Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Честита победа на всички Армейци!
Я сложите текста на двете нови песни.. че брат пиян от състезания и не знам какво ставаше в сектора...
ВСИЧКИИИИИИИ НА СТАДИОНАААА.. в името свещено, за нашите легенди, в трите ни звездиииивсички на стадионаааа, в болка и в радост, закаленииии във вярност, не ще се предадем
нещо такова е първата
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Teo написа:Честита победа на всички Армейци!
Я сложите текста на двете нови песни.. че брат пиян от състезания и не знам какво ставаше в сектора...
ВСИЧКИИИИИИИ НА СТАДИОНАААА.. в името свещено, за нашите легенди, в трите ни звездиииивсички на стадионаааа, в болка и в радост, закаленииии във вярност, не ще се предадем
нещо такова е първата
Тази песен я пяхме първо на волейбола,текста е добър,както на повечето ни песни,но са доста бавни и неможе да се избухва на тях.
ВСИЧКИИИИИИИ НА СТАДИОНАААА.. за името свещено, за нашите легенди, за трите ни звездиииивсички на стадионаааа, в болка и в радост, обречени във вярност, не ще се предадем
Оцелил си текста 90 процента.
KIL написа:Явно са ви тъмночервени очилата.Няма смисъл,с радио и грамофон не споря.После ще дойдат мури,пури и няма да има кой да ви подпира. От глупави спорове по-умният и по-възпитан трябва да отстъпи.Затова аз го правя сега! Със здраве!
Teo написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Teo написа:Честита победа на всички Армейци!
нещо такова е първата
Тази песен я пяхме първо на волейбола,текста е добър,както на повечето ни песни,но са доста бавни и неможе да се избухва на тях.
ВСИЧКИИИИИИИ НА СТАДИОНАААА.. за името свещено, за нашите легенди, за трите ни звездиииивсички на стадионаааа, в болка и в радост, обречени във вярност, не ще се предадем
Оцелил си текста 90 процента.
а втората братле
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта