Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2013 20:24

OOP написа:
Кашчей написа:
OOP написа:[quote="Кашчей"
А не съм забелязал да има твърде тъжен футболист.Може и да са тъжни, когато ги глобяват, но след мач.....да отидеш тъжен в чалготеката и тъжно да завъртиш няколко кючека..сигурно е голяма мъка.
В момента Митов е сербез, защото си има своите 100 дни (3-4 кръга).

Винаги може да се напиеш от мъка :lol: :lol: :lol:

Футболист, у нас, да се напие от мъка след мач :o
Може да го направи едва след като види, че има финансово наказание, но за много от тях финансово наказание (не истинско) има почти всеки ден (вечер).
Очаквах коментар и за стоте дни на Митов, но явно са минали покрай.

Е не съм конкретизирал, че мъката е след мач. За стоте дни какво да кажем - брой колко има до 25.05.2013 г., когато е последния кръг и до там, т.е. няма да има 100 дни на чело на Левски. Освен за тези дни сините да заиграят като Барса, да смачкат всички предстоящи съперници и да ги бият с по 2-3 гола разлика :shock: :shock: :shock: .[/quote]

Стоте дни, при вас и ЦСКА са в рамките на 3-4 кръга, ако не става въпрос за Мъри или за Стойчо.След това започвате с плювните.Някои радикални тийнейджъри и толкова не издържат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 апр 2013 20:55

Луд, по- луд, най- луд - Николай!

За 15 минути Митов доказа, че заслужава да води Левски

От цифра време служителите в ПФК Левски не излизат от руслото на сивото ежедневние, усмивките на „Герена“ са изключителна рядкост, а щом безспорният шегаджия и гарант за добро настроение и чувство за хумор в „синята“ съблекалня - Христо Йовов, изнемогва в опитите си да изтръгне поне половин карат усмихваща се тръпчинка от лицата на съотборниците си, значи ситуацията в Левски е равносилна на „Код:Червено“!

Вярно, че въздухът около комплекс „Герена“ е по-различен. На много хора не им е до шеги и закачки, но в крайна сметка, би било хубаво настоящи и бъдещи играчи в „синьо“ да се замислят какви късметлии са заради факта, че имат запазено шкафче в съблекалня, пълна с истории на футболисти като Гунди, Панов, Гибона, Гонзо, Сираков, Гетов и още много от техния калибър. Не обичам да използвам клишета, но не ми остава нищо друго освен и аз да завъртя плочата с песента - „Левски си е Левски“!

Слаб, лъкатушещ, силен или посредствен - във футбола има постоянни величини, а близо 100-годишният ПФК Левски е една от тях! Ето защо се предполага, че щом си част от „синята“ магия, усмивката и доброто настроение са задължителна точка в договора ти!

Да, на пръв поглед дребен детайл, но със стратегическа важност за работата и успешното функциониране на един футболен клуб, а и не само.

В този ред на мисли, добре че се появи Николай Митов, който след днешната си пресконференция заслужава само и единствено адмирации! Най-накрая се намери треньор, който в рамките на 15 минути тропна здраво по масата, изкара извън шаблона протичането на една пресконференция на роден футболен треньор и даде да се разбере, че ще брани с цената на всичко шанса, който му се отдава. Подобно на героя на Мел Гибсън във филма "Лудият Макс"...

Така де, аман от банални фрази изпразнени от съдържание.Такива, с каквито ни облъчваха в продължение на четири години Гонзо, Ясен Петров, Николай Костов и Илиан Илиев. Отварям една скоба с твърдението, че първият и последният са ненадминати в това отношение! Категорично...

Не така стоят нещата при вече бившият асистент Николай Митов. Видя се, че при него няма „чики-рики“ и „тинтири-минтири“. Човекът се понрави с това, че дори на заучени и клиширани въпроси, отговори по-нестандартно, по-разчупено, освободено или както искате го наречете още.

Тоест, съвсем съзнателно и умишлено треньорът търси флирта с медиите, като същевременно с това назовава нещата с истинските им имена. Изкуство и ход, който малко български треньори у нас умеят да използват.

Изкуство, което Николай Митов притежава. Изкуство, което трябва да е заложено във всеки треньор на Левски! Сега разбрахте ли защо асистентът заслужи шанса си да бъде Първи?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2013 21:19

Обожавам потребителите, които пускат като свое чуждо мнение по дадена тема 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 апр 2013 21:24

Кашчей написа:Обожавам потребителите, които пускат като свое чуждо мнение по дадена тема 8-)

Да съм казала, че е мое?! Затова е в

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2013 22:26

ralka_levskarka написа:
Кашчей написа:Обожавам потребителите, които пускат като свое чуждо мнение по дадена тема 8-)

Като не е твое, защо изобщо го пускаш?Имам чувството, че много от потребителите тук не знаят какво е форум и каква е целта му (не, че Александров или Стенли са наясно по въпроса).

Цитат-ок, ама кажи и нещо свое!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 апр 2013 22:32

Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:

Като не е твое, защо изобщо го пускаш?Имам чувството, че много от потребителите тук не знаят какво е форум и каква е целта му (не, че Александров или Стенли са наясно по въпроса).

Ама аз, ако искам ще кажа, бе, на теб какъв ти е проблема? Каквото и където искам съм го коментирала, имам чувството, че когато се явиш тук пръскаш само негативизъм, един път не те видях да напишеш нещо хубаво, няма такъв човек.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 апр 2013 22:33

Поредният експеримент в Левски . Нямам друг коментар .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2013 22:57

ralka_levskarka написа:
Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:

Ама аз, ако искам ще кажа, бе, на теб какъв ти е проблема? Каквото и където искам съм го коментирала, имам чувството, че когато се явиш тук пръскаш само негативизъм, един път не те видях да напишеш нещо хубаво, няма такъв човек.

Викаш.. да пеем, другари, песен за отбора на нашите сърца-Левски се казва той сега!

Ами не помисляш ли, че на свръхентусиазтите им трябва и някакъв коректив, а вие понякога нямате спиране в писането на ентусиазирани глупости!
Последна промяна от Кашчей на 16 апр 2013 23:03, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 апр 2013 22:59

Ходи се прегледай и пиши по темата. Ебати проблема дето направи, че видиш ли съм копнала и съм постнала нещо си от някакъв друг сайт, все едно само аз го правя, алеле мале. Излез, разходи се, да ти олекне.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 апр 2013 16:34

Новия старши треньор на ПФК Левски ще е Х-Е-Р-ООО ! ;)

Херо добре дошъл у дома си !!!!!

Върни се в “Архив”