АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: АНКЕТА: За или против Петев ?

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 11:47

Soulen написа:
terata написа:Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!

Браво, точно това си мислех и аз. Никой не иска Петев, а като го махнат момчетата и всички изведнъж стават големи моралисти. Ами то не е като да плюеш по форуми и фейсбук. Вярно е че прекалиха малко с фланелката, но нито са го удряли нито нищо. Петев и за мен затвърждава тезата, че е п.тка. Аз примерно, ако стана треньор на панчаревци и ме посрещнат по този начин феновете, директно се измитам от клуба ;)
Дано и Сираков и Тонев се махнат. Ако мустака си подаде оставка направо ще издивея от кеф :)

И отборът ще го издържаш ти и шепата наркозависими

foetuss
Контакти:

Re: За или против Петев ?

Мнениеот foetuss » 09 окт 2013 11:48

NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар.

Ще се аргументираш ли? В интерес на истината точно левскари като Гонзо, Илиев и Митов направиха от Левски истински селски отбор и благодарение на тях много трудно може да се направи нещо, за да се излезе от тази посредственост. Всички, които говорите за футболни пристрастия въобще не боравите с ясно изразен анализ на тази ваша позиция, а просто изрязявате една първична емоция. Разбирам, ако Петев е бил треньор на ЦСКА и има история с този клуб, тогава съм съгласен, но не и от едно бегло изказване..

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 09 окт 2013 11:51

terata написа:Категорично против!!!

Що?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 11:52

terata написа:Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!

Да сме наясно аз не съм бил против Петев. Исках на Йоканович да му се даде и мача ЦСКА, ако и там се провалеше да идва Петев.
Не Сираков или Батков, АЗ предложих Петев. Нека наркоманчетата от вчера дойдат, но след минута ще дойдат и онези с с качулките на главата дето бият без да питат. Нали се сещаш какво ще остане от наркоманката им сбирщина

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 09 окт 2013 12:06

drakona25 написа:Аз съм от Левски и съм за Петев, защо трябва да се маха , защото няколко човека, са решили че не им харесва, няма как да стане, и как разбрахте , че е чорбар. Кой искате да дойде Митов или Велев, те за кръчмата стават , ама не и за треньори.Грозни прасета, вземете си гледайте в смръдливата кочина и не се занимавайте с Левски, и без това на пролет няма да Ви има. Ако ще Петев да е от Галатасарай, важно е отбора да побеждава, и аз не исках да махат Йоканович, ама Батков ( и той не знае къде се намира) е решил така, не трябва да се сменят треньори , а трябват нови футболисти. Кофти ми е за Наско, защото знам колко силен характер е и , че сега пак ще почне назнзчаване на хора като Тонев и Дончо Донев, дето чеп за зеле не стават. И последно Гугутка ли си , какъв си незнам, ама вземи свали тая шапка и излез да кажеш нещо, а не се крий като мишка, защото май ще се окажеш същата шушумига като предишния.

Брат аз съм най-големият застъпник на Йока, но момчето е бил шампион само на Сърбия и на ...... Малайзия!!!!! В србското първенство няма един свестен отбор, ама един!!!!! Партизан и Звезда играят с юнопите а останлите отбори са на ниво нашата В група, айде съвземете се малко. Но най вече проблема е в това че за 3 месеца макар и с недо толкова добри играчи Йока не можа да ги научи на нищо освен че докара добър вратар който стабилизира защитата. Искам да напишеш тук съгласни ли бяхте да гледате тоя крив футбол и да се мъчиме на Герена срещу Черно море, Берое, Локомотив София които са се запътили към изпадащите? Съгласни листе Левски да е надиграл тотално само 2 отбора Пирин ГД и "Нафтекс" на собственият си стадион от цели седем мача, при положение че на Герена сме играли дерби само с Лудогорец? То бива ама за 3 месеца да нямаме грам напредък, колко трябваше още да се чака, да мине зимата да съсипе и подготовката ли????

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 09 окт 2013 12:10

foetuss написа:

Ще се аргументираш ли? В интерес на истината точно левскари като Гонзо, Илиев и Митов направиха от Левски истински селски отбор и благодарение на тях много трудно може да се направи нещо, за да се излезе от тази посредственост. Всички, които говорите за футболни пристрастия въобще не боравите с ясно изразен анализ на тази ваша позиция, а просто изрязявате една първична емоция. Разбирам, ако Петев е бил треньор на ЦСКА и има история с този клуб, тогава съм съгласен, но не и от едно бегло изказване..

Съгласен съм и аз. Ако ще и Стоичков да дойде ще му покажеме че сме доволни че е предал ЦСКА и ще му помогнем да стане левскар а не да му показваме че е сгрешил. Виторио, Михтарски, Тренчев, Ангелов, глупака Чиликов, Гошо Петков, Любчо Любенов, Гочето, Любен Колев, Стефан Колев - да продължавам ли? Дори Кайзера е играл в ЦСКА преди Левски, да продължавам ли да изреждам?????....Защо на някой от тях не му беше направен тоя номер, а решихте вчера да правите това с човек който няма нищо общо с червената част.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 12:13

komandini написа:
foetuss написа:

Съгласен съм и аз. Ако ще и Стоичков да дойде ще му покажеме че сме доволни че е предал ЦСКА и ще му помогнем да стане левскар а не да му показваме че е сгрешил. Виторио, Михтарски, Тренчев, Ангелов, глупака Чиликов, Гошо Петков, Любчо Любенов, Гочето, Любен Колев, Стефан Колев - да продължавам ли? Дори Кайзера е играл в ЦСКА преди Левски, да продължавам ли да изреждам?????....Защо на някой от тях не му беше направен тоя номер, а решихте вчера да правите това с човек който няма нищо общо с червената част.

Бих бил доволен и на Любо Пенев, защото Левски е над всичко, а не както секБтор за приматите .

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 09 окт 2013 12:18

Мауриньо дали е фен на Реал Мадрид? А Гуардиола дали е фен на Байерн. Батков като е бил от Ботев Пловдив сигурно и той е виновен, да го махнеме тогава, въпреки че дава пари, а?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 12:19

Аз ли съм наркоман бе Милене или всички не на твоето мнение са наромани. Аз дори цигари не пуша :cry: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 09 окт 2013 12:21

milen.hristov написа:
komandini написа:
foetuss написа:

Съгласен съм и аз. Ако ще и Стоичков да дойде ще му покажеме че сме доволни че е предал ЦСКА и ще му помогнем да стане левскар а не да му показваме че е сгрешил. Виторио, Михтарски, Тренчев, Ангелов, глупака Чиликов, Гошо Петков, Любчо Любенов, Гочето, Любен Колев(син на Иван Колев, пояснявам щото съм сигурен че тия от сектор Б не го и знаят кой е, а аз въпреки че съм доста млад го знам кой е), Стефан Колев - да продължавам ли? Дори Кайзера е играл в ЦСКА преди Левски, да продължавам ли да изреждам?????....Защо на някой от тях не му беше направен тоя номер, а решихте вчера да правите това с човек който няма нищо общо с червената част.

Бих бил доволен и на Любо Пенев, защото Левски е над всичко, а не както секБтор за приматите .

Върни се в “Архив”