Боримиров се бие на детски футболен турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 28 май 2011 10:40

Blue_Lion написа:Аз па свалям шапка на Боримиров, щото е путьо. ... просна ..

Че е такъв- да такъв е!
Ти какво си гледал, проснал бил, виж че удари един в гръб и избяга като ..ти сам си казал както какъв.
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 28 май 2011 10:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 май 2011 10:45

Боримиров се излага в случая, но това си е за негова сметка. Но защо никой не коментира, че първоначално Боримиров и "зеления" само се храниха, а мелето започна едва когато се намесиха и други родители? Постъпката на Боримиров не трябва да се оправдава, а порицава, но де факто това е поведението, морала, възпитанието и каквото още щете на цялото ни общество.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2011 10:50

:lol: :lol: :lol: Вчера като правеха засади на тинейджъри да не беше по различно? Скачаха техните "ултраси" дегизирани със сини шалове по 10 човека на 1, 2ма малки. Как пък един не дойде при нас да ни взима шаловете... Пък сега Боримиров това, Боримиров онова.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 май 2011 10:50

Някой беше пуснал клипчето на което Христо Стоичков успокоява същите тези деца от Черно море, след загубата им от Чавдар Етрополе.

Грандиозна разлика. Простотията на един див селянин като Боримиров срещу мегазвездата на България.

И сега на кого мислите симпатизират тези деца? На влаха или на Стоичков? А познайте...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 28 май 2011 11:05

Това е възмутително, така ли се възпитават бъдещи футболисти, да се бият като последните селендури и то пред деца, нему ходи на годините на опита и какво ли още не на Боримиров. Май вече и на детските мачове трябва да има по 1000 полицая с каски. Пълна отврат.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

somb
Контакти:

Мнениеот somb » 28 май 2011 11:11

Rivaldo10 написа:"Страхотен" пример са дали на малките деца, браво!

Именно ! Точно от там тръгва насилието по стадионите и улиците. От средните пръсти на Гонзо, от калашниците и шутовете на дедо Боре. Когато идолите на децата са такива , какво да очакваме щом пораснат ? За тях , подобен тип поведение , в бъдеще ще е напълно нормално !

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 май 2011 11:16

Аз искам някой от сините да ми обясни едно нещо, което не ми е ясно.

Защо за вас Георги Аспарухов е най-великият ви играч? Как е възможно това? Той е много различен от вас. Той няма да си покаже голият гъз пред А сектор, като Наско Сираков! Няма да псува като Гибона! Няма да показва средни пръсти като Кокала и Гонзо! Няма да се бие като *****, като Боримиров!

Тук дори има един потребител, който в подписа си има фотоколаж на който Георги Аспарухов е подал ръка на Гонзо и казва "Предай нататък". Ама какво да предаде нататък? Гунди е бил честен, добър и културен човек, уважавал е противника, бил е истински спортсмен. Той е бил(е) всичко онова, което вие не сте! Как и защо сте си нарекли стадиона на негово име?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 май 2011 11:19

Hrabar написа:Аз искам някой от сините да ми обясни едно нещо, което не ми е ясно.

Защо за вас Георги Аспарухов е най-великият ви играч? Как е възможно това? Той е много различен от вас. Той няма да си покаже голият гъз пред А сектор, като Наско Сираков! Няма да псува като Гибона! Няма да показва средни пръсти като Кокала и Гонзо! Няма да се бие като *****, като Боримиров!

Тук дори има един потребител, който в подписа си има фотоколаж на който Георги Аспарухов е подал ръка на Гонзо и казва "Предай нататък". Ама какво да предаде нататък? Гунди е бил честен, добър и културен човек, уважавал е противника, бил е истински спортсмен. Той е бил(е) всичко онова, което вие не сте! Как и защо сте си нарекли стадиона на негово име?

Ма ти сериозно ли?
Не разбра ли защо е признат за най-великия и стадиона е кръстен на него? ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2011 11:22

Hrabar написа:Аз искам някой от сините да ми обясни едно нещо, което не ми е ясно.

Аре ве. Вие защо тогава сте се кръстили на армията, която армия пази държавата и нейните герои. А вие нямате нищо общо с тези хора и такъв морал. Вие сте тия, които осквернявате гробове и паммета на този, за който говориш. Вие сте тия дето пеете КЗЛ насред 3ти март. Я това да ми обясниш първо...
Що не дадеш за пример Йовов примерно? Или Сашо Александров. Щото си розов и ти е по хубаво да обединиш всички под общ знаменател...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 май 2011 11:30

Я пак се напъни да мислиш и си отговори-Кой би собствените си футболисти? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”