Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Мнениеот durex » 27 юни 2013 15:29

Е точно тия два примера са именно за парите!!! Айде Бербатов заради жена му, но пък във Фулъм взима колкото в Манчестър ;)

И нещо извън темата
Милито сред топ 5 на най-добрите нападатели в света

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 юни 2013 16:33

matador написа:Защо Интер са продали Лука Калдирола той беше един от най добрите за Италия на Европейското да 21 години можеше да им помогне доста поне да го бяха продали на Италиански отбор.

Има клауза в договора си, че Интер могат да си го откупят за 3 милиона евро, когато пожелаят, ние им го дадохме за 2.7 милиона, и ще се набутаме само с 300к ако решим да го откупим.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юни 2013 23:56

Така да обобщим малко новините в Серия А към днешна дата.
Ювентус: Привлякоха Тевез, сега се борят за Йоветич, както и Коларов.
Милан: До колкото следя новините, там са готови да дадат Фараона за Йоветич. Другата по-интересна новина е , че ще се опитат да вземат Снайдер, но ще стане много трудно, защото Моуриньо също го иска, а и има висока заплата, нещо което до колкото знам е непосилно към днешна дата в Милан.
Рома: Барселона иска Маркиньос като е готова да го размени за Алексис Санчез
Лацио: Преди дни вземаха обещаващ млад футболист, мисля че Андерсон от Бразилия, но не съм го виждал как играе.
Фиорентина: Там сагата около Йоветич е много голяма и до последно ще се борят няколко клуба за подписа му и трудно ще остане. По-интересното е, че Марио Гомез може да се озове при тях, но само при продажба на черногореца. Ляич също може да си тръгне при добра оферта, като Интер и Милан се интересуват от него.
И ще завърша с Интер, защото все пак там следя горещо нещата, та новостите са че има споразумение с индонезийския магнат Тохир, който ще купи 40% от акциите
на клуба и ще инвенстира в началото 150 милиона, като едната част от парите ще покрие дълговете на отбора, а другата иска да направи подарък на интеристите като им докара Нианголан от Каляри. Мечтата му е Ройс от Дортмунд, но трудно ще успее точно в този момент да го докара на Меаца. Силвестре и Касано отиват посока Парма, а ние взимаме нападателя им Белфодил. Икарди премина успешно медицинските прегледи и се очаква в началото на прозореца да бъде обявен официално, както и Кампаняро и Андреоли. Общо взето е това, има и други новини около Интер, но да не ви занимавам много.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 юни 2013 07:51

Дюрекс, много жълто :mrgreen: Радикалният интеризъм изключва Наполи? Слухът за Хонда в Милан ми звучи реалистичен. Само не знам, ако го вземат кой ще бие преките - той или Балотели :?
На хартия ЮВЕ прави най-добрите трансфери. Дано статуквото от последните два сезона се запази!

ПП Моуриньо иска Снайдер.... колкото ще продава Мата :mrgreen: Това е гадна спекулация породена от големите успехи, които постигнаха в Интер и нищо повече!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 юни 2013 10:30

Sardukar написа:Дюрекс, много жълто :mrgreen: Радикалният интеризъм изключва Наполи? Слухът за Хонда в Милан ми звучи реалистичен. Само не знам, ако го вземат кой ще бие преките - той или Балотели :?
На хартия ЮВЕ прави най-добрите трансфери. Дано статуквото от последните два сезона се запази!

ПП Моуриньо иска Снайдер.... колкото ще продава Мата :mrgreen: Това е гадна спекулация породена от големите успехи, които постигнаха в Интер и нищо повече!

Хонда ще ходи във висшата лига, това са последните новини, а за Моуриньо и Снайдер, дори по БТВ спорт го бяха казали, а и аз рядко гледам бг новини и чета само италиански, а там също го пишеше.
Наполи, при тях за сега нищо интересно не се случва, освен че Кавани уж се разбрал с любимия ти отбор. Друго интересно няма,

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 юни 2013 11:36

Здравейте бе тигри, поздрави от Съни Бийч..Поздрави на мердата за хубавата тема..:д..Влизам редовно във форума ама си бях забравил паролата и те така...Хайде да почва Калчото, че нямам търпение да гледам Карлитоса в действие..;Д
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 19:23

След 18 години в Милан: Амброзини смени отбора

Опитният халф преминава във Фиорентина

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юни 2013 20:52

tevez написа:
След 18 години в Милан: Амброзини смени отбора

Опитният халф преминава във Фиорентина

А те ще ни дадат ли Йоветич? Честна сделка отвсякъде 8-) :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 23:40

ЦСКА и Милан се разбраха за Хонда

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юли 2013 02:08

tevez написа:
ЦСКА и Милан се разбраха за Хонда

Хонда не е никак лош играч, но преди да го видя подписал, не вярвам. Че досега кой ли не бе спряган за Милан и накрая оставаме с пръст в... уста. :lol: Кевин може би ще е аут, но да видим.
Мило, ти помниш ли, че преди време си говорихме точно за япончето, че не е лош вариант за трансфер? :)

А това е поздрав за рокаджиите:

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”