Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:bulgaro написа:Резонната загуба е най-логичният резултат предвид моментното състояние и класите на двата отбора, разбира се няма как да минем без задължителната скандална съдийска свирка.
Вчера гледах първото полувреме в Бургас, Пелето направи 6 фала, без да получи картон, второто съм убеден, че е направил поне още толкова, отново без официално предупреждение. Гаджев - същата работа. Няма как подобно отношение от съдиите да не повлияе на резултата, но едва ли някой очаква нещо друго от тях.
За нас най-важното е да се раздадем максимално на трибуните, останалото е без значение.
1.Трябваше да се дадат картони и за отбора на Черноморец. Още от 10 минута2.Свириха несъществуваща засада на Гари, който се откъсна и можеше да даде пас към Карвальо за гол. "И ко прайм ся?!"
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ivan40 написа:ralka_levskarka написа:bulgaro написа:Резонната загуба е най-логичният резултат предвид моментното състояние и класите на двата отбора, разбира се няма как да минем без задължителната скандална съдийска свирка.
Вчера гледах първото полувреме в Бургас, Пелето направи 6 фала, без да получи картон, второто съм убеден, че е направил поне още толкова, отново без официално предупреждение. Гаджев - същата работа. Няма как подобно отношение от съдиите да не повлияе на резултата, но едва ли някой очаква нещо друго от тях.
За нас най-важното е да се раздадем максимално на трибуните, останалото е без значение.
1.Трябваше да се дадат картони и за отбора на Черноморец. Още от 10 минута2.Свириха несъществуваща засада на Гари, който се откъсна и можеше да даде пас към Карвальо за гол. "И ко прайм ся?!"
Истината е че пак имаше съдийски подаръци може да са нищожни,но видни.За кой отбор съдия ще си затвори очите за осем стратегически фала,и никакъв картон.И срещу Ботев този играч си правеше каквото иска ,дано има справедливост.Ралке в Европа дават за два фала,максимум три -червен,така ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта