Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Жребия за Левски
Много ми е чудно аджаба как ние отбора с най голям коефициент ще се падне срещу тея отбори а онея червеникавите срещу някви аматьори пак?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Много ми е чудно аджаба как ние отбора с най голям коефициент ще се падне срещу тея отбори а онея червеникавите срещу някви аматьори пак?
Точно за това не трябва да се притесняваме.
Re: Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
Само да не са Трабзонспор, че винаги сме имали проблеми с турците..
Re: Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
По реда на желание си ги подреждам така:
АИК
Карабах
Утрехт
Грасхопърс
Трабзон
АИК
Карабах
Утрехт
Грасхопърс
Трабзон
brossy написа:Neron написа:Много ми е чудно аджаба как ние отбора с най голям коефициент ще се падне срещу тея отбори а онея червеникавите срещу някви аматьори пак?
Ти ще видиш ония аматьори как ще изхвърлят розовите

А на нас ще ни е тежък жребия - и аз не искам Карабах , АИК и Грасхопърс като , че ли са по-добре . Ако ни натресат турците или холандците не знам кво ше правим

Всички са горе-долу на нашето ниво и следователно са отстраними. Ако се притесняваме от Трабзонспор и Утрехт, то какво ще правим в групите?
- bobby198
- Контакти:
Щом отбори,като Утрехт и Трабзон не те притесняват,аз си пожелавам АИК или Актобе,ама и азерите са луди щом тупнаха два пъти Висла,а миналата година отнесоха отбор като Розенборг,не знам много много тежък жребии за нас.
Последна промяна от bobby198 на 06 авг 2010 11:55, променено общо 1 път.

dromihait написа:Всички са горе-долу на нашето ниво и следователно са отстраними. Ако се притесняваме от Трабзонспор и Утрехт, то какво ще правим в групите?
Много си прав.По добре да отпаднеш с чест,от колкото да те мачкат в групите.
Последна промяна от brossy на 06 авг 2010 11:55, променено общо 1 път.
- Ultras_Levski
- Контакти:
kokic1986 написа:brossy написа:Neron написа:Много ми е чудно аджаба как ние отбора с най голям коефициент ще се падне срещу тея отбори а онея червеникавите срещу някви аматьори пак?
Ти ще видиш ония аматьори как ще изхвърлят розовите![]()
А на нас ще ни е тежък жребия - и аз не искам Карабах , АИК и Грасхопърс като , че ли са по-добре . Ако ни натресат турците или холандците не знам кво ше правимтрябва да ги газим иначе ...
Бате,квото такова...излизат нашите и правят квото могат срещу който и да е ! Ние съответно отиваме и си раздаваме и последната молекула за отбора и оставаме без глас за поне седмица и тва е...оттам нататък квото сабя покаже ! Бог да е с нас днеска на жребия,и после на мачовете ни - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Азерите ги гледах първото срещу Висла подуха ги от бой после второто се поотпуснаха като вас и от 3:0 стана 3:2 обаче са много тежък съперник
В Европа играят много по-нахъсано от ония Баку! Много тежки съперници Цска имат 2 супер слаби, а Литекс и Левски нито един!
Мисля, че още едни шведи е идеално за вас да си продължите по инерция