Висша лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот wolf » 17 авг 2023 23:22

Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 авг 2023 13:47

Челси продължават с талантите, 68 млн. Е за поредния.
Мисля че е прекалено това изхвърляне на кинти в млади недоказани играчи с надеждата да
открият звезда за бъдещето. В повечето случаи това са грешно похарчени пари. За тези пари които
дават за поредната перла на светците по-добре да бяха купили капитана им плюс Дж. Мадисън.
Единия е на 28 другия на 26 но поне щяха да имат 2-ма играчи способни да вършат много работа
в ротацията на отбора поне 3/4 години. Вместо това поредния църньо талант.
Тия Саутхямптън само как ги доят грандовете не е истина!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2023 14:50

Мамка му, Ливърпул извадиха същите пари и за Кайседо и за Лавия, ако бяха избрали да отидат там, сигурно щеше да има тонове хвалби какви гениални трансфери за бъдещето правят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 авг 2023 14:50

Pichichi написа:Челси продължават с талантите, 68 млн. Е за поредния.
Мисля че е прекалено това изхвърляне на кинти в млади недоказани играчи с надеждата да
открият звезда за бъдещето. В повечето случаи това са грешно похарчени пари. За тези пари които
дават за поредната перла на светците по-добре да бяха купили капитана им плюс Дж. Мадисън.
Единия е на 28 другия на 26 но поне щяха да имат 2-ма играчи способни да вършат много работа

Изчакай да видиш когато 2/3 от тях не стават и следващите треньори не ги искат а футболистите не искат да си тръгнат какво ще стане с тия 6-7-8 годишни договори. Ще е страшен цирк

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 18 авг 2023 14:52

Pichichi написа:Челси продължават с талантите, 68 млн. Е за поредния.

Бели не щем! Справка Хол, Ливраменто, които на бързо заминаха
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 авг 2023 16:40

rhaegar написа:Мамка му, Ливърпул извадиха същите пари и за Кайседо и за Лавия, ако бяха избрали да отидат там, сигурно щеше да има тонове хвалби какви гениални трансфери за бъдещето правят.

Специално аз такива трансфери не хвалИМ. Ливърпуул и те миналата година уж бяха взели най-обещаващия
талант на острова ама поне беше нещо за 6/7/8 млн. Де го сега, игра ли въобще през миналата година?
Колкото Карвальо ще стане супер звезда толкова и поне половината дето Челси ги взе за някакви суми 6/7/8/10
пъти над това което Пуул платиха.
Този Лавия не го знам с какво е известен ама ей го сега излезе че Габри Вейга който беше сензацията на Ла Лига
отива в Наполи за 30 + 6 млн. Е. На 21 г. е и миналата година вкара 11 гола в лигата което не е малко за халф.
Пак е скъп трансфер но все пак за 21 годишен играч с някаква голова/ мачова история поне.
Челси си знаят, дефанзивен халф на 19 г.- мяза ми на Ренато Санчес от където и да го погледна. Ей го и онзи
мароканеца дето беше сензация на СП- Амрабат се говори че за 20/25 млн. Виола ще го продадат.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 авг 2023 17:51

wolf написа:Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни

Един път да съм съгласен с теб :lol:
Очертава се трудна година в средата на терена, освен ако Джон Стоунс не бъде отново преквалифициран на някоя от тези позиции :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 авг 2023 18:37

ivan56 написа:
wolf написа:Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни

Един път да съм съгласен с теб :lol:
Очертава се трудна година в средата на терена, освен ако Джон Стоунс не бъде отново преквалифициран на някоя от тези позиции :lol:

Жива да не бях :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2023 19:11

Pichichi написа:Този Лавия не го знам с какво е известен ама ей го сега излезе че Габри Вейга който беше сензацията на Ла Лига
отива в Наполи за 30 + 6 млн. Е. На 21 г. е и миналата година вкара 11 гола в лигата което не е малко за халф.
Пак е скъп трансфер но все пак за 21 годишен играч с някаква голова/ мачова история поне.
Челси си знаят, дефанзивен халф на 19 г.- мяза ми на Ренато Санчес от където и да го погледна. Ей го и онзи
мароканеца дето беше сензация на СП- Амрабат се говори че за 20/25 млн. Виола ще го продадат.

Ето на, аз за този Вейга знам, колкото и ти за Лавия. Слухове покрай трансферни спекулации, че даже и Челси в един момент беше свързан с него.

Има доста фактори, влияещи за това неговият трансфер да е по-евтин. Има освобождаваща клауза, купувачът е по-беден, продавачът също, отделно че белгиецът запълва homegrown място в състава.
Амрабат пък е с 7 години по-стар и реално има едно добро представяне на световното и сравнително приличен сезон за десетия в Италия, колко да струва?

Пак ще кажа, Клоп, дето всеобщо е приет за добър evaluator на таланти искаше същите играчи за същите пари. Бих казал даже, че Сити щяха да се възползват от клаузата за откупуване, която имаха следващото лято, ако беше останал в Сотон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 авг 2023 23:52

Ще видим, бъдещето ще покаже.
9-ката на Форест ако беше 3/4 г. по- млад сигурно щяха да размятат 80+ млн. оферти за него. И ние май ще вземаме някаква църна 19 г. перла с 1 профи гол (с/у нас от преди дни в Мадрид). Уж му плащаме откупната клауза от 6 млн. та да видим ще стане ли макар че доста от испанските лъжливи медии пишат че бил готов трансфер и го пращат и под наем вече в Кадис, Селта или Алавес.
Намекваш че Клоп и Сити не правят грешни трансфери ли?
:mrgreen:
Идва примерно мач Челси - Сити, ти на кой в момента би разчитал да играе- Лавия или Амрабат ако беше в селекцията на Челси?

Върни се в “Архив”