Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот Thsmith » 17 май 2015 23:41

sapio0o написа:Агуеро ми се вижда страхотен трансфер. Той и Суарес са най-добрите централни нападатели в последните 2, ако не и повече години. Ройс не го виждам къде ще играе.

Агуеро е доста по добър от Суарез, но трябва да се има предвид, че се контузва много.
Иначе Ибрахимович за мен е номер 1 послдните 3 години. Ако можеше да превъзмогне егото и да играе за отбора... цена нямаше да има и за нас. Ебати пространствата за крилата щеше да се отварят с него.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 май 2015 23:46

Ибрахимович не ме кефи мен. Много голямо его и излишно непокрито самочувствие. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2015 23:54

Thsmith написа:
sapio0o написа:Агуеро ми се вижда страхотен трансфер. Той и Суарес са най-добрите централни нападатели в последните 2, ако не и повече години. Ройс не го виждам къде ще играе.

Агуеро е доста по добър от Суарез, но трябва да се има предвид, че се контузва много.
Иначе Ибрахимович за мен е номер 1 послдните 3 години. Ако можеше да превъзмогне егото и да играе за отбора... цена нямаше да има и за нас. Ебати пространствата за крилата щеше да се отварят с него.

Вярно е това за Агуеро страхотен играч е, но е много чуплив и нещо не искам да се повтаря сагата Кака или Шахин :roll:
Хубавото е че тези контузии не му повлияха на играта и си остава един от добрите в момента, но ако пък не бяха те можеше и да стане много по-добър.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2015 02:31

sapio0o написа:Ибрахимович не ме кефи мен. Много голямо его и излишно непокрито самочувствие. :roll:

Характера му е основния проблем. Иначе няма друг нападател в момента с такива качества.
Натискат те и не можеш да изнесеш ----> към него и той печели първа топка, задържа и изчаква отбора да се изнесе. Много добри пасове, удари... Наличието му значи да ангажира двамата централни и да ги мъкне из терена. Това адски място би отворило за крилата. С неговия характер обаче ще се избият с Роналдо.... иначе ми се струва, че щеше да ни свърши невероятно добра работа и не се сещам за друг играч който би свършил подобна.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 май 2015 10:19

Известният испански журналист Гилем Балаге разказа за това, как Реал Мадрид търси наследник на сегашния старши-треньор на тима Карло Анчелоти. Както е известно, през сегашния сезон мадридчани останаха без трофей и според слуховете, италианският специалист ще загуби работата си след последния мач от кампанията.

Според Балаге, Реал Мадрид е провел преговори с четирима специалисти - Хулиен Лопетеги от Порто, Юрген Клоп от Борусия Дортмунд, Рафаел Бенитес от Наполи и Жозе Моуриньо от Челси.

Португалецът обаче е отказал да се завърне на "Сантяго Бернабеу", така че преговорите с останалите специалисти продължават.

Както е известно, именно при Моуриньо Реал за последен път спечели титлата в Испания, като това се случи през 2012 година.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 май 2015 11:11

В Испания :Икер Касияс ще бъде титуляр за Реал Мадрид срещу Хетафе на Сантиаго Бернабеу и това ще бъде неговото изпращане.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 18 май 2015 11:48

CSKA69 написа:
Известният испански журналист Гилем Балаге разказа за това, как Реал Мадрид търси наследник на сегашния старши-треньор на тима Карло Анчелоти. Както е известно, през сегашния сезон мадридчани останаха без трофей и според слуховете, италианският специалист ще загуби работата си след последния мач от кампанията.

Според Балаге, Реал Мадрид е провел преговори с четирима специалисти - Хулиен Лопетеги от Порто, Юрген Клоп от Борусия Дортмунд, Рафаел Бенитес от Наполи и Жозе Моуриньо от Челси.

Португалецът обаче е отказал да се завърне на "Сантяго Бернабеу", така че преговорите с останалите специалисти продължават.

Както е известно, именно при Моуриньо Реал за последен път спечели титлата в Испания, като това се случи през 2012 година.

Ако пък вземат да назначат Рафата това ще е бахти подигравката с отбора и публиката. :| Това е възможно най глупавият вариант за нов треньор. Бенитес е много зле и изобщо не ми харесва като треньор. :x По добре да си стои в Наполи или където и да било но не и в Реал Мадрид.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 май 2015 12:10

Рафаел Бенитес като визитка би трябвало да е първи избор на ръководството на Реал в сравнение с другите спрягани имена (Клоп, Лопетеги) - 2 пъти шампион на Испания , Купа на УЕФА с Валенсия, Шампионска лига, Купа на Англия и Суперкупа на Европа с Ливърпул, Суперкупа на Италия и Световна клубна титла с Интер, Лига Европа с Челси, Купа и Суперкупа на Италия с Наполи. Бенитес е отличен тактик и ''турнирен боец''. На всичкото отгоре е испанец и МАДРИДИСТ... Освен това ключов фактор зa неговото назначение може да се окажат ДВАТА ОПИТА на Флорентино Перез да го привлече за треньор на Реал, по времето му в Ливърпул..
Въпросът обаче е ПОДХОДЯЩ ли е за клуб като Реал Мадрид? Въпреки всичките му успехи, той не е поставян от фенове и специалисти в лигата на топ-треньорите, поради някои особености на неговата методология - безкрайните ротации на състава, странната трансферна политика, неособено ясният стил на игра, който изповядва - в някои случаи доста дефанзивен, в други необмислено офанзивен (две години вече никой в Италия не може да определи какъв стил на игра има Наполи) .. Освен това той е от типа треньори, които изскват пълно подчинение на клуба на неговите идеи и ми е трудно да си го представя как ще контролира съблекалния като тази на Мадрид :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 18 май 2015 12:26

Няма какво да коментираме повече. Както казах неведнъж, Карло остава. Ако и през следващия сезон не спечели нищо, тогава вече ще бъде освободен. Длъжни сме да го подкрепим.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 19 май 2015 11:35

Бейл май наистина ще си ходи. :) Четох че сам е заявил че иска да напусне след края на сезона. ;) Май ще има битка между Сити и Юнайтед за него. :lol:

Върни се в “Архив”