СИН_ИМПЕРАТОР написа:е къде две титли имат папагалите бе- я гледах, пулих са, дзверих са...само една видех- шеесе и седма година: http://topsport.ibox.bg/news/id_1911094674
Ама ти и кьорав си бил.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СИН_ИМПЕРАТОР написа:е къде две титли имат папагалите бе- я гледах, пулих са, дзверих са...само една видех- шеесе и седма година: http://topsport.ibox.bg/news/id_1911094674
Red_Girl написа:MainEventer написа:1982 написа:Опа, нещо сменяш плочата за резилите, май нямаш отговор на цитираните от мен ваши позорища.![]()
В този форум поне десет пъти съм пускал отборите, от които сте отпадали. И вие имате резили. Ако си мислиш, че сега ще се ровя в гугъл да ги търся отново...
Питам какви ви са успехите след 89-а ?
3:3 с Блекбърн, бием Ливърпул на Анфийлд, , бием Леверкузен, бием динамо москва, бием Шахтьор... А вие какво имате?![]()
Adramelech написа: След това влизане в групите на ШЛ, докато вие тържествено отбелязвахте всеки гол на Барселона със заря.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Adramelech написа: След това влизане в групите на ШЛ, докато вие тържествено отбелязвахте всеки гол на Барселона със заря.
Това ли ви е великият успех - 0 0 6 1:17 0 точки ?!?!
Adramelech написа:
Вие и това нямате, така че бъди така добър да станеш по-нисък от тревата.
Adramelech написа:Кажи за 1/4 финала нещо или ако това е болезнена тема,
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:3:3 с Блекбърн, бием Ливърпул на Анфийлд, , бием Леверкузен, бием динамо москва, бием Шахтьор... А вие какво имате?![]()
Adramelech написа:Red_Girl написа:MainEventer написа:1982 написа:Опа, нещо сменяш плочата за резилите, май нямаш отговор на цитираните от мен ваши позорища.![]()
В този форум поне десет пъти съм пускал отборите, от които сте отпадали. И вие имате резили. Ако си мислиш, че сега ще се ровя в гугъл да ги търся отново...
Питам какви ви са успехите след 89-а ?
3:3 с Блекбърн, бием Ливърпул на Анфийлд, , бием Леверкузен, бием динамо москва, бием Шахтьор... А вие какво имате?![]()
Ток на стадиона, за разлика от вас![]()
1/4 финал за УЕФА, докато вие бяхте ПОСЛЕДНИ в групата. След това влизане в групите на ШЛ, докато вие тържествено отбелязвахте всеки гол на Барселона със заря.
Adramelech написа:Ток на стадиона, за разлика от вас![]()
1/4 финал за УЕФА, докато вие бяхте ПОСЛЕДНИ в групата. След това влизане в групите на ШЛ, докато вие тържествено отбелязвахте всеки гол на Барселона със заря.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта