Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 06 юли 2013 13:03

MagicMoments написа:
Nuke написа:
Teo написа:Кой ще биете бе.. мача е 4:1 и мигновено връщане в кочината :lol:

Жалко е да се подиграваш на отбор, който играе в ЕКТ, докато си фен на отбор, който не се знае дали ще съществува утре. Само казвам.

То пък като че ли пък левскарите не пускат по 5-6 теми на ден в техния форум,каквито едните фенове,такива и другите,омагьосан кръг,от който не се вижда,че и двата гранда ,както и БГ футбола затъва и спасение няма.
А колкото до мача,щом в София,Иртиш имаха 2 100% положение,при положение,че най-продължителното им владение на топката им бе 30 секунди,си личи нуждата от ЦЗ. А ако играем така :
Митов измисли как да надхитри Иртиш

Сините се прибират в реванша, търсят бърз гол от контраатака
,ще станем май идиоти на 2 континента.А дори да ги отстраним максимума е 3 кръг,когато сме не поставени.

Прав си дано до тогава да са готови повечко играчи че иначе става лошо за мача 1-1
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 юли 2013 15:17

runnersa написа:
sin4ec написа:Плюене по Левски му е майката! Храчете, псувайте, сринете ги със земята, нищо не става от тези боклуци, вън, долу! Така беше след първия мач с Публикум. После много левскари се наредиха за билетчета. А на следващата година-още повече! Добре храчите по своите, дерзайте!

Едното беше случаен мач а това е тенденция :!:
Не може 3та поредна година да си на път да отпаднеш от 1я анонимник и да твърдиш че това е случайно! :roll:

Напротив, сравнително случаен беше 1/4 финалът. Две намеси (но не просто обикновени намеси, а топки извъдени със суперрефлекс, които не много вратари биха ги извадили) на Гошо Петков в реванша в Публикум при 0-0 трасираха пътя напред. Разбира се в последствие показахме доста добър и подреден футбол, който достигна своя връх (като стил на игра) в реванша във Верона, но така или иначе не го доразвихме, за което вина имат абсолютно всички. Но да се сочи за пример 1,5-2 сезона добър футбол, срещу 5 последвали с лош не ми изглежда логично. По-скоро онова беше случайното, а останалото е закономерното. Ако беше обратното 5-6 силни години срещу 1-2 слаби щях да съм съгласен да се дават позитивните примери. Това не значи, че не трябва да се опитваме да се развиваме, но прекаленият оптимизъм, когато не почива на нищо е неоправдан. Най-малкото тогава базисният материал беше сревнително добър - Боримиров с успешна кариера в Бундеслигата, СП 94, предишен шампионски отбор, Мечо - 4-5 сезона титуляп вкл в шампионските отбор от началоот на века, Топчо, школуван от Петрович като защитник и т.н. да не изреждам всички наред, докато сегашният матетериал .... И като цяло средното прфесионално ниво на българския футболист от старите школи, затрити към средата и края на 90-те беше в пъти по-добро от сегашното. И все пак поне ако имахме треньор, подобен противник щеше да бъде преодолян сравнително леко....

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 06 юли 2013 15:36

Когато НОВА ТВ предава мачовете Левски отпада. Това е гнусна закономерност и за жалост пак ще има провал сигорно. 0-0 и след дузпи... ААА макар да ни урежда и 1-1 де ама...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 06 юли 2013 15:43

mormona написа:Когато НОВА ТВ предава мачовете Левски отпада. Това е гнусна закономерност и за жалост пак ще има провал сигорно. 0-0 и след дузпи... ААА макар да ни урежда и 1-1 де ама...

Мен пък ме притеснява това: Батков изчете конско на Митов - Двамата останаха "на 4 очи"

От Topsport.bg

Дали му чете конско или му каза как трябва да свърши мача след седмица!? :evil:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 06 юли 2013 18:07

amstel_beer написа:
mormona написа:Когато НОВА ТВ предава мачовете Левски отпада. Това е гнусна закономерност и за жалост пак ще има провал сигорно. 0-0 и след дузпи... ААА макар да ни урежда и 1-1 де ама...

Мен пък ме притеснява това: Батков изчете конско на Митов - Двамата останаха "на 4 очи"

От Topsport.bg

Дали му чете конско или му каза как трябва да свърши мача след седмица!? :evil:

тРУДНО СЕ СТРОИ НОВ СТАДИОН... ПАРИ ТРЯБВАТ. А И ТОО НОВ НОВ - ПО СКОРО НОВА ТРИБУНА. АКО НЯМА ПАРИ ЗА Б и В НЯМА И ДА ПОЧВАТ. А И КАК ЩЕ НАПРАВЯТ Б НЕ МИ Е ЯСНО - КЪДЕ ЩЕ СЕДЯТ УЛТРАСИТЕ ? А И В АКО СЕ ПРАВИ ЕДНОВРЕМЕННО КЪДЕ ЩЕ СЕДЯТ ВСИЧКИ ? :lol: ЕХХХ ДАНО ДАНО АМА НАДАЛИ.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юли 2013 18:18

На Батков му дреме за Левски,видяхте как разби готов отбор с голям коефициент в европа :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 юли 2013 18:29

тревата на стадиона в Павлодар изкуствена или естествена някой знае ли.
Това според мен е важно.
Гледах клипче от мача им с Ягелония там и победата им с 2:0 от миналата година.
Митов трябва да изгледа и той тоя мач-вкъщи не са чак толкова зле Иртиш и играят с друга тактика.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 юли 2013 19:24

Levskar_forever написа:
sin4ec написа:Като отпаднем-отпаднем. Такъв е животът. Такъв ни е футболът. Толкова си можем. Вие слепи ли сте, та не го виждате? Какво очаквате-да сме Реал М? Тези ще ги бием там. После идват другите. Най-вероятно ще паднем. С храчките по-леко ли ви става?
Не споря, не налагам мнение. Това е.

Значи трябва, да сме Реал Мадрид за да бием Иртиш ? Ама си прав слаби сме и то много факт. Затова, дано турците го ядат здраво и те. Слован ще ги отстрани, но трябва, да ги отстрани с погроми ;)

Абе момче,ти добре ли си или да мразиш ти е хоби?!!
Успех на Левски,ще го пиша 1:2

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 07 юли 2013 01:50

аз като един анти българин и като истински византиец прогнозирам 1:0 с гол на Кулибали в 99мин :lol:
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 07 юли 2013 08:39

zlatan написа:тревата на стадиона в Павлодар изкуствена или естествена някой знае ли.
Това според мен е важно.
Гледах клипче от мача им с Ягелония там и победата им с 2:0 от миналата година.
Митов трябва да изгледа и той тоя мач-вкъщи не са чак толкова зле Иртиш и играят с друга тактика.

Стадион ''Трактор'' е с изкуствена трева,това е още един минус за нас.Чака ни много тежък реванш,сигурен съм че ако вкараме един гол ще продължим напред.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”