Така че или ти имаш някаква по-изкривена представа за отсъждането на дузпа или всички други ние нищо не разбираме от футбол ?!

Аз ти казвам - Не, не съм съгласен с Жозе за дузпата на Рамирес! (в по-горното мнение написах какво мисля за ситуацията)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Знам че болшинството от феновете на МЮ тук казва че няма дузпа, само ти казваш че има![]()
![]()
Така че или ти имаш някаква по-изкривена представа за отсъждането на дузпа или всички други ние нищо не разбираме от футбол ?!![]()
Аз ти казвам - Не, не съм съгласен с Жозе за дузпата на Рамирес! (в по-горното мнение написах какво мисля за ситуацията)
rhaegar написа:Престанете![]()
![]()
Angel CFC написа:rhaegar написа:Престанете![]()
![]()
Братле, нямаш ли начин, да го махнеш тоя смотльо от нашия подфорум! Нямам нищо против човека, ама няма да му чета разсажденията! Неприятно ми е! Има си подфоруми, да си коментира с колегите от Юнайтед! Кво ми досажда тук! Аз ходя ли в техния форум!? Бахти човека...те на сватба не го поканили, той хорото води!Чак оценки дава....Джак бил такъв, оня бил такъв, а той най-умния! Айде да не псувам!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Nomer_9 написа:Тоя Смут е много конфликтна личност ... понякога казва тука таме нещо умно, което дори да е в полза на Юнайтед и да вади керливите ризи на Челси аз се съгласявам...стига да е вярно. Понякога обаче прекалява, дори нарушава добрия тон на дискусията. Не може да казваш на някой, че е "жалък", само защото е влязъл в някаква конфронтация с теб...
По полека го давай...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
от JackPackage на 11 Ное 2013 21:10
Има мое мнение, има и твое - двете мнения са противоположни, така че третия е или съгласен с теб, или с мен...конфронтации, конспирации не знам къде виждаш, ама карай....
smoothc написа:Nomer_9 написа:Тоя Смут е много конфликтна личност ... понякога казва тука таме нещо умно, което дори да е в полза на Юнайтед и да вади керливите ризи на Челси аз се съгласявам...стига да е вярно. Понякога обаче прекалява, дори нарушава добрия тон на дискусията. Не може да казваш на някой, че е "жалък", само защото е влязъл в някаква конфронтация с теб...
По полека го давай...
Фен на Челси да ме учи на морал!? Не,благодаря!
Конфликтна личност!?...Каквото повикало,такова се обадило![]()
Умишлено създаване на конфронтации,чрез наглед безобиден въпрос..."Съгласен ли си със Смуут...?"
Чакай,малко пич...Защо намесва мен и моето мнение(паралелно),обръщайки се с въпрос към фен на Манчестър Юнайед( в случая Рофлес)!? Защо изобщо,той трябва да е съгласен с мен и да се съобразява с моето мнение?
Просто такива аматьорски опити за вкарване на конфронтация и още повече напълно умишлено..извинявай,но няма как да се подминат с лека ръка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост