Славия - Левски - 2:1 (КС)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот Thsmith » 25 мар 2011 17:14

dxl написа:Лошо, Седларов! Лошо...

PS: Мен ми е интересно, ако Ганя изгони Ясен, Гонзо дали ще пусне кокала или ше се натиска.

Били ми казал какво печели Гонзо от това да е треньор ? Просто се опитва да направи най-доброто за клуба... Ще каже човек, че е като ясен и ако не е в Левски ще трябва да боядисва стени... Защото най-лесно беше да направи като боримиров... да си дигне краката на бирото и да не се показва... Е нямаше да се върши никаква работа ... нямаше да се водят нови играчи, нямаше да се урежда екипировка, нямаше да се мъчи да докара треньор от Аякс за школата или изобщо да прави нещо за отбора... просто кротично можеше да си седи с крака на бирото и да остави Кривия и Йовов да се обесняват пред медийте и хората защо играят слабо и къде е проблема, а той спокойно щеше да си говори от служебния телефон (което продължава да прави кокала например ползвайки служебния си телефон от Левски) да се разкарва с мацки напред назад и да не му пука... Сигурно щяхте да сте много доволни всички.
Ние сме свикнали само да рушим... и това е ... ще му писне накрая на Гонзо и като си тръгне и ни докарат някой като емо костадинов или оня сърбин от черноморец, ишков или някой подобен и тогава ще ви питам тарикатите
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2011 17:18

blue avalanche написа:
Deluxx написа:
magga написа:някой сигурен ли е,че това е Левски :? или е Левски (Елин Пелин) :shock: защото може да е контрола,но толкова слаб отбор не съм гледал

Aбе явно е Левски София , тоя Левски на който ти си фен.Незнам защо Славия води като са толкова слаби....а незнам и защо Левски пада,това че ги няма 3ма играчи не е извинение

Гаджев,Грийн,Тасевски,Димов,Илиев...На практика-цялата средна линия.Малко ли ти се виждат?

Димов откога стана фактор в Левски?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 мар 2011 17:19

Thsmith, кой назначи Ясен Петров за треньор на ПФК Левски и сезонът ако е провален кой ще поеме отговорност?
Ясен ще бъде уволнен, а на Георги Иванов ще му бъдат изписани вежди.
Уважавам футболиста Георги Иванов, но ръководителя Георги Иванов в момента пречи на отбора.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 25 мар 2011 17:19

Работата на Гонзо е да назначи СВЕСТЕН ТРЕНЬОР най-накрая и да престане да се прави на Господ и да решава всичко, като ползва пионки ала Ясен! Е това е проблем, че събра само послушници и некадърници и работата НЕ ВЪРВИ!
Само че егото му е такова, че няма да търпи треньор с авторитет, който няма да го бръсне за слива, както стана с Моуриньо и Валдано например, и той НЕ НАЕМА истински треньор!
Иначе против него нямам нищо лично, даже ми е кумир като футболист, но като ръководител е КРЪГНА НУЛА, затова говорят "успехите" ни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 мар 2011 17:23

ivanpg написа:Ромът Гонзо трябва да бъде съден за : разсипването на Левски /той пое отбор шампион/, за гоненето на Ив.Цачев, за гоненето на В.Генев, за гоненето на С. Бардон, за това че подля вода на Велев, за налагането на М.Огнянов,гоненето на Балтанов, за това че падаме от Сливен,Славия,Локо Пд,/ЦеЦа на Герена/, не се дава никакъв шанс на А.Киров, нямаме наложен вратар /а разполагаме с трима добри/, отбора няма нито един флангови офанзивен играч /А.Киров- но той не получава шанс/................
може да ме допълвате

Да питам "не" ромът автор на този пост на кое място щяхме да бъдем ако на терена бяха твойте скъпоценни юноши... примерно цветан димитров, станчев, генев, матераци, щърков, балтанов, балджийски, киров и кой кой, а да табаков и шмедин ? Дали щяхме да сме на 16 или щяхме да сме се преборили за 15 тото място драги? Гонзо ли играе или той ли е треньор, че да дава обяснение? Той ли подлял вода на шампионския отбор на кокала бре ? алоу? Какъв е тоя шампионски отбор на Кокала? Щото ако не беше именно Гонзо в този отбор не титла ами и място в европа нямаше да видим...
наглежи и жалкари... срам ме е от "Левскари" като вас...
През 4-5 години разни гниди почват да плюят Гонзо като нещата не вървят... хулят го и го изкарват най-черния, виновника за всичко... и след 4-5 месеца когато Гонзо отново възкръсне и започне да дърпа сам отбора на боксир към поредната титла се започва "аа нашия Гонзо, най-добрия , кога на Гонзо паднете ... ще му лапате" пълни двуличници сте и това е ...

-- Между другото да вметна, че от първата си година в Левски синия отбор не е ставал никога шампион без Гонзо да е бил в отбора... но това значи само, че той "пречи на правилния и рационален" футбол

Долно уйно написа:Thsmith, кой назначи Ясен Петров за треньор на ПФК Левски и сезонът ако е провален кой ще поеме отговорност?
Уважавам футболиста Георги Иванов, но ръководителя Георги Иванов в момента пречи на отбора.

Когато Реал М не печели титла Валдано бива ли уволняван? А Кениън в Юнайтед и Челси? Или Дийн в Арсенал? Кой го назначи ли? Ами Гонзо уж доведе Грозни на преговори и какво стана? Няма пари... може би трябваше да доведе Жозе за 7000 евро месечно ? Да взе некадърник за треньор на Левски, но с трици маймуни не се ловят доколкото знам

A.Pinochet[/center]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 25 мар 2011 17:34

Thsmith написа:
ivanpg написа:Ромът Гонзо трябва да бъде съден за : разсипването на Левски /той пое отбор шампион/, за гоненето на Ив.Цачев, за гоненето на В.Генев, за гоненето на С. Бардон, за това че подля вода на Велев, за налагането на М.Огнянов,гоненето на Балтанов, за това че падаме от Сливен,Славия,Локо Пд,/ЦеЦа на Герена/, не се дава никакъв шанс на А.Киров, нямаме наложен вратар /а разполагаме с трима добри/, отбора няма нито един флангови офанзивен играч /А.Киров- но той не получава шанс/................
може да ме допълвате

Да питам "не" ромът автор на този пост на кое място щяхме да бъдем ако на терена бяха твойте скъпоценни юноши... примерно цветан димитров, станчев, генев, матераци, щърков, балтанов, балджийски, киров и кой кой, а да табаков и шмедин ? Дали щяхме да сме на 16 или щяхме да сме се преборили за 15 тото място драги? Гонзо ли играе или той ли е треньор, че да дава обяснение? Той ли подлял вода на шампионския отбор на кокала бре ? алоу? Какъв е тоя шампионски отбор на Кокала? Щото ако не беше именно Гонзо в този отбор не титла ами и място в европа нямаше да видим...
наглежи и жалкари... срам ме е от "Левскари" като вас...
През 4-5 години разни гниди почват да плюят Гонзо като нещата не вървят... хулят го и го изкарват най-черния, виновника за всичко... и след 4-5 месеца когато Гонзо отново възкръсне и започне да дърпа сам отбора на боксир към поредната титла се започва "аа нашия Гонзо, най-добрия , кога на Гонзо паднете ... ще му лапате" пълни двуличници сте и това е ...

-- Между другото да вметна, че от първата си година в Левски синия отбор не е ставал никога шампион без Гонзо да е бил в отбора... но това значи само, че той "пречи на правилния и рационален" футбол

Долно уйно написа:Thsmith, кой назначи Ясен Петров за треньор на ПФК Левски и сезонът ако е провален кой ще поеме отговорност?

Когато Реал М не печели титла Валдано бива ли уволняван? А Кениън в Юнайтед и Челси? Или Дийн в Арсенал? Кой го назначи ли? Ами Гонзо уж доведе Грозни на преговори и какво стана? Няма пари... може би трябваше да доведе Жозе за 7000 евро месечно ? Да взе некадърник за треньор на Левски, но с трици маймуни не се ловят доколкото знам

Ти си на другата крайност май :) Като гледам "управленските" решения на Гонзо и той не е цвете за мирисане, че да го защитаваш толкова ревностно...Знам, че иска най-доброто за ЛЕВСКИ, но и Батков, а и управленски потенциал му липсва си мисля...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 17:36

727150 написа:Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!

Точно, кратко и ясно!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 мар 2011 17:39

Не съм гледал мача, но на базата на предните мачове и на писанията за този ми става ясно че Левски продължава да върви надолу. И ще сменят този нещастен треньор чак когато вече е много късно. По всичко изглежда , че тази година ще върнем жеста на Локо Сф от миналата, въпреки, че ги бихме 2 пъти.В оставащите 11 мача задъжително трябва да победим 7 за да сме сигурни за европа, което е много трудно, освен ако още някой отбор не протестира като Калиакра или БатАков да купи някой друг мач. Но с това само ще направи услуга на некадърника Ясен и лоша услуга на феновете.
Последна промяна от vvessel на 25 мар 2011 20:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 17:42

POPCORN написа:Димов откога стана фактор в Левски?

Много си запознат около Левски. Май май не случайно все Левски ти е в устата. Преди 6 7 години, в списание "Само Левски" пуснаха едни молби. Още пазя копия! Не се притеснявай, ще ти изпратя на посочен от теб адрес да попълниш една. Ако не друго, то поне ще си част от истински фенове! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 мар 2011 17:46

gri6ata1914 написа:
Ти си на другата крайност май :) Като гледам "управленските" решения на Гонзо и той не е цвете за мирисане, че да го защитаваш толкова ревностно...Знам, че иска най-доброто за ЛЕВСКИ, но и Батков, а и управленски потенциал му липсва си мисля...

Да прави грешки. Нормално е. Но като се има предвид, че разполага с 0 лв, че дори трябва и да изкарва от отбора пари защото разликата в $ за който продаваме и тия за който купуваме е явна мисля, че прави максимума ... Матондо бил слаб, Слори бил слаб... абе аджеба кой може да очаква, че играч с мачове за вицесветовния шампион играещ във водещ отбор в холандия до преди 1.5 год ще играе така? Или ,че играч също от отбор в топ 5 в холандия който е играл по 30 мача в елитната дивизия през последните години и изведнъж е спрял да играе този сезон ще е в такава форма ? Или избора на свободни агенти който да дойдат в Левски е толкова голям или ... ще каже човек, че Зидан и Роналдо е можело да вземе...
боримиров какво направи за Левски?
И не точно да съм в другата крайност. Аз съм човек който държи на мнението си до последно, а не го мени на всеки 5 минути... Няма как като до вчера съм викал с пълно гърло Гонзо, Гонзо сега да го плюя. За Гонзо едва ли ще кажа лоша дума някога... или добро или нищо. За Кривия също, за Иванков за Драгич... за Топчо и така. Просто така съм устроен аз. Никога не забравям... и тоав което са направили никога няма да го забравя... Както примерно с мъри никога не го приех заради предателството му в цска и дори в най големите му възходи 1/4 и тн никога не викнах името му докато целия стадион го пееше.. а бях там. Просто съм такъв...

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:Димов откога стана фактор в Левски?

Много си запознат около Левски. Май май не случайно все Левски ти е в устата. Преди 6 7 години, в списание "Само Левски" пуснаха едни молби. Още пазя копия! Не се притеснявай, ще ти изпратя на посочен от теб адрес да попълниш една. Ако не друго, то поне ще си част от истински фенове! ;)

не е тая от списаниеот ама :0 преди 4-5 години бях печатал сумати такива да се бъзикам с чорбарите при наваксването на 7 те точки

[offtopic]Изображение[/offtopic]

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”