Мнениеот POPCORN » 13 юни 2011 11:26
Alex написа:POPCORN написа:Добре без да се заяждам, вие вижда ли ли сте някога левскари да си признаят нещо?Първо откакто отпаднаха от Бате , Жилина милина всичи по1наха да ги хвалят какви отбори са, преди мачовете с тях говориха какви и не глупости за тия отбори...как Левски няма как да не ги бие, тия били ебати слабаците, Батков и той говори щуртии..паднаха от тях и от жилина и сега понеже са паднали от по непретенциозни отбори, почват да говорят как тези отбори са много голями.Тези отбори благодарение на вас, станаха нещо!Бате ви остраниха влезнаха в Шампионската.Взеха едни 8 милиона някъде, за разлика от Левски явно знаят как да ги похарчат,за да продължат да се развиват , а не като Левски на другата година да паднеш от Тампере!После Жилина и те така, ако не бяха били Левски кои ,знае кога щяха да влезнат в някой от турнирите!Сега миналата година Левски би 2 непретенциозни отбори и видете ли тия са били ебати отборите..Кой беше ,чувал за Калмар и АИК допреди Левски да играе с тях.Както казва колегата по-горе, абе вижте им коефициентите бе...отбори с такива коефицинети как може да наречете добри отбори!Това, че Швеция ни бие на национално ниво няма нищо общо!Почти всички играчи на Швеция не играят в тяхното си първенство...аз не си спомням кога български отбор е отпадал от шведи.Да говорите за датчаните да, ама шведите моля ви се!Може Каламр да е бил най-добрият отбор от 3-ти кръг, обаче това незначи, че са добър отбор!Ае престанете се биете в гърдите и деа говорите глупости.Да носите най-голям коефициент за България!Факт!Но да ми казвате,че Калмар и АИК са добри отбори е смешно!Същото беше като паднаха и от нас...вместо да кажат ЦСКа ни надигра, бяха по-добри бля бля повечето от феновете им говориха тука по форума как сме купили мача!
За БАТЕ не можеш да ме убедиш в това, което говориш (че Батков и медиите не спряха да дрънкат глупости не споря - ако забеляза и ВИли Вуцов тогава пробва да обясни на хората в каква заблуда са) жалко, че не използвахме инерцията от предните успехи (по-точно жалко, че Гонзо прееба дузпата, която не трябваше той да бие), защото Левски все пак доминираше в БГ.
Не казвам, че Калмар са печелили ШЛ, а че ни е много самочувствието, за нашите отбори е важно да си печелят точно квалификационните кръгове (което много често не се случва). Левски излязоха и си изиграха два силни мача срещу съперници на нашето ниво (и да Калмар все пак си бяха най-силния в този кръг - можеше да се паднат някакви смешници) Пожелавам на вс бг отбори да си печелят точно тоя тип мачове!
А за Швеция..... разходи се някой ден до там, виж какво представлява Швеция и ще разбереш, че на каквото и да ги бием все е подвиг

съгласен съм с мнението ти!Ама да знаеш,че и в Беларус бяхате по-добрият отбор от тях!Просто не можахте да си вкарате положенията.Затова ви казвам,че тогава Бате не бяха кой знае какво.В момента не са лош отбор!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !