04.10. 16:00 Сливен - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски
Никаква дуспа!Стига сте ревали!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- mistreated
- Контакти:
terata написа:mistreated написа:niki87 написа:Добра игра от наша страна през първото полувреме.Жалко,че не водим с повече,но и това ще стане през второто полувреме
Добра игра, ама от 35 минута нататък. Първите 30 минути имахте 1 атака.
Дам. Първите 35 минути Сливен яко ни мачкаше. Редиха едни атаки, удари, пропуски направо разкатаха ЛевскиХах пич, вземи смени хапчетата
Не знам кой е на хапчета. Трябва да си напълно ненормален, за да не виждаш, че до 30-тата минута Сливен играеше много по-добре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- storm
- Контакти:
Ся последно дузпата за удар крак в крак ли е или за удар с лакет

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Сега видях хубаво повторение и ми се струва,че можеше да се даде дузпа за Сливен.Със сигурност,ако тази ситуация беше в наказателното на Сливен щях да твърдя,че има дузпа 

storm написа:Ся последно дузпата за удар крак в крак ли е или за удар с лакет![]()
сега дадоха много хубаво повторение и се видя че минев успява първо да докосне топката и след това играча на сливен пада
mistreated написа:
Добра игра, ама от 35 минута нататък. Първите 30 минути имахте 1 атака.
Дам. Първите 35 минути Сливен яко ни мачкаше. Редиха едни атаки, удари, пропуски направо разкатаха Левски

Не знам кой е на хапчета. Трябва да си напълно ненормален, за да не виждаш, че до 30-тата минута Сливен играеше много по-добре.[/quote]
Ма ти май не можеш да четеш. Аз нали тва казвам. Ето ще ти го напиша пак... ще пиша бавно оти знам че не можеш да четеш бърже

Първите 35 минути Сливен яко ни мачкаше. Редиха едни атаки, удари, пропуски направо разкатаха Левски...
Хм, сега кат се замислих може да не е от хапчетата, а да имаш нужда от очила

- Синият Болярин
- Контакти:
При първата ситуация няма никаква дузпа. Нарушението в атака май беше пресилено, но топката отиде в Мюлдер, така че и да не го беше свирил, притежанието беше нашо. Втората ситуация трябва да се гледа от друга камера. От тази не се вижда нищо. Евала на които могат да определят категорично, без значение от заключението.
Последна промяна от Синият Болярин на 04 окт 2010 17:03, променено общо 1 път.
- deepblue1963
Ми,ако беше в наша полза,сега щяхме да четем научни анализи:кой,кога,накъде чукнал топката,кой първи,кой втори,кой трети,кой залитнал,кой паднал,кой симулирал,на колко градуса са ръцете,краката,главата,погледа на 22-мата на терена и т.н.Това нарушение отзад,в краката на Минев не е ли за ЖК?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- thehellriser
- Контакти:
deepblue1963 написа:Ми,ако беше в наша полза,сега щяхме да четем научни анализи:кой,кога,накъде чукнал топката,кой първи,кой втори,кой трети,кой залитнал,кой паднал,кой симулирал,на колко градуса са ръцете,краката,главата,погледа на 22-мата на терена и т.н.
Анализите ви ги правят в Европа.....Там никого не можеш да излъжеш!!!
Томислав Русев: Свири се тази дузпа, всичко останало зависи от съдията.
Над 90% съм сигурен, че съдията ще компенсира това положение и ще свирне някое супер малоумно, което ще е адски тъпо
Над 90% съм сигурен, че съдията ще компенсира това положение и ще свирне някое супер малоумно, което ще е адски тъпо