Италия - Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Re: Италия - Сърбия

Мнениеот chievo » 13 окт 2010 10:03

chrisbosh написа:
А защо Италия трябва да спечели 3 точки? Нали тя е домакин? Те са отговорни за провеждането на срещата. Мен ако питате - 0:3 за Сърбия трябва да бъде присъдено. Какво значение има, чии фенове са причинили зулумите.

Ами че то тогава най-лесно щяха да се вземат гостуванията. Англия-България - ние почваме да трошим, палим и хоп 3 точки от Уембли. Не става така приятелю !

Обективно погледнато, няма как да се докаже, че именно привърженици на Сърбия са причинили щетите. Зрителите на един стадион са зрители. Те могат да кажат, че са фенове на Италия, а не на Сърбия. Отговорен за провеждането на мача е домакинът. Като подозират, че ще стане нещо такова, няма да ги пускат на стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 окт 2010 10:10

аз си мисля, че това са италиански фенове...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 окт 2010 10:13

Сърбите са ВЕЛИКА нация, преживяла толкова драми и толкова войни, те са добри във всички спортове и повярвайте ми живеят много по-добре от нас!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 окт 2010 10:23

mertezaker написа:Сърбите са ВЕЛИКА нация, преживяла толкова драми и толкова войни, те са добри във всички спортове и повярвайте ми живеят много по-добре от нас!

Отивай тогава да живееш в Сърбия бе :x очевидно ги смяташ за нещо повече от собствената си родина :x

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 окт 2010 10:37

т kokic1986 на 13 Окт 2010 10:23

mertezaker написа:Сърбите са ВЕЛИКА нация, преживяла толкова драми и толкова войни, те са добри във всички спортове и повярвайте ми живеят много по-добре от нас!

Отивай тогава да живееш в Сърбия бе :x очевидно ги смяташ за нещо повече от собствената си родина :x

Ти няма да ми казваш къде да живея бе родолюбецо! Такива като теб са много смешни :lol:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 13 окт 2010 10:38

+100 Точно казано... И още нещо КОСОВО Е СЪРБИЯ!!!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 окт 2010 10:44

mertezaker написа:
т kokic1986 на 13 Окт 2010 10:23

Ти няма да ми казваш къде да живея бе родолюбецо! Такива като теб са много смешни :lol:

Не ти казвам къде да живееш , но след като харесваш Сърбия много повече от България - какво правиш тук ???
България също е велика нация , прежилвяла толкова драми и войни , в спортовете които сърбите са добри и ние сме почти толкова добри - дори в някои спортове сме по-добри от тях . Това което си изтъкнал за Сърбия важи в пълна сила и за България дори много повече защото имаме много по-славна история от тяхната , но ти казваша , че Сърбия е велика , а не България - ето това показва що за човек си ти и всички които мислят като тебе .
Последна промяна от kokic1986 на 13 окт 2010 10:49, променено общо 1 път.

ms1897
Контакти:

Мнениеот ms1897 » 13 окт 2010 10:47

Tipstar4o написа:хаха големите тифози в италия се посраха от балканските.. за кво говориме.. за тях футбола е религия и го приемат много повече вътре отколкото изглежда ! БРАВО ! :D

много си прав сърбите са найстина луди фенове

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 13 окт 2010 11:04

petrof написа:

+100 Точно казано... И още нещо КОСОВО Е СЪРБИЯ!!!

Ае момчета вие наред ли сте бе? :| Много ми е интересно дали някоя сръбска пичка някога ще каже нещо подобно за нашата страна?Аз по принцип не ги мразя сърбите,но не смятам,че с нещо са заслужили да им отдавате такава чест. Айде поне за малко да спрем да бъдем чуждопоклонници.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО :!:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2010 11:06

кво ги възхвалявате толкова тия цигани?

отишли в италия и провалили мача....идиоти!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”