dxl написа:Лошо, Седларов! Лошо...
PS: Мен ми е интересно, ако Ганя изгони Ясен, Гонзо дали ще пусне кокала или ше се натиска.
Били ми казал какво печели Гонзо от това да е треньор ? Просто се опитва да направи най-доброто за клуба... Ще каже човек, че е като ясен и ако не е в Левски ще трябва да боядисва стени... Защото най-лесно беше да направи като боримиров... да си дигне краката на бирото и да не се показва... Е нямаше да се върши никаква работа ... нямаше да се водят нови играчи, нямаше да се урежда екипировка, нямаше да се мъчи да докара треньор от Аякс за школата или изобщо да прави нещо за отбора... просто кротично можеше да си седи с крака на бирото и да остави Кривия и Йовов да се обесняват пред медийте и хората защо играят слабо и къде е проблема, а той спокойно щеше да си говори от служебния телефон (което продължава да прави кокала например ползвайки служебния си телефон от Левски) да се разкарва с мацки напред назад и да не му пука... Сигурно щяхте да сте много доволни всички.
Ние сме свикнали само да рушим... и това е ... ще му писне накрая на Гонзо и като си тръгне и ни докарат някой като емо костадинов или оня сърбин от черноморец, ишков или някой подобен и тогава ще ви питам тарикатите