baligo написа:[offtopic][/offtopic]
ъъъ...какво трябва да ни покаже тая снимка? аз виждам някакво тържество по случай 25 години основаване на ЦСКА. И какво?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baligo написа:[offtopic][/offtopic]
viroglav написа:
И как ПФК Левски , на който е собственик е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки...
L_Messi написа:viroglav, точно ти измести темата на Левски-ЦСКА, с опитите си да оправдаеш несъстоятелността на отбора ти с ръководителите на Левски.
plamenst7 написа:Никой ли не разбра, че пипалата на комунизма и държавна сигурност са на всякъде в държавата все още. Левски не е основан от Батков, Левски има 90 г. история без Батков. Батков в човек който съсипва Левски, а не му помага както на отбора с петолъчката са помагали М.Балев, Д.Джуров и още много знайни и незнайни генерали в продължение на 40 г. Това ако не са част от мръсните дела на комунистите за съсипването на Левски като внедрят техен човек в отбора, здраве му кажи. Пак повтарям-Батков не е избран от феновете на Левски за собственик на отбора-те отдавна го мразят и искат да се махне час по-скоро.
viroglav написа:L_Messi написа:viroglav, точно ти измести темата на Левски-ЦСКА, с опитите си да оправдаеш несъстоятелността на отбора ти с ръководителите на Левски.
Несъстоятелност ...? Аз казвам , че през последните 20 тина години ПФК Левски печелеше титлите в България с ДС средства... И , ако на вас , феновете на ПФК Левски ви е все едно "как и по какъв начин" , то ние феновете на другите отбори мислим и за българския футбол въобще и си искаме откраднатия от Т.Батков и сие феърплей...Намираме се в България все пак , не в царство ПФК Левски нали. Разбираемо е , че не ви оттърва , но слезте на земята най - накрая и вижте , че с такива методи няма как да има развитие , а само мор в БГ футбола. Това разбираш ли го или ти трябват още пояснения.
Печелил ги е както ги е печелил! Ако имаш доказателства за нещо - изваждай. Аз за купена титла на ЦСКА нямам доказателства и не твърдя , че се е случило, а ти щом имаш за такава на "Левски" - хубаво! Аз поне нямам притеснение.
Аз харесвам отбора си заради това, което е, а не това, което е бил. ... или заради титли и купи. По същата линия харесвам Атлетико Мадрид в Испания. Ако да не е Барселона или Реал.
Любовта ми към "Левски" не се изразява в титли и купи.
niki87 написа:viroglav написа:
И как ПФК Левски , на който е собственик е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки...
Така както,през последните няколко петилетки спечели срещу:Рейнджърс,Хайдук Сплит,Брьондби,Славия Прага,Оксер,Марсилия,Динамо Б,Удинезе,Киево,Лацио...И така както игра през пролетта на 2004 в Европа,и така както влезе в ШЛ,и така както достигна до 1/4 финал за Уефа,и така както би Цска с 5:0 на 50-годишнината ви...
Old_death написа:Каквито и да са били преди и след девети в Левски, отборът и в двата периода е имал по-малко титли и успехи от конкурентите си. Явно не са били достатъчно добри фашисти преди и комунисти след това. Като стана дума за Славия, можеш ли да ми кажеш защо феновете на тоя отбор не могат да се гордеят с титла от 1980г., например.
Просто преди 1944 година държавата и държавни дейци не са се месили толкова явно в спорта и в частност във футбола.Тия изцепки почват след октомври 1944 година.Ще ти припомня какво е станало тогава.Под натиска на Цола Драгойчева и тогавашната синя управа е анексиран Пощенски Клуб "Принц Кирил".След обединението му с Левски се учередява ПСК Левски(Пощенски Спортен Клуб),като се създава прецедент за държавни субсидии в спорта.С тоя акт Левски става първия ведомствен клуб в българия!За титлите на Славия не мога да коментирам.Просто по двуполюсния модел те просто не са могли да хванат ръка,а може да има и истина във фолклора,според който Живков не е искал Славия да стане шампион,защото при последната титла на белите е умрял цар Борис
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта