Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2013 23:00

Още ли "назначавате" и "уволнявате"?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 май 2013 23:25

blue avalanche написа:Още ли "назначавате" и "уволнявате"?

като другите получават златни скунксове и гледат "умно", ние поне това можем да свършим ;)
То, колкото ние сме свършили работа за отбора, толкоз и онези дето ръководят и работят в клуба. Че може и по-полезни да сме от тях... :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 май 2013 09:39

Ами.... Много съм раздвоен по тази тема. От една страна е ясно, че доста играчи от сегашните не стават, липсва им класа. От друга, много добре знаем, че по-добри едва ли ще вземат. Пари за селекция не очаквам да има. Тоест, очаквам пак да извадят максимум 200-300 хиляди за някоя "перла" и всичко друго свободни агенти. Проблемите в защита са ясни. На първо място от там трябва да тръгнем, това е лично мнение. Миналата година оревах форума, че подготовката ни започна много късно. Все още мисля, че това беше главна причина за издънката със Сараево. Дойдоха нови играчи, не успяха да се сработят поне малко, изиграхме някакви мижави контролки за отрицателно време и айде отбор за Европа.. Да, ама не! Не знам кой ще е треньор, не знам кои ще се футболистите, но ако Митов остане за треньор, набелязвал е играчи и Донев си е свършил работата(о, Боже...), то трябва в много кратки срокове да вземем нужните ни играчи и да започваме с подготовка и сработване без да се мотаем!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 май 2013 09:45

Ето че съдбата ни опря до стената. Няма мърдане. За да останем и да продължаваме да сме живи трябва тотално да се променим. Да започнем от директора. Железничарят си тръгна. Пожелавам му да прикачи за себе си цялата жепейска композиция- Дончо Донев и прикачените към него "скаути". Всички до един само вредят. После към родните си страни да поемат почти всички чужденци и български недоразумения. СТР да прецени отново качествата на всеки играч. Строг и прецизен контрол на качествата на футболистите. Индивидуална оценка на всеки. Ти- да, ти- не! Ревизия на всички договори. Новите попълнения- само след проби. Дори от една седмица. За да не се повтори историята с онзи, некъпещия се. Някои просто не се вписват като характери. Не ми се струва нормално от цяла школа да няма един юноша, който да не заслужава да облече фланелката на мъжкия отбор. Май въпроса опира до проклетите комисионни. И не на последно място да се осигури повече спокойствие и сигурност на треньорите. Само си помислете колко стаж като старши треньор има Ники Митов и какви резултати е постигнал. Сега всички чакаме едно нова начало. По- меко с противниците, по- внимателно, по- благо. Да ги уважиш и да ги биеш безапелационно на терена- какво по- сладко от това. И отношението към медиите трябва да се промени. Миналата година ситуацията между зелени и червени беше същата. Развръзката дойде в последния кръг. Помним реакцията на медиите тогава и какофонията сега. Толкова злоба, истерия, злорадство... Ненормално е. Но е заслужено. Защото е предизвикано от изцепките на двама души. На всяко действие има...противодействие. Да и си дойдем на думата, т.е. на темата. Разумна чистка и прецизна селекция! Останалото Ники, Топчо, Мариян и Краси ще го направят.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 28 май 2013 13:41

За мен най-важната задача е да се стабилизира защитата. Направо е неловко това, което се случи на мача със Славия-без удар ни вкараха гол, а от центриране ни удариха и греда. Първият удар към вратата ни в мача с Берое бе гол, вторият също, а горе-долу така бе и на мача с Ботев Пловдив, Миньор, Ботев Враца, Пирин и т.н.. Един централен защитник(колкото и класен да е) ми се вижда малко. Много несигурни бяха и крайните защитници, а също и вратарите(те са млади и амплитудите са нормални), които допуснаха много грешки. За мен е необяснимо освобождаването на Райков(колко важни голове вкара това младо момче, а за награда Илиев го разкара) и замяната му с Василев и Йорданов. От резерви като тях няма полза, а и само спират юношите ни да играят. В нападение нещата са по-добре(имаме най-доброто нападение) и бих се радвал основните играчи да останат, а и да се добавят двама класни играчи-халф и крило.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 28 май 2013 15:18

Вижда се че футболистите ни са слаби, но го погледнете от добрата страна - всяка година нови звезди на дереджето на старите + че тези в момента са един сплотен колектив който бе на косъм от дубъла, единствено искам да си тръгнат Гаджев(добър но не му се играе в Левски) и Базил. Някой за техните позиции + още един централен защитник който да може да играе и като десен защитник, защото там е само Мюлдер. Псувайте Пламен ама кой ни спаси срещу Лудогорието е да прави глупави грешки, но е Левскар което е много важно. Трябват ни резервни крила че в момента имаме 3 крила, а
Рамос да си ходи щом иска по-голяма заплата, но крилата може и от школата да се вземат трябва ни един универсален полузащитник като Гаджев и най-вече да се запази треньорския екип Митов може да не е много добър, но с Мариян Христов и Топчо сформират един много добър тандем който заслужава още един сезон в Левски. Тонев не беше за Левски, но след тези емоционални мачове и тази велика публика, мисля че и той трябва да остане.
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 май 2013 17:38

Йордан Милиев,Ромейн Ели,Илиан Йорданов,Милен Василев.Тези четиримата 100 % трябва да са аут.Гаджев и Карвальо ако могат да ги продадат ! Нови трябват на постовете Централен защитник-двама,десен бранител,офанзивен халф и дясно крило ! Това са задължителни трансфери,пожелателно е да се вземат още 1 дефанзивен халф и централен нападател . И задължително всички нови,да са чужденци,с БГ посредствени играчи от Ботев-Вр,Миньор,Черноморец,Локо-Пд и т.н. още след първия кръг в ЛЕ,ще се съсредоточим в А група !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 май 2013 17:50

23 Пламен Илиев

24 Александър Любенов

89 Михаил Иванов

Защитници

3 Ромен Ели-може да остане

28 Нуно Мигел Соуза Пинто- Нуно Пинто-напуска

2 Дъстли Мюлдер-остава

6 Орлин Старокин-напуска

13 Димитър Везалов-за този не знам

26 Христо Попадийн-неясно е бъдещето му

15 Георги Стоичков-трябва да се пробва

35 Пламен Димов-преотстъпване

55 Йордан Милиев-продажба

Полузащитници

45 Владимир Гаджев-продажба

30 Антонио Вутов-налагане

8 Роман Прохазка-продажба

10 Христо Йовов-за него се знае

4 Станислав Ангелов-може би трябва да остане

25 Даниел Димов-задължително остава,но в средата на терена там е най силен

18 Борислав Цонев-време е да се разчита на него

32 Радослав Цонев-същото се отнася и за него

25 Доменик Аврамов-нямам идея как играе това младо момче

7 Милен Василев-офф,не знам много малко игра,но-по добре да се оттървем

77 Стефан Велев-остава задължително

31 Мики Орачев-не познавам играта му

29 Рене Михелич-този си тръгва вече го анонсираха

Нападател

9 Жоао Педро - Перейра да Силва Жоао Силва-трябва да остане

19 Базил Де Карвальо-и той също

16 Кристовао да Силва Рамос-не иска вече в Бг този си тръгва

22 Илиян Йорданов-трябва да остане

33 Любомир Илиев-не познавам качествата му

14 Пламен Илиев-това момче е добро

11 Гари Мендес Родригес-остава

5 Стивън Петков-твърдо налагане,но не знам дали не бе контузен
LEVSKI_FOREVER

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 май 2013 17:52

„Кирил Вангелов и Николай Митов се прибраха вчера от чужбина, където гледаха футболисти, които искаме да привлечем. Подготовката е уточнена, лагерите са подготвени, това е Левски. Много преди мен, и много след мен, Левски ще го има,“ каза още Иво Тонев.

Много ми е интересно къде и какви мачове са се играли от събота до днес, та чак и играчи гледали.. 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2013 17:52

Левски гони 8 играчи до месец

Ясни са имената на нарочените

Вече се очертават размерите на сериозна лятна чистка в Левски, пише "Тема Спорт". На "Герена" предстои голям ремонт на съблекалнята, които ще започне с раздялата с шестима чужденци. Това са португалците Силва, Пинто и Рамос, както и Михелич, Прохазка и Ели. Не е ясно какво ще стане с Карвальо, а Николай Митов, който още не е подписал нов договор, иска Гари Родригес и Дъстли Мулдер да останат. Двамата холандци обаче трябва да си намалят заплатите. Владимир Гаджев и Димитър Везалов също не са в плановете на Левски за новия сезон. Иво Тонев ще остане поне до момента, в който не бъде построен новият сектор А на "Герена", тъй като той е осигурил финансирането, което не е част от бюджета на клуба.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”