Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gri6ata1914
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] {?:?}

Мнениеот gri6ata1914 » 02 мар 2011 16:44

Santiago Munezz написа:Можеби щото Гонзо многократно повтаряше,че Левски ще е много по-силен през пролетта,щото още от началото на подготовката почнаха с излагациите(Де Карвальо,Петков),щото Ясен за пооооореден път бърка състава и неможе да ги мотивира,за пореден път показа тактическа неграмотност.Да бяхме показали поне мъчничко игра,а те ни размазаха в нашия дом,така както нито Гент,нито Лил,нито Спортинг неможа да го направи през есента.Другото е постоянните приказки от страна на Батков как с лекота бием "червените",то хубаво приказки ама така отбор не се прави.Вярвах много и на Гонзо и на Ясен признавам бях твърдо зад тях,но след този мач вече им нямам вяра!!!

Евала за мнението. И моето е точно същото. Не е проблем самата загуба от чорбата на Герена /2-ра в историята ни/, нея бихме я преглътнали...Но от загуба до загуба има ОГРОМНА разлика. На 26-ти се видя един празен отбор, безидеен тренъор, който дори не направи 3-те си смени, липса на желание за игра, тичане, преса, игра дори за публиката, ако щеш дори при вече сигурната загуба. От това ме заболя най-много - как над 15 хил. души те подкрепят и при 3-0, а ти не си даваш зор поне да се опиташ да поиграеш за нея. Истината е, че тактически сме пълна НУЛА. Никой си няма хал хабер какво трябва да прави на терена!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 мар 2011 17:16

eelche написа:Пловдивския Джанини да върне Иво Смяната(при всичките му спорни качества) в центъра на защитата,защото решението Серджо да играе централен ТОТАЛНО се провали срещу ЦСКА.Матондо е ТОТАЛЕН некадърник - показа го срещу ЦСКА и няма да спра да го повтарям,че за мене той е Слори 2.

Само мегадоказани имена в треньорската професия като Гонзи и Яската прецениха,че Слори не става само след .....4 мача и в четирите мача записа по има няма 45 мин,които бяха достатъчни да разберът,че иначе бившия холандски национал не ставал.Да бяха го оставили да направи зимната подготовка с отбора да играе и пролетта пък тогава ако не покаже нищо го махайте,но нашто дуо много бързо го прецениха. :twisted:
Сега дано с Матондо да не се получи същата история и след 2-3 офиц.мача да го освободят и него,не съм съгласен че е ТОТАЛЕН некадърник,на всеки футболист му трябва някакво време още повече,че тоя белгиец не е някой старчок към края на кариерата си а е на 25 години и футбола е пред него.Още повече,че си е и дясно крило а не ляво,но тук вече май се усетиха и вече ще го пускат отдясно.Но съм убеден,че на Матондо му трябва още малко време за да разгърне потенциала си,който според мен е безспорен.
Та те така....само при нас играчи като Слори и Матондо могат да ги изгонят и да ги набедят за недоразумения.
Иначе за другото си прав,Серджо като го пускаме в защита едно,че не е за там друго,че губим НАЙ-ДОБРИЯ си халф и след като не си вързахме гащите в отбрана сега ще разчитаме на Иво и Даньо.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 мар 2011 01:00

Santiago Munezz написа:
Само мегадоказани имена в треньорската професия като Гонзи и Яската прецениха,че Слори не става само след .....4 мача и в четирите мача записа по има няма 45 мин,които бяха достатъчни да разберът,че иначе бившия холандски национал не ставал.Да бяха го оставили да направи зимната подготовка с отбора да играе и пролетта пък тогава ако не покаже нищо го махайте,но нашто дуо много бързо го прецениха. :twisted:
Сега дано с Матондо да не се получи същата история и след 2-3 офиц.мача да го освободят и него,не съм съгласен че е ТОТАЛЕН некадърник,на всеки футболист му трябва някакво време още повече,че тоя белгиец не е някой старчок към края на кариерата си а е на 25 години и футбола е пред него.Още повече,че си е и дясно крило а не ляво,но тук вече май се усетиха и вече ще го пускат отдясно.Но съм убеден,че на Матондо му трябва още малко време за да разгърне потенциала си,който според мен е безспорен.
Та те така....само при нас играчи като Слори и Матондо могат да ги изгонят и да ги набедят за недоразумения.
Иначе за другото си прав,Серджо като го пускаме в защита едно,че не е за там друго,че губим НАЙ-ДОБРИЯ си халф и след като не си вързахме гащите в отбрана сега ще разчитаме на Иво и Даньо.

Съгласен съм за Слори.Мариян Огнянов го чакаме ШЕСТ ГОДИНИ да направи ЕДИН СИЛЕН МАЧ.Така и не го направи този силен мач и още го търпят, а Слори нямаше и 10 изиграни мача и го изгониха.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 03 мар 2011 09:14

Да, но Мариян е циганин. Държат го за да няма дискриминация.... Аз пожелавам Дарко и Кривия да са аут за два - три мача, та този наш ЛЮБИМЕЦ да влезе и да изнесе първия си добър мач. Понеже тук още е подкрепян, а дано това е в мача срещу Локо, поне да гледам сеир и да се посмея....

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2011 10:11

Мача ще е много труден! Затова всички трябва да сме на стадиона в неделя :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 мар 2011 13:27

труден за вас,за Локото се очертава един доста лесен мач :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 мар 2011 15:43

Batkoto написа:труден за вас,за Локото се очертава един доста лесен мач :lol:

Защо ? Да не би Локо Сф да не иска да излиза за този мач ?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 мар 2011 15:51

Batkoto написа:труден за вас,за Локото се очертава един доста лесен мач :lol:

Направо най-лесния им мач от 10 години насам предстои.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 мар 2011 16:51

А, ето го и инфото за билетите:

Gong.bg написа:Цените на билетите за предстоящия мач от 17-тия кръг на „А” група между отборите на Локомотив Сф. и Левски на 6-ти март 2011 г. (неделя) от 18.00 ч. на Националния стадион „Васил Левски” са:
- 5 лв. за привърженици на Локомотив Сф., които ще влизат на стадиона през 26-ти вход на „А” сектор, като за тях ще работят билетните каси от към ул. „Гурко” от 15.00 ч. в деня на мача;
- за привърженици на Левски, които желаят да бъдат в сектор „А” на стадиона цената на билета е 14 лв., а за тези които искат да са в сектор „Б” – 8 лв.; билетите за привържениците на Левски и за двата сектора ще се продават от 15.00 ч. в деня на мача на касите от към метростанцията, като за сектор „А” ще бъде отворен вход 2 на стадиона, а за сектор „Б” входове 6, 7 и 8.
Билети он-лайн ще се продават само за привърженици на Левски на сайта на Eventim.bg след 10.00 ч. на 3-ти март, както и в Germanos, Пикадили, бензиностанции OMV, Техномаркет, Office1Superstore, като цената им ще е с 1 лв. по-скъпа от тази на обикновените билети продавани на касите на стадиона в деня на мача.

Мен обаче ме притеснява да не стана като преди 2-3 години с Черноморец, когато отмениха мача заради заснежения терен на нац.стадион.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2011 17:14

Едва ли ще го отменят ;) То няма много сняг ,а и виж ,че като навали до няколко часа се стопява ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”