Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот Roger_Federer » 05 авг 2011 21:16

r.h. написа:За тези, които нямат в тв пакета си Евроспорт 2: Доколкото разбрах ARD ще предава днешния мач меджу Борусия Д и Хамбургер.

Супер!Включвам и гледам.И аз четах,че ARD ще дават май по 1 мач всеки кръг,но не съм сигурен напълно.Иначе май основния пакет с мачове е взет от Sky calcio 1 и Sky bundesliga.Поне днес ще се гледа по телевизията на спокойствие.Очаквам да стане хубав мач,дано има доста голове.Иначе за жребия,определено съм доволен за това,че на Шалке се падна ХИК,мисля че не трябва да имаме проблеми с тях,още повече,че в първия мач гостуваме.Що се отнася до Хановер,много тежък жребий,но всичко е възможно,зависи в какво форма е Севиля.Но в сблъсъците испанци срещу германци обикновено германците печелят,така че би трябвало традицията да продължи,определено ще е много непредсказуема битка между двата тима.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 05 авг 2011 22:31

Пичове гледате ли? Е, гледайте, това е футбол, не като нашите ... Хамбург дотук можеха да губят с 4/5:0. Бекенбауер само суперлативи и накрая си глътна граматиката. Успешен старт на титлата за Дортмунд, дано вкараме още един и да се успокои темпото воторото.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 авг 2011 22:37

Моите хора мачкат. За сега липсата на Шахин не се чувства, дано е така и занапред. Май тая година битката ще е между Байерн и Борусия Дортмунд. С тая игра не виждам кой може да им се противопостави в хода на сезона, освен обичайния заподозрян Байерн.

П.П Баси атаката :shock:

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 05 авг 2011 23:17

Хамбургер изригнаха в последните минути, но като цяло са си доста под нивото на Борусия Д.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 05 авг 2011 23:49

Не мисля,че изригнаха,просто след 3-я гол ,темпото падна и дортмунд не се напъваха. До 70-тата минута Хамбург не излязоха от полето си, по АРД извадиха статистика,че футболистите на Дортмунд са пробягали 10 км повече от тези ха Хамбург.След 3-я гол Клопо полудя и извади ляв защитник- Льове и пусна ...Перисич- офанзивен играч, дефакто играха с двама централни зашитника и един Писчек, който е атакуващ халфбек.Първата голова атака на Хамбург (Петрич) - бе в 55 минута.
Още нещо, сега в интервютата Гюндоган каза,че в Нюрнберг е играл типична 10-ка, а сега играе 6-ца, което предполага повече дефанзивни действия и неща, които трябва да научи.Дефакто имаше само офанзивни халфове за Дортмунд първото полувреме,до смяната на Кел с Кагава.
Марсел Янсен си каза откровено: "Хубавото е ,че на полувремето бяхме само 2:0, а не ни бяха шибнали 5-6 парчета"(буквален цитат)! :mrgreen:
Успех на Хамбург, мисля,че ще са в борбата за ЕКТ,но не и за ШЛ.
Дортмунд са в борбата за титлата!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 06 авг 2011 00:53

ХаЕсФау не са никак слаби, но Дортмунд са уникален отбор. Рано е да се говори , но като че ли са дори малко по-силни от миналия сезон.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 авг 2011 10:34

Страхотен мач вчера се получи.Очаквах Хамбург да окаже по голяма съпротива на шампиона,но не стана така.Борусия си излезе,игра си играта спокойно и без напрежение и си взе своето без много разход на енергия.Първата част доста силни,Кагава ми направи впечатление,макар и да изпусна 3 или 4 изгодни положения,стара се много и си личи,че е класен футлболист.Много ми хареса комбинацията при втория гол.Що се отнася до Хамбургер ШФ,имат силен състав и определено не трябва да бъдат подценявани от никой от фаворитите.Според мен със сигурност ще се представят по добре от миналата година,тях ги виждам сред претендентите за ЕКТ.А Борусия Дортмунд ако играе такъв футбол го очаква доста розово бъдеще.Дано в ШЛ са на ниво,че миналата година не бяха.Сега обаче този млад тим е опитен и още по гладен за успехи.Сега топката е в краката на Байерн... и другите.Надявам се битката за титлата да не се води само между тези два отбора.Като потенциал Борусия според мен превъзхожда баварците,но като единици Байерн е по силен.Факт е,че Робен,а и Рибери могат да решат сами някой мач.Освен това разполагат и с най добрия вратар в Бундеслигата,Мануел Нойер.Но традициите са,за да се нарушават.Това спокойно може да се окаже сезон,пълен с изненади.В крайна сметка още не сме видяли другите и мисля че е рано за прогнози.Байернг винаги може да стъпи накриво,а аз очаквам тази година и други отбори да се включат в битката за Сребърната салатиера,Леверкузен,Шалке 04,защо не Хановер или Щутгарт.

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 06 авг 2011 14:15

Надявам се да гледаме истинска битка между Байерн и Борусия този сезон (с победа за Байерн естествено). Все пак успех на Дортмунт, надявам се да запазят формата си и в бъдеще.
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 06 авг 2011 18:24

ФК Кьолн 0-3 Волфсбруг
Аугсбург 2-2 Фрайбург
Хановер 96 2-1 Хофенхайм
Щутгарт 3-0 Шалке 04
Вердер Бремен 2-0 Кайзерслаутерн
Нищо изненадващо освен ,че Щутгарт и Волфсбург победиха така лесно. Очаквах победи от тях , но не и така убедително.
Иначе съм много доволен от успеха на Х96 , макар и след не много впечатляваща игра.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 авг 2011 19:11

Ужасен старт на сезона за моя Шалке 04,ужас,това въобще не го очаквах,даже мислих,че може да бием,а то каква стана.Сега ще търся да гледам репортаж от мача,ако някой е гледал да драсне два реда,че ми е интересно толкова ли са били слаби или може би Щугарт ще правят силен сезон.Надявам се да се отърсим от шока,каквато и да е причината за разгромната загуба.

Върни се в “Архив”