comandosa1 написа:Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
Сега ще му се извиниш ли на Антонов?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
comandosa1 написа:Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
ЕМИЛ написа:comandosa1 написа:Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
rugby_man написа:acmilan написа:За нас е той религия,знам от кой отбор си,защото пиша в този форум от година и половина и съм чел кой потребител от кой отбор е.Толкова по-добре,че не си проличава от кой отбор съм,защото не разсъждавам фенски,а гледам реално на нещата.Е,за Милан си личи доста де[/quote Фен на Берое и с дядо локомотивец дето е предал малка част от любовта на софиското локо и на теб
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:comandosa1 написа:Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
категорично НЕ! тва е манталитета на Българина, за 10 минути от едната до другата крайност. Антонов е некадърник, както 90% в тоя отбор, и си стоя зад мнението!
comandosa1 написа:Антонов не е за Левски.
comandosa1 написа:[
Антонов не е за Левски.
blue_wind написа:comandosa1 написа:[
Антонов не е за Левски.
И кой е за Левски?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта