Soulen написа:terata написа:Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!
Браво, точно това си мислех и аз. Никой не иска Петев, а като го махнат момчетата и всички изведнъж стават големи моралисти. Ами то не е като да плюеш по форуми и фейсбук. Вярно е че прекалиха малко с фланелката, но нито са го удряли нито нищо. Петев и за мен затвърждава тезата, че е п.тка. Аз примерно, ако стана треньор на панчаревци и ме посрещнат по този начин феновете, директно се измитам от клуба
Дано и Сираков и Тонев се махнат. Ако мустака си подаде оставка направо ще издивея от кеф
И отборът ще го издържаш ти и шепата наркозависими