В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот terata » 12 юли 2013 19:55

zlatan написа:
terata написа:
zlatan написа:дадох гласа си за Сале Янкович.Стига вече с Българи,време е за чужденец.Много се чудих на него ли да заложа или на Вячеслав,но се спрях на Янкович.
Наясно съм че не е постигнал много във футбола,но пък помня престоя му в Левски с Муслин.
Мисля си че има какво да даде на Левски.

Викаш българи вече тренираха достатъчно на гърба на Левски дай сега и некой анонимен сърбин да потренира. Ратко Достанич номер 2 е тоя анонимник.

тера,не знам дали е Ратко номер 2 само знам че при Муслин той подготвяше отбора а Мслин само ги водеше.
Знам това щото по-това време бях в София и бях на стадиона много често

Тва не значи че става за старши. Експериментирахме достатъчно за да даваме и сега път на някакво сръбско менте. Той този Янкович бил ли е някъде въобще старши треньор?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 юли 2013 20:01

е беше старши и на Звезда и на младежкия на Сърбия бе човек-недей така.
Не е Анчелоти но не е и анонимник
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2013 20:05

ralka_levskarka написа:Нашите звезди Вуцката ще ги оправи, като се развихри, като хвърли сакото, като се припоти 300 пъти, ела гледай 8-) :mrgreen:

Рали, то ако ставаше само с потене, да си вземем Веско Маринов, пък туко виж и нов химн ни изпял

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Мнениеот julijan » 12 юли 2013 20:06

Вячеслав Грозни , при него Левски играеше офанзивен и красив футбол!
Обичам да обичам !!! :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2013 20:07

SFHC написа:реално погледнато няма никакво значение. Който и да дойде няма да прокопса с Мустака отгоре. Това първо. Второ, кой луд ще се хване да води отбор с несъстоятелна лятна подготовка и селекция... Трето, кой луд ще се хване да води отбор, който само употребява кадри и ги изхвърля на полусезона... Няма никакъв шанс да ни вземе нормален, тактически грамотен и сериозен треньор. Хубчев е Илиев Н2. Идва от Берое с купа, спечелена на дузпи... Ако Силва ставаше за нещо, вкарваше онова положение в последната минута на продължението, което и аз щях да вкарам и Хубчев ставаше треньора, загубил купата, след като е водил с 3-1 на един беззъб отбор до 81вата минута. Кокала е пълен паляк, ако не му бяха уредили мачовете с Ловеч и чорбата последните два кръга щеше да се прочуе като треньора, с който Локо изпадна... Люпко и Гоче са реликви. Херо няма да дойде, защото има акъл. Тотален пат, което от сега значи 1)анонимник от Сърбия 2)ненаучен кадър, който да експериментира на наш гръб или 3)Овчия, което си е трагедия. Положението е безнадеждно според мен.

Няма НИЩО безнадеждно и фатално на този свят, освен едно

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 юли 2013 20:09

zlatan написа:е беше старши и на Звезда и на младежкия на Сърбия бе човек-недей така.
Не е Анчелоти но не е и анонимник

И навсякъде гонен за слаби резултати. Моето мнение е Грозни, но съм на 100% сигурен че новия ни треньор ще е точно тоя Янкович и Сираков още с идването си в Левски е работил това да стане факт.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 12 юли 2013 20:11

Скоро ще видите, че няма никакво значение кой ще е треньор....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2013 20:13

tiamat написа:Никой не ми харесва от посочените. С много уговорки гласувах за Люпко. Според мен трябва да се вземе някаква негова по-млада версия.

По-младата му версия след 1-2 години ще сия върнем от Ботев ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2013 20:17

terata написа:
zlatan написа:
terata написа:
zlatan написа:дадох гласа си за Сале Янкович.Стига вече с Българи,време е за чужденец.Много се чудих на него ли да заложа или на Вячеслав,но се спрях на Янкович.
Наясно съм че не е постигнал много във футбола,но пък помня престоя му в Левски с Муслин.
Мисля си че има какво да даде на Левски.

Викаш българи вече тренираха достатъчно на гърба на Левски дай сега и некой анонимен сърбин да потренира. Ратко Достанич номер 2 е тоя анонимник.

тера,не знам дали е Ратко номер 2 само знам че при Муслин той подготвяше отбора а Мслин само ги водеше.
Знам това щото по-това време бях в София и бях на стадиона много често

Тва не значи че става за старши. Експериментирахме достатъчно за да даваме и сега път на някакво сръбско менте. Той този Янкович бил ли е някъде въобще старши треньор?

В друга тема му бях пуснал визитката. Общо взето като на Радко, ако не всяка година, то през 1 е в нов отбор. До колкото и аз знам е знаещият от двамата, но тогава по-добре Гошо Тодоров

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 20:19

Грозни или Люпко. Гласувах за Петрович.

Върни се в “Архив”