Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Мнениеот LevskiZavinagi » 01 юни 2013 19:15

shotgun blues написа:.........ако Барселона разбират от нещо,то това е от школа и собственните си юноши.След като е подписал нов договор с клауза 90 милиона и сега пада до 18 ,защото не е записал брой мачове,означава че не държат много на него .Ако беше талант като Шави,Фабрегас,Бускетс,Иниеста ,щеше да играе много повече ,а не да взимат дървета като АЛЕКС СОНГ.Гледал съм го и не ми е направил никакво впечатление ........много надценен футболист,пише се за голям талант,а всъщност не сме видели нищо от него .
На Реал Мадрид му трябва заместник на АЛОНСО и това трябва да е футболист доказал качествата си в големи мачове ,като Илай Гюндоган .....този Алкантара си е просто да си направят е...ка с БАРСЕЛОНА

Не съм съгласен.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 юни 2013 19:31

Ти гледал ли си го много много ? Аз съм го гледал в малко мачове и с нищо не впечатлява .Предполагам като юноша на БАРСЕЛОНА има по-добра техника и дрибъл от КЕДИРА ,но това дали е достатъчно да го вземат .....с нищо не се е доказал и да идва той да укрепва халфовата линия,която имаше проблеми този сезон,ми се вижда странно
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 01 юни 2013 19:51

shotgun blues написа:Ти гледал ли си го много много ? Аз съм го гледал в малко мачове и с нищо не впечатлява .Предполагам като юноша на БАРСЕЛОНА има по-добра техника и дрибъл от КЕДИРА ,но това дали е достатъчно да го вземат .....с нищо не се е доказал и да идва той да укрепва халфовата линия,която имаше проблеми този сезон,ми се вижда странно

Гледал съм му достатъчно мачове и лично според мен е доста по-сигурен като качества от Гюндоган, който е изиграл 1 добър сезон и вече се смята за звезда. За мен Тиаго е перспективен и класен играч (за годините си) и според мен ще е хубаво да имаме по-дълга и качествена скамейка, а не да обръщаме мачовете с Кедира, Кака и Кайехон. С здраве!
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юни 2013 02:04

shotgun blues написа:Ти гледал ли си го много много ? Аз съм го гледал в малко мачове и с нищо не впечатлява .Предполагам като юноша на БАРСЕЛОНА има по-добра техника и дрибъл от КЕДИРА ,но това дали е достатъчно да го вземат .....с нищо не се е доказал и да идва той да укрепва халфовата линия,която имаше проблеми този сезон,ми се вижда странно

Това, че е от школата на Барселона не означава, че с първите си мачове трябва да е някакъв уникален играч и всички да са с отворени уста.
В момента при мъжете има доста затвърдени лидери и е трудно някой отдолу да пробие при тях поне докато не започнат да отпадат физически и малките лек по лек да ги изместват.

Мисълта ми е че това което казваш не може да е показател изобщо за качествата му.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 юни 2013 10:38

Първо, смятам, че шансът Тиаго да дойде в Реал Мадрид е 0.1 % . Едно на ръка, че е играч на Барселона, и друго, че на неговия любим пост е най-силната конкуренция в отбора - Йозил, Модрич, Кака. От това, което съм му гледал, Тиаго е по-близо до техния стил, отколкото до Бускетс и Кедира. Също така, на мен лично Гьондоган много ми харесва като футболист. Но няма никаква гаранция, че ако в Дортмунд е добър играч , в Мадрид ще е е същия. Все пак, говорим за различен отбор, съотборници,треньор, атмосфера и т.н. Колко от вас помнят , че при нас игра Шахин, който дойде с наградата за "най-добър играч в Бундеслигата" през последния му сезон там. Или миналата година, когато Юнайтед взеха един от най-големите таланти на Дортмунд - Шинджи Кагава. Поне за мен, японецът в Англия е бледа сянка от това, което показваше при вестфалци. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юни 2013 21:16

Случаят с Шахин е най-вече заради контузията му, която го извади от строя и от борбата за титулярно място на неговата позиция.
С Кака се случи същото нещо, само че при него бяха доста пъти контузиите.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 юни 2013 22:14

И тъй като говорим за школата на Барселона, само ще вметна, че кръг преди края на Сегунда - Реал Мадрид Кастия и Барселона Б са съответно осми и девети с една точка разлика. Поредното доказателство, че на Валдебебас играят не по-малко талантливи футболисти от тези в Ла Масия. Така че, напълно спокойно може да се пускат и налагат млади момчета . При Моуриньо, доста юноши получаваха шансове за игра, дано и при неговия наследник видим същото.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 юни 2013 23:22

Хесе си е за първия отбор и трябва да е в групата за мачовете от следващият сезон.Бърз,техничен и може да си играе крило,като освен това е и много резултатен,тоест и за нападател става .Да се махат КАКА и Кайехон,и той да взима едно от техните места в отбора .........много по -полезен ще е и в него е бъдещето .
Налагането на футболисти от школата ,си е болна тема .......върха ще е това лято,РЕАЛ да вземе юноша на БАРСЕЛОНА - Тиаго и да не даде шанс/продаде своите най-добри Хесе и Мората ....това вече ще е края
....................
ОФИЦИАЛНО :Реал Мадрид откупи Даниел Карвахал от Байер Леверкузен за 6.5 милиона евро
http://www.bayer04.de/b04-deu/de/_site_index.aspx
Честит първи трансфер !Много е израстнал в ГЕРМАНИЯ и да се надяваме ще реши проблемите на десният бек. 8-)
...........................
Хесус Навас е пред договор с Манчестър Сити,което би трябвало да означава ,че те се отказват от ИСКО и може би той ще е следващото попълнение
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 юни 2013 13:47

Манчестър Сити е готов да направи опит да привлече в състава си защитника на Реал Мадрид Пепе, съобщава испанската преса.

Представители на английския клуб ще се срещнат тази седмица със свои колеги от "кралския клуб", за да обсъдят възможностите за трансфер.

Според източници от Реал "гражданите" смятат да предложат 25 млн. евро за португалския национал.

Пепе заработва в Реал по 3,5 милиона евро, а Сити ще му предложи двойно възнаграждение - 7 милиона.

Миналият сезон Жозе Моуриньо пускаше рядко бранителя в титулярния състав и той се появи на терена общо в 19 срещи от Ла Лига. /БГНЕС

Дано да е вярно! След всичко, на което подложи отбора като поведение и след безумията му срещу Дортмунд, ако някой даде 25 млн. трябва с чеиз да го изпратят.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 юни 2013 20:30

За момент се абстрахирам от трансферите и се концентрирам в това кой ще ни е треньор, тъй като Хайнкес няма как да бъде, а Карло като гледам ПСЖ много трудно ще го пуснат се чудя кой ли ни е третия вариант.. :?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Архив”