Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 17:26

baligo написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

ъъъ...какво трябва да ни покаже тая снимка? аз виждам някакво тържество по случай 25 години основаване на ЦСКА. И какво?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2010 17:29

viroglav написа:

И как ПФК Левски , на който е собственик е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки... 8-)

Така както,през последните няколко петилетки спечели срещу:Рейнджърс,Хайдук Сплит,Брьондби,Славия Прага,Оксер,Марсилия,Динамо Б,Удинезе,Киево,Лацио...И така както игра през пролетта на 2004 в Европа,и така както влезе в ШЛ,и така както достигна до 1/4 финал за Уефа,и така както би Цска с 5:0 на 50-годишнината ви... 8-)
Последна промяна от niki87 на 17 фев 2010 17:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 17:29

[quote][Нали се разговорихме за онова време, та се сетих, че наред с "актуална антена", "икономиката икономична - дело на всеки" имаше и едно рубрика, където показваха стари ленти по желание на зрителите "пожелахте да видите". Не знам дали ще успея по някакъв начин да опровергая поредната синя измишльотина, че сте създадени от комунистите през 1948 (същите тези комунисти изтребили царските офицери и семействата им), но все пак кликни на офтопик:
/quote]

[offtopic]Такива бяха времената тогава.Комунистите гледаха на спорта като на реклама на наложената от тях система.Не че сега има някаква промяна.Сам си свидетел на бързината с която сегашните ни политици правят шпалир за посрещане на някой успял в чужбина спортист.Такива снимки има много,включително и снимката на Левски,начело с Гунди и Вуцов,под плакат,възхваляващ СССР!Винаги съм акцентирал и съм държал на морала в живота.Затова съм се възмущавал на приказките за комунизъм на феновете на отбор,чиято звезда беше член на ЦК на ДКМС и който бе единствения отбор с партийна организация и бюро![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 фев 2010 17:35

Никой ли не разбра, че пипалата на комунизма и държавна сигурност са на всякъде в държавата все още. Левски не е основан от Батков, Левски има 90 г. история без Батков. Батков в човек който съсипва Левски, а не му помага както на отбора с петолъчката са помагали М.Балев, Д.Джуров и още много знайни и незнайни генерали в продължение на 40 г. Това ако не са част от мръсните дела на комунистите за съсипването на Левски като внедрят техен човек в отбора, здраве му кажи. Пак повтарям-Батков не е избран от феновете на Левски за собственик на отбора-те отдавна го мразят и искат да се махне час по-скоро.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 17:36

L_Messi написа:viroglav, точно ти измести темата на Левски-ЦСКА, с опитите си да оправдаеш несъстоятелността на отбора ти с ръководителите на Левски.

Несъстоятелност ...? Аз казвам , че през последните 20 тина години ПФК Левски печелеше титлите в България с ДС средства... И , ако на вас , феновете на ПФК Левски ви е все едно "как и по какъв начин" , то ние феновете на другите отбори мислим и за българския футбол въобще и си искаме откраднатия от Т.Батков и сие феърплей...Намираме се в България все пак , не в царство ПФК Левски нали. Разбираемо е , че не ви оттърва , но слезте на земята най - накрая и вижте , че с такива методи няма как да има развитие , а само мор в БГ футбола. Това разбираш ли го или ти трябват още пояснения. 8-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 17:36

plamenst7 написа:Никой ли не разбра, че пипалата на комунизма и държавна сигурност са на всякъде в държавата все още. Левски не е основан от Батков, Левски има 90 г. история без Батков. Батков в човек който съсипва Левски, а не му помага както на отбора с петолъчката са помагали М.Балев, Д.Джуров и още много знайни и незнайни генерали в продължение на 40 г. Това ако не са част от мръсните дела на комунистите за съсипването на Левски като внедрят техен човек в отбора, здраве му кажи. Пак повтарям-Батков не е избран от феновете на Левски за собственик на отбора-те отдавна го мразят и искат да се махне час по-скоро.

Мдаа, и твоята не е лесна.... :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2010 17:37

viroglav написа:
L_Messi написа:viroglav, точно ти измести темата на Левски-ЦСКА, с опитите си да оправдаеш несъстоятелността на отбора ти с ръководителите на Левски.

Несъстоятелност ...? Аз казвам , че през последните 20 тина години ПФК Левски печелеше титлите в България с ДС средства... И , ако на вас , феновете на ПФК Левски ви е все едно "как и по какъв начин" , то ние феновете на другите отбори мислим и за българския футбол въобще и си искаме откраднатия от Т.Батков и сие феърплей...Намираме се в България все пак , не в царство ПФК Левски нали. Разбираемо е , че не ви оттърва , но слезте на земята най - накрая и вижте , че с такива методи няма как да има развитие , а само мор в БГ футбола. Това разбираш ли го или ти трябват още пояснения. 8-)

Ми играйте с Марсилия, Оксер, Рейнджърс... ако ги биете - ваши са :mrgreen:
Последна промяна от metodito на 17 фев 2010 17:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 17:40

Печелил ги е както ги е печелил! Ако имаш доказателства за нещо - изваждай. Аз за купена титла на ЦСКА нямам доказателства и не твърдя , че се е случило, а ти щом имаш за такава на "Левски" - хубаво! Аз поне нямам притеснение.
Аз харесвам отбора си заради това, което е, а не това, което е бил. ... или заради титли и купи. По същата линия харесвам Атлетико Мадрид в Испания. Ако да не е Барселона или Реал.
Любовта ми към "Левски" не се изразява в титли и купи.

Това са приказки на един достоен фен!Респект!Искаше доказателство за нечестно спечелена титла от Левски и аз ще ти го дам.Прояви интерес и разучи как се е провело първенството през 1953 година!Тогава в състава на ЦСКА играят повече от 9 национални състезатели.Футболния съюз излиза с решение,според което им се забранява да участват в шампионата!!!Те участват извън класирането в първенството под името Държавен отбор,докато ЦСКА участва с резервите си.Чак след като и на теория Левски завоюва титлата ,на националите им се разрешава да се състезават за ЦСКА.Малка е утехата,че са ви били с 5-0 ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 17:40

niki87 написа:
viroglav написа:

И как ПФК Левски , на който е собственик е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки... 8-)

Така както,през последните няколко петилетки спечели срещу:Рейнджърс,Хайдук Сплит,Брьондби,Славия Прага,Оксер,Марсилия,Динамо Б,Удинезе,Киево,Лацио...И така както игра през пролетта на 2004 в Европа,и така както влезе в ШЛ,и така както достигна до 1/4 финал за Уефа,и така както би Цска с 5:0 на 50-годишнината ви... 8-)

Не ме разбра явно , говоря за шампионските титли в България. Другите резултати са в следствие на шампионските титли в България. Тях може да ги има всеки български отбор печелил шампионските титли , а защо не и по добри ... 8-)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 17:43

Old_death написа:
Каквито и да са били преди и след девети в Левски, отборът и в двата периода е имал по-малко титли и успехи от конкурентите си. Явно не са били достатъчно добри фашисти преди и комунисти след това. Като стана дума за Славия, можеш ли да ми кажеш защо феновете на тоя отбор не могат да се гордеят с титла от 1980г., например.

Просто преди 1944 година държавата и държавни дейци не са се месили толкова явно в спорта и в частност във футбола.Тия изцепки почват след октомври 1944 година.Ще ти припомня какво е станало тогава.Под натиска на Цола Драгойчева и тогавашната синя управа е анексиран Пощенски Клуб "Принц Кирил".След обединението му с Левски се учередява ПСК Левски(Пощенски Спортен Клуб),като се създава прецедент за държавни субсидии в спорта.С тоя акт Левски става първия ведомствен клуб в българия!За титлите на Славия не мога да коментирам.Просто по двуполюсния модел те просто не са могли да хванат ръка,а може да има и истина във фолклора,според който Живков не е искал Славия да стане шампион,защото при последната титла на белите е умрял цар Борис ;)

Двуполюсен модел има едва след 69г.,а дотогава е еднополюсен, при който ЦСКА печели точно 14 от 22 първенства след създаването си ;)

Върни се в “Архив”