За Хардън писаха, че май се кротнал, но се карали с Рафаело. И Пол и Уестбрук са добри играчи, но с техните договори е много трудно да ги впишеш някъде, предвид че вече са по-скоро втора, ако не и трета звезда.
Иначе за Гобер - според мен е малко надценен, добър защитник около коша и борец, но това е. Да ще затруднява Дейвис повече от Тайс, но да е някакъв фактор, променящ серия - не мисля.
NBA Regular Season 20-21
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 20-21
Днес пък мярнах че Лейкърс искат ДеРоузън от СА Спърс. Дали е вярно не знам.
Аз съм твърдо за да го трейднат тъкмо няма да му плащат космическата заплата още една година!
Вярно е че вкарва по 20 + точки ама полза никаква от него в лидерство и водене на отбора.
Да ще загубят един сигурен вкарвач но той е доказал още в Торонто че не може да бъде лидер.
Лейкърс пък определено биха спечелили от такъв трейд, вземат вкарвач който да вкарва докато някой от
Леброн/Дейвис почива, само не знам дали ще могат да поемат опцията му от 28 млн.! И за него топ
опция да се бори за титла и да не пада напрежението в/у него. Според мен всички страни биха спечелили
в краткосрочен план но не знам как ЛА ще се справят със заплатата му и какво ще предложат на СА Спърс.
Аз съм твърдо за да го трейднат тъкмо няма да му плащат космическата заплата още една година!
Вярно е че вкарва по 20 + точки ама полза никаква от него в лидерство и водене на отбора.
Да ще загубят един сигурен вкарвач но той е доказал още в Торонто че не може да бъде лидер.
Лейкърс пък определено биха спечелили от такъв трейд, вземат вкарвач който да вкарва докато някой от
Леброн/Дейвис почива, само не знам дали ще могат да поемат опцията му от 28 млн.! И за него топ
опция да се бори за титла и да не пада напрежението в/у него. Според мен всички страни биха спечелили
в краткосрочен план но не знам как ЛА ще се справят със заплатата му и какво ще предложат на СА Спърс.
Слуховете са за Грийн + Кузма за ДеМар, но аз не съм съвсем убеден че печелим от такава сделка. ДеМар е нула в защита, няма стрелба от тройката и единственият плюс е, че може сам да си създава стрелби, което би следвало да свали напрежението когато Джеймс не е на паркета. 28м наем за трети играч и жертваме двама от приличните си защитници, айде по-скоро да не съм съгласен с тая далавера.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз това си мисля и съм съгласен. Печелите вкарване на точки но губите друго.
Но пък ДеРоузън може да разцъфне в тийм в който не се очаква от него да е лидер.
Спърс биха спечелили от такава сделка с Кузма и Грийн.
Но пък от друга страна Кузма е с опшън през 2021-ва така че съвсем спокойно си избира който
иска друг отбор тогава при положение че в момента е на мега ниска заплата.
Грийн какво да го коментирам, просто допълнение.
Но пък ДеРоузън може да разцъфне в тийм в който не се очаква от него да е лидер.
Спърс биха спечелили от такава сделка с Кузма и Грийн.
Но пък от друга страна Кузма е с опшън през 2021-ва така че съвсем спокойно си избира който
иска друг отбор тогава при положение че в момента е на мега ниска заплата.
Грийн какво да го коментирам, просто допълнение.
Като знам Поп колко ни обича, ако той е съгласен на тая сделка, значи има нещо гнило.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Май не споменават мнението на Поп какво е. Той сега сигурно се занимава с треньорския щаб - нали Тими Д напусна.
Относно Дерозан - то реално всичките ни сегашни звезди са такива, дето по един или друг начин имат нужда от някой да носи отговорността
Но Дерозан има приличен процент за 2 точки, а от двамата изброени май само Грийн е добър защитник, освен ако за Куз го казваш в смисъл на гард
Та особено за редовния сезон ще е от полза.
Относно Дерозан - то реално всичките ни сегашни звезди са такива, дето по един или друг начин имат нужда от някой да носи отговорността
Но Дерозан има приличен процент за 2 точки, а от двамата изброени май само Грийн е добър защитник, освен ако за Куз го казваш в смисъл на гард
https://www.sportal.bg/news.php?news=872593
Ето я статията, аз лично няма да съм щаслив!
Голям регрес си става в Сан Антонио. :/
Ето я статията, аз лично няма да съм щаслив!
Голям регрес си става в Сан Антонио. :/
То в момента ситуацията СА така или иначе е зле. Ламаркъс вече издиша тотално, ДеРоузън може и да прави статистика но не е водач. Ламаркъс Олдридж е много повече лидер отколкото ДеРоузън но както вече споменах е към издишане и не бих се изненадал ако и двамата напуснат с цел да са част от силни отбори в края на кариерата си. Отбора има нужда от свежи играчи и правилно теглене на играчи от драфта. Има и други ветерани като Милс и Руди Гай. Вторият е тотален аут и той. Ако не стане някое чудо в близките години няма да има силен отбор.
Pichichi написа:То в момента ситуацията СА така или иначе е зле. Ламаркъс вече издиша тотално, ДеРоузън може и да прави статистика но не е водач. Ламаркъс Олдридж е много повече лидер отколкото ДеРоузън но както вече споменах е към издишане и не бих се изненадал ако и двамата напуснат с цел да са част от силни отбори в края на кариерата си. Отбора има нужда от свежи играчи и правилно теглене на играчи от драфта. Има и други ветерани като Милс и Руди Гай. Вторият е тотален аут и той. Ако не стане някое чудо в близките години няма да има силен отбор.
[offtopic]Чак сега разбрах, че и ти си фен на САС!