Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

antonio
Контакти:

Re: браво на европубликата !!!

Мнениеот antonio » 21 мар 2010 17:09

Oт ЦСКА съм... Отборът ни днес игра ужасяващо.... Това не са феновете на ЦСКА !!! Това са наркоманите на Дучето !!!! Искам възможно най-тежките санкции за нашия клуб !!! Защото така става пречистването.... Отвратително

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 17:09

ivaka написа:
gugushito написа:честно не разбирам що се радват подуенци ?????? какъв ви е кяра,бе нещастници ,дето и вие сте нагазили в лайната до гуша от това че ние сме зле.... да ,трябва да ни накажат ,ама от това ще стане ли собственика ви по-малко агент и по-малко прост ????? ще стане ли тренера ви по-интелигентен ?????? не виждате ли че цялата ни държава дълбае по всички параграфи надолу и това в мездра е икона на всичко около нас ????? всички отбори играят смешен и жалък футбол, гнусни дузпи ,нагъзвания в "дербита".... тупан за национален треньор.... и ние се дърляме като второкласници в двора на училището.... всичко трябва да се смени от горе до долу и модела и ..... аз наистина не знам защо гледаме бг-футбол :oops: :oops: :oops:

Излей си болката, зная че боли, и е тежко, но Вие сами си го направихте...
Имаше 30 минути до края, но не устискахте, защото знаете, че Вие мачове не можете да обръщате!

не разбрах къде видя мъка по 30 -те минути ?????? изобщо не коментирам играта ,ако четеш правилно...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 мар 2010 17:10

difeza написа:
Libera написа:На първо време Локо Мездра трябва да изчезне от А група...как може да има такъв стадион, да няма полиция...кой ги следи тези неща???

Я виж на Ман.юн-Ливърпул публиката на колко метра е от терена и като гледам няма един полицай само стюарди.....Разликата е в публиката ,или май трябва когато играе ЦСКА да пращат корпуса за бъзо реагиране.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 мар 2010 17:11

Libera написа:На първо време Локо Мездра трябва да изчезне от А група...как може да има такъв стадион, да няма полиция...кой ги следи тези неща???

доидоха 8 човека

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 мар 2010 17:11

Не разбирам защо, като ви стане напечено все пишете за Батков.
Той си е наша грижа, Вие гледайте Вашите ТИТАНИ...
А за болката ми става ясно, като ти гледам размера на поста.
Дълго си събирал мъка и омраза...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 17:12

antonio написа:Oт ЦСКА съм... Отборът ни днес игра ужасяващо.... Това не са феновете на ЦСКА !!! Това са наркоманите на Дучето !!!! Искам възможно най-тежките санкции за нашия клуб !!! Защото така става пречистването.... Отвратително

Евала за мнението. Аз лично съм много разочарован от маймунските звуци с които дразнеха вратаря на Славия вчера. Просто трябва да има жестоки наказания за всички,не само за малките
110 години любов!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 мар 2010 17:12

Както казаха по РИНГ, в случая има рецидив, което може да ги докара до изкарване от А група. Първо срещу Черно море за купата, после срещу Литекс а сега за трети път. Не че вярвам много да стане така, но трябва да знаем какъв е правилника.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 мар 2010 17:12

batbozho написа:Що не навлезните един път на Лаута,Христо Ботев или Герена ами все на тея селски стадиончета се правите на бабаити.

Смеят ли ... в неделя най - много да си тръгнат към 70минута , но през изхода , а не към терена!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 17:13

batbozho написа:Що не навлезните един път на Лаута,Христо Ботев или Герена ами все на тея селски стадиончета се правите на бабаити.

айдееее, още един истински балкански тип... ми ти си същия ,бе ,здравеняк, щом говориш така... не се ли усещаш как влизаш в тона на тия идиоти днес ????

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 17:13

blue magic написа:Както казаха по РИНГ, в случая има рецидив, което може да ги докара до изкарване от А група. Първо срещу Черно море за купата, после срещу Литекс а сега за трети път. Не че вярвам много да стане така, но трябва да знаем какъв е правилника.

Абсурд. Левски,ЦСКА и Литекс НИКОГА няма да бъдат изхвърлени от А група...
110 години любов!

Върни се в “Архив”