bojkyy написа:Докато игра ляв бек, Тотнъм не беше печелил мач с негово участие
Напълно съм съгласен-тръгна му играта откакто е на фланга с атакуваща роля
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojkyy написа:Докато игра ляв бек, Тотнъм не беше печелил мач с негово участие
tatusindo написа:bojkyy написа:Докато игра ляв бек, Тотнъм не беше печелил мач с негово участие
bojkyy написа:tatusindo написа:bojkyy написа:Докато игра ляв бек, Тотнъм не беше печелил мач с негово участие
Даже Реднап искаше да го гони лятото
tatusindo написа:Всеки може да се обърка в даден момент.......Важното е,че не е взел едно от най-грешните решения в кариерата му изобщо
bojkyy написа:tatusindo написа:Всеки може да се обърка в даден момент.......Важното е,че не е взел едно от най-грешните решения в кариерата му изобщо
Ако смяташе да го ползва още като защитник, съвсем нямаше да е грешка. Не знам как разбра каква фурия е като офанзивен футболист, но поздравления за свършената работа
UNBEATABLE написа:ZinedineZidane написа:Ако е вярно това за Бейл, мога да кажа само: поредната "Перестотия". Този отбор има нужда от 4 неща (и нито едно от тях не е Бейл):
1. Таран
2. Ляв бек
3. Обиграване.
4. Трансфер на Диара и Гаго.
Ляв бек ? Това означава, че Марсело няма да играе?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:UNBEATABLE написа:ZinedineZidane написа:Ако е вярно това за Бейл, мога да кажа само: поредната "Перестотия". Този отбор има нужда от 4 неща (и нито едно от тях не е Бейл):
1. Таран
2. Ляв бек
3. Обиграване.
4. Трансфер на Диара и Гаго.
Ляв бек ? Това означава, че Марсело няма да играе?
Марсело няма алтернатива, при една контузия от 1-2 месеца, какво правим. А и да си кажа честно, за мен той не е стабилен и предпочитам някой "по-защитен" бек на неговото място.
UNBEATABLE написа:По-защитен би означавало Роналдо да е самотен по фланга
bojkyy написа:UNBEATABLE написа:По-защитен би означавало Роналдо да е самотен по фланга
A се убедихме срещу Севиля, че това не е много добре. Премина в дясно, да си партнира с далеч по-креативния Рамос, но си личи, че не са свикнали. Моуриньо трябва да направи Марсело добър и в защитен план и ще е бетон на поста
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта