Cesc Fabregas написа:Дано по-скоро се върнат, че ми свърши извънземнния бахур и марсианската бира![]()
Ще говоря с Бижутера на скайп, да лобира за още армаган!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Дано по-скоро се върнат, че ми свърши извънземнния бахур и марсианската бира![]()
slavia_forever написа:Cesc Fabregas написа:Дано по-скоро се върнат, че ми свърши извънземнния бахур и марсианската бира![]()
Cesc Fabregas написа:slavia_forever написа:Cesc Fabregas написа:Дано по-скоро се върнат, че ми свърши извънземнния бахур и марсианската бира![]()
![]()
ще ти дам процент
![]()
slavia_forever написа:Cesc Fabregas написа:Дано по-скоро се върнат, че ми свърши извънземнния бахур и марсианската бира![]()
slavia_forever написа:Полуфиналите и финала ще ги изкараме на марсианско пиво и марсиански бахур в Лозенец, ама на корем!![]()
![]()
slavia_forever написа:Полуфиналите и финала ще ги изкараме на марсианско пиво и марсиански бахур в Лозенец, ама на корем!![]()
![]()
Tommi написа:slavia_forever написа:Полуфиналите и финала ще ги изкараме на марсианско пиво и марсиански бахур в Лозенец, ама на корем!![]()
![]()
Марсианското пиво удря много лошо в главата и в краката, така че внимавайте![]()
slavia_forever написа:Tommi написа:slavia_forever написа:Полуфиналите и финала ще ги изкараме на марсианско пиво и марсиански бахур в Лозенец, ама на корем!![]()
![]()
Марсианското пиво удря много лошо в главата и в краката, така че внимавайте![]()
както обичам да казвам на харизан извънземен кон, зъбите не се броят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта