Frankie Lampard написа:Честита победа.
Мача още не е свършил. Нека не слагаме каруцата пред коня!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Честита победа.
Levskar_90 написа:Дано реферите не подпират Барса, както обикновено правят ! Иначе ако се свири 50 на 50 ще се повтори мача от Емирейтс -2 парцала на Арсенал и 1:2 !!!
Напред топчии нека честния футбол просперира !
megan fox написа:Лично според мен в мача ще има и червен/и картон/и, за играч/и на Арсенал!
megan fox написа:Levskar_90 написа:Дано реферите не подпират Барса, както обикновено правят ! Иначе ако се свири 50 на 50 ще се повтори мача от Емирейтс -2 парцала на Арсенал и 1:2 !!!
Те това е вица на годината! И на Емирейтс, и сега на Камп Ноу рефера подпира Арсенал! Нещо да кажеш за ситуацията в 33-тата минута? Чиста дузпа срещу Меси!
Levskar_90 написа:megan fox написа:Лично според мен в мача ще има и червен/и картон/и, за играч/и на Арсенал!
Естествено след испански провокации, а и нали трябва да добутат Барса напред![]()
megan fox написа:Levskar_90 написа:Дано реферите не подпират Барса, както обикновено правят ! Иначе ако се свири 50 на 50 ще се повтори мача от Емирейтс -2 парцала на Арсенал и 1:2 !!!
Те това е вица на годината! И на Емирейтс, и сега на Камп Ноу рефера подпира Арсенал! Нещо да кажеш за ситуацията в 33-тата минута? Чиста дузпа срещу Меси!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...
Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...
Nightfate написа:megan fox написа:Levskar_90 написа:Дано реферите не подпират Барса, както обикновено правят ! Иначе ако се свири 50 на 50 ще се повтори мача от Емирейтс -2 парцала на Арсенал и 1:2 !!!
И аз мислч ,че имаше дузпа .. Джуру удари Меси в крака то се видя съвсем ясно .. определно в тая ситуация Барселона бяха ощетени ..
Сектор-Б написа:megan fox написа:Levskar_90 написа:Дано реферите не подпират Барса, както обикновено правят ! Иначе ако се свири 50 на 50 ще се повтори мача от Емирейтс -2 парцала на Арсенал и 1:2 !!!
По-скоро фаул на границата на нак. поле. Мисля , че Перси заслужаваше червен картон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост