Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Мнениеот JackPackage » 11 ное 2013 15:34

Знам че болшинството от феновете на МЮ тук казва че няма дузпа, само ти казваш че има :roll: :?
Така че или ти имаш някаква по-изкривена представа за отсъждането на дузпа или всички други ние нищо не разбираме от футбол ?! :roll:

Аз ти казвам - Не, не съм съгласен с Жозе за дузпата на Рамирес! (в по-горното мнение написах какво мисля за ситуацията)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2013 15:51

JackPackage написа:Знам че болшинството от феновете на МЮ тук казва че няма дузпа, само ти казваш че има :roll: :?
Така че или ти имаш някаква по-изкривена представа за отсъждането на дузпа или всички други ние нищо не разбираме от футбол ?! :roll:

Аз ти казвам - Не, не съм съгласен с Жозе за дузпата на Рамирес! (в по-горното мнение написах какво мисля за ситуацията)

Виж сега пич...мен изобщо не ме интересува болшинството какво си мисли,тяхна си работа..всеки си има мнение(а и още повече,че образно казано 90% от нашите фенове по-скоро акцентират върху поведението(принципно) на Ашли Йънг и склонността му към симулации,а не толкова анализирайки детайлно ситуацията от-до(нещо,което аз направих и изведох точно тук във вашия форум) ;) Аз разбира се,също не одобрявам поведението на Ашли Йънг,най-малкото защото по този начин петни името на Манчестър Юнайтед,но в крайна сметка какво можем да направим ние по този въпрос...Освен да го разкараме зимата,друго не виждам(аз лично).
Понеже знам,че разбираш от футбол (ако не друго,поне имаш способността да анализираш по-внимателно фактите),за теб ще повторя отново:
Първо и най-важно:Съдията не отсъжда дузпата,следствие от падането на Йънг(което пак казвам:Е микс от нарушаването на баланса и леко преиграване от негова страна),а само и единствено поради факта че той видя отблизко(имаше перфектна видимост),как играча на Сосиедад за части от секундата захвана/дръпна за ръката вече захождащия пред него Йънг(с което му нарушава баланса и респективно атаката на Юнайтед),което според всички правила на футбола се санкционира с жълт картон и наказателен удар(ако е в наказателното поле)! А вече...Йънг образно казано(по свой си начин) леко преекспонира ситуацията,но това дефактно изобщо не играе роля в случая...той и да беше останал на едно място(просто да се завърти следствие от противодействието) или да почне да се превива все едно го е ударил танк...е все тая! Да,не му прави чест че дори и в 100:-ва ситуация за дузпа,отново решава да използва подобни приоми,но пак повтарям:Дузпата бе отсъдена главно заради дърпането на Ашли Йънг,с което му се нарушава баланса,а и още повече съдията бе на буквално на метъп от събитията,така че...
Последна промяна от smoothc на 11 ное 2013 16:02, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2013 15:53

Престанете :!: :!: :!:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 11 ное 2013 17:05

Тоя Смут е много конфликтна личност ... понякога казва тука таме нещо умно, което дори да е в полза на Юнайтед и да вади керливите ризи на Челси аз се съгласявам...стига да е вярно. Понякога обаче прекалява, дори нарушава добрия тон на дискусията. Не може да казваш на някой, че е "жалък", само защото е влязъл в някаква конфронтация с теб...
По полека го давай... :!:
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 11 ное 2013 21:41

rhaegar написа:Престанете :!: :!: :!:

Братле, нямаш ли начин, да го махнеш тоя смотльо от нашия подфорум! Нямам нищо против човека, ама не ми се четат разсажденията му! Неприятно ми е! Има си подфоруми, да си коментира с колегите от Юнайтед! Кво ми досажда тук! Аз ходя ли в техния форум!? Бахти човека...те на сватба не го поканили, той хорото води! :x Чак оценки дава....Джак бил такъв, оня бил такъв, а той най-умния! Айде да не псувам! :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2013 21:44

Angel CFC написа:
rhaegar написа:Престанете :!: :!: :!:

Братле, нямаш ли начин, да го махнеш тоя смотльо от нашия подфорум! Нямам нищо против човека, ама няма да му чета разсажденията! Неприятно ми е! Има си подфоруми, да си коментира с колегите от Юнайтед! Кво ми досажда тук! Аз ходя ли в техния форум!? Бахти човека...те на сватба не го поканили, той хорото води! :x Чак оценки дава....Джак бил такъв, оня бил такъв, а той най-умния! Айде да не псувам! :mrgreen:

Не мога да забраня на никой да пише тук, стига да се спазват правилата. След като дразни всички, решението е просто. Форумът има опция "добави враг". Добавяте го там и не му виждате мненията. Разбираме се никой да не го цитира, каквото и да пише и готово. Знам, че не е най-удобното нещо, но за момента това е най-доброто, което може да се направи, докато правилата се спазват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2013 21:54

Nomer_9 написа:Тоя Смут е много конфликтна личност ... понякога казва тука таме нещо умно, което дори да е в полза на Юнайтед и да вади керливите ризи на Челси аз се съгласявам...стига да е вярно. Понякога обаче прекалява, дори нарушава добрия тон на дискусията. Не може да казваш на някой, че е "жалък", само защото е влязъл в някаква конфронтация с теб...

Фен на Челси да ме учи на морал!? Не,благодаря!
Конфликтна личност!?...Каквото повикало,такова се обадило ;)
Умишлено създаване на конфронтации,чрез наглед безобиден въпрос..."Съгласен ли си със Смуут...?"
Чакай,малко пич...Защо намесва мен и моето мнение(паралелно),обръщайки се с въпрос към фен на Манчестър Юнайед( в случая Рофлес)!? Защо изобщо,той трябва да е съгласен с мен и да се съобразява с моето мнение?
Просто такива аматьорски опити за вкарване на конфронтация и още повече напълно умишлено..извинявай,но няма как да се подминат с лека ръка ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 ное 2013 22:10

Има мое мнение, има и твое - двете мнения са противоположни, така че третия е или съгласен с теб, или с мен...конфронтации, конспирации не знам къде виждаш, ама карай.... :roll:

Регъра е прав за опциите на форума, така че който си реши да се възползва от нея ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2013 23:37

от JackPackage на 11 Ное 2013 21:10

Има мое мнение, има и твое - двете мнения са противоположни, така че третия е или съгласен с теб, или с мен...конфронтации, конспирации не знам къде виждаш, ама карай....

Шерлок,моля те..ако обичаш :)
Откъде-накъде заключи,че третият задължително трябва да е съгласен с един от двама ни!? Възможно е той изобщо да не е съгласен нито с твоето,нито с моето мнение!
Ти разбираш ли изобщо,контекста-спецификата на фразата-"съгласен с нечие мнение"!?(говорейки за ситуацията с дузпата в този случай)...
Да,дузпата е императив(по своята същност),но вече когато самата ситуация(преди прякото й отсъждане) поражда полемики,вариантите са два:Да,за мен дузпа има! Не,за мен няма дузпа!
А и в случаят ти не го питаш директно:"Имаше ли дузпа"(т.е отговорите тук са само 2 "Да,имаше" Не,нямаше")...друг отговор,просто не съществува!
Осъзнаваш ли,че косвено въпросът ти не е такъв(че да се отговори с категорично "Да" или "Не")!?
Ти го питаш:"Съгласен ли си със Смуут" т.е съгласен ли си с МНЕНИЕТО(тезата на Смуут),нали така ;) Защото вече е станало ясно,че за Смуут(дзупа има в този случай),така че тук този въпрос предполага основно:Дали си съгласен с обосновката на Смуут..А ето тук се крие и доказателството,че за теб е по-важно "да разбереш"(в случая от трето лице,още повече фен на Юнайтед),естествено силно надявайки се той да отговори,че не подкрепя моето мнение(категорично) и ето,че...крайната ти цел е в кърпа вързана!
Видите ли сега,само тъпанара Смуут от болшинството от фенове на Юнайтед(както и ти написа по-горе...че считат че нямало дузпа...с което несъзнателно се издаде и вече пряко потвърди ехидната ти цел) ;)
А и нека да довърша и изведа някои от по-основните варианти за отговор, на така зададения въпрос:
1.Възможно е Рофлес да отговори:"Да,категорично съм съгласен с мнението на Смуут",-----> което означава,че косвено за него дузпата е регламентирана.
2.Втори вариант(специфичното в случая,тънкия момент който ти очевидно си пропуснал):"Не,не съм съгласен с мнението на Смуут(неговата теза)"(което дотук косвено не означава,че за него дузпата не е регламентирана),НО..АЗ ЛИЧНО имам собствено респект.(различно мнение) от неговото(също подкрепящо регламентирането на дузпата) и... вече го изказва/извежда, обосновава.
3.Трети вариант(който е малко вероятен,но все пак възможен):"Нямам лична позиция по този казус,така че не мога да подкрепя мнението на(Смуут),но това в никакъв случай не означава че подкрепям и твоето(Джак).
4.Четвърти вариант:"Не,категорично не съм съгласен с мнението на Смуут" и подкрепям тезата,че дузпа в тази ситуация няма!
5.Пети вариант:"Подкрепям мнението на Смуут,но към него бих добавил и още нещо",като например,негова лична теза или пр.
6.Шести вариант:"Като цял,не отричам мнението на Смуут,но смятам че тук и тук,той не е абсолютно прав(и вече добавя своето своето мнение,което играе ролята на корекция/допълнение)
7...Разбира се, има и още доста варианти,това са така по-основните.
Но да се твърди,че на така зададения въпрос от теб,са възможни само два варианта за отговор(т.е да е съгласен или с моето или с твоето мнение)..просто страшно си се заблудил ;)
Поздрави,Джак!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 ное 2013 09:30

smoothc написа:
Nomer_9 написа:Тоя Смут е много конфликтна личност ... понякога казва тука таме нещо умно, което дори да е в полза на Юнайтед и да вади керливите ризи на Челси аз се съгласявам...стига да е вярно. Понякога обаче прекалява, дори нарушава добрия тон на дискусията. Не може да казваш на някой, че е "жалък", само защото е влязъл в някаква конфронтация с теб...

Фен на Челси да ме учи на морал!? Не,благодаря!
Конфликтна личност!?...Каквото повикало,такова се обадило ;)
Умишлено създаване на конфронтации,чрез наглед безобиден въпрос..."Съгласен ли си със Смуут...?"
Чакай,малко пич...Защо намесва мен и моето мнение(паралелно),обръщайки се с въпрос към фен на Манчестър Юнайед( в случая Рофлес)!? Защо изобщо,той трябва да е съгласен с мен и да се съобразява с моето мнение?
Просто такива аматьорски опити за вкарване на конфронтация и още повече напълно умишлено..извинявай,но няма как да се подминат с лека ръка ;)

Бате, ти си некво форум- копие на Волен Сидеров... лекувай се, моля ти се !!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Върни се в “Архив”