнениеот paceto » 01 сеп 2011 22:37

hrclspr12 написа:Аз не виждам много да работи академията на Литекс. Футболистите им тази вечер не показаха усет към играта. Когато трябваше да ритат, не ритаха. Когато трябваше да подават, не подаваха. Слаба работа тази академия.

Точно Миланов направо този пас към Тонев, който последният пропусна да вкара.
Цветков малко преди това също направи страхотен удар, Цветанов доста раздвижва от фланга, но то при него по принцип си му куца мерника.

Ако не бяха Миланов и Цветков не виждах как ще стигнем до подобни положения след като Тонев беше сам отпред, така че не говори за слаба академия, защото не е така.

Потребителски аватар
golemigazari
Контакти:

Мнениеот golemigazari » 01 сеп 2011 22:38

Пак всички ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ,като играем добре пак ще намерим някакъв косур ! Видя се,че момчетата играха много добре и се бориха до последно,вместо да ги похвалите вие пак почвате,какви сте такива бе БЪЛГАРИ ? Защо все сме недоволни :?:
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена
----------------
Марш, марш,
с генерала наш!
В бой да летим,
враг да победим!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 01 сеп 2011 22:38

siniq_fen написа:Ебати бе, немам думи ние цял живот ли така ще си бъдем, два пъти повече положения и от нищото 0-1 и падаме. Направо ми идва да строша телевизора от яд. Омръзна ми да падаме по 1 и същи начин. :evil: :evil: :evil:

Ебаси на ебаси :mrgreen: ,това е пожоложението толкоз си можеме,троши телевизора бе
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2011 22:39

Слабички са нашите :roll: Точно срещу този съперник не може да имаме претенции за равенство или победа. Холандците изиграха мача без много усилия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 сеп 2011 22:40

Tommi написа:Слабички са нашите :roll: Точно срещу този съперник не може да имаме претенции за равенство или победа. Холандците изиграха мача без много усилия.

Глупости, холандците се бяха насрали, че няма да вземат мача - неслучайно всичките им смени бяха нападатели! :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2011 22:41

hrclspr12 написа:
THE G.A.M.E написа:"ИгрАли сме дОбро, али сме нЕмали шансУ"

А дали е клише, а ? ... :roll:

"Играли смо добро, али смо немали шанси." Така казваше Люпко Петрович и най - вече Славолюб Муслин. Браво на момчетата, но нямаме шансове!
Футболистите ни не са подготвени за цял мач, не са тактически грамотни. Вратарят ни е метър и петдесет, както се казва. Не е сериозно да имаме такъв вратар. Не е сериозно да е такъв водещия вратар на Левски. Уж лови ъглите при дузпите, но всъщност не може да хване нито една. Съжалявам, но за мен това не е сериозен вратар.

Ами според мен си играхме добре тактически.
Всъщност, Мадански ( макар и от съперниковия лагер ) знае за какво става въпрос във футбола ...
Въпреки, че ми се стори че през първото полувреме можехме да играем маааалко по-атакуващо.

Този мач не го спечелихме с разлика, само защото нямаме класа в атака !
Иначе положения, сам видя - бол ... ;)
Реалния резултат би трябвало да е нещо от сорта на 6:4 за нашите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 01 сеп 2011 22:41

Гола си беше направо автогол, но не може да разчитаме само на късмета и вратаря...
Така наречения "селекционер" - до кога ще заема този пост :?: :!: Предните квалификации завършихме ПОСЛЕДНИ в групата (да не казвам с какви отбори). Не може след такъв резилтат да продължава същия неграмотник :idea:

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 22:42

golemigazari написа:Пак всички ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ,като играем добре пак ще намерим някакъв косур ! Видя се,че момчетата играха много добре и се бориха до последно,вместо да ги похвалите вие пак почвате,какви сте такива бе БЪЛГАРИ ? Защо все сме недоволни :?:

На мен ми хареса желанието, борбеността, самочувствието, с което играхме. Много неща се видяха, които си заслужават похвала. Но чисто футболните елементи са ни слаби. Не знаем как да изиграем правилно ситуацията. Сега ще кажете "Отстрани е лесно." Има такава работа, но нашите удари от разстояние с много малки изключения бяха пълна скръб. И какви са тези комбинации в атака тип "Барселона", за да влезем с топката във вратата. Трябва разнообразие, удари от разстояние. Нашите футболисти са тактически неграмотни. Браво на Михаил Мадански, че ги е научил някои неща! Но лошо са направили треньорите им в миналото, че явно не разбират от футбол, щом като на такава възраст нашите изпитват трудности в елементарни ситуации.
Последна промяна от hrclspr12 на 01 сеп 2011 22:46, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 22:44

Tommi написа:Слабички са нашите :roll: Точно срещу този съперник не може да имаме претенции за равенство или победа. Холандците изиграха мача без много усилия.

Също както Стяуа срещу ЦСКА и по - точно Динамо срещу Литекс. Последното е по- правилно като пример. Но не използваме подценяването и губим. Защото сме слаби.

Върни се в “Архив”