Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот vlad442 » 04 мар 2013 20:44

Като чета някой мнения си мисля че Левски е един обикновен отбор и няма абсолютно никакъв шанс в пловдив с прогнози от сорта 2:0 , 3:1 , 9:0 :shock: и така е надявам се да стане хубав мач и разбира се победа за Левски :) А относно това че сме 2ри ммда но е трудно 11 точки зад нас :mrgreen:
Левски София 1914

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 04 мар 2013 20:52

1-7 според мен .седмицата от скоро минава покрай стадион Ботев :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2013 20:57

Мач със сериозно стратегическо значение за нас. Една победа би дала огромен комфорт и самочувствие на отбора, с оглед на факта, че две от тежките гостувания ще са отминали успешно! В този ред на мисли очаквам коренно различна тактика на Левски спрямо бургаския мач. Доколкото донася разведката, теренът в Пловдив е доста по-добър от този край морето. Така предимството в бързина и техника излиза на преден план. В центъра ще има прегрупиране, вероятно и персонални промени. В центъра на защитата-също. За подценяване на Ботев забравете-прекрасно разбираме колко е важен този мач и колко сериозен съперник имаме, знаем кой е треньорът и коя е публиката, срещу които се изправяме! Мога само да ви гарантирам, че всяко невнимание или разсеяност на жълтите ще бъде проблем за тях!
Желая успех на Ботев, но в този мач съм си за своите и смятам, че имат аргументите за победа. Какво ще стане-ще видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 мар 2013 21:15

ralka_levskarka написа:
bulgaro написа:Резонната загуба е най-логичният резултат предвид моментното състояние и класите на двата отбора, разбира се няма как да минем без задължителната скандална съдийска свирка.
Вчера гледах първото полувреме в Бургас, Пелето направи 6 фала, без да получи картон, второто съм убеден, че е направил поне още толкова, отново без официално предупреждение. Гаджев - същата работа. Няма как подобно отношение от съдиите да не повлияе на резултата, но едва ли някой очаква нещо друго от тях.
За нас най-важното е да се раздадем максимално на трибуните, останалото е без значение.

1.Трябваше да се дадат картони и за отбора на Черноморец. Още от 10 минута ;) 2.Свириха несъществуваща засада на Гари, който се откъсна и можеше да даде пас към Карвальо за гол. "И ко прайм ся?!"

Истината е че пак имаше съдийски подаръци може да са нищожни,но видни.За кой отбор съдия ще си затвори очите за осем стратегически фала,и никакъв картон.И срещу Ботев този играч си правеше каквото иска ,дано има справедливост.Ралке в Европа дават за два фала,максимум три -червен,така ли е?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2013 22:09

Определено това е мачът, който ще определи кой какво е правил из курортите цяла зима. Тук би трябвало да се види как сме физически, 'щото майните ще се поокрилят от публиката, няма начин, да видим дали ще сме по-разумни и по-подготвени за битката.
Ботев ще играят по-открито, или поне така се предполага, което ще отвори мегдан за Рамос и Родригес, а те само това чакат. В Бургас холандчето загатна за страхотен старт и майсторски контрол плюс баланс на скорост, да му мисли Мъри как ще я кара с бекчетата ако Минев не е на линия. Дано защитата да е на линия, та ако отзад не бъркаме фатално (за другите грешки имаме Пацо ;) ) би трябвало да развалим деня на жълт Пловдив.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 04 мар 2013 22:13

Надявам се да се получи дерби както на трибуните , така и на терена , като накрая ние излезем крайни победители.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2013 22:14

Левски разполага с по-добрите футболисти, ако имаме ден, както срещу Черноморец си вземаме мача без проблем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 мар 2013 01:05

ivan40 написа:
ralka_levskarka написа:
bulgaro написа:Резонната загуба е най-логичният резултат предвид моментното състояние и класите на двата отбора, разбира се няма как да минем без задължителната скандална съдийска свирка.
Вчера гледах първото полувреме в Бургас, Пелето направи 6 фала, без да получи картон, второто съм убеден, че е направил поне още толкова, отново без официално предупреждение. Гаджев - същата работа. Няма как подобно отношение от съдиите да не повлияе на резултата, но едва ли някой очаква нещо друго от тях.
За нас най-важното е да се раздадем максимално на трибуните, останалото е без значение.

1.Трябваше да се дадат картони и за отбора на Черноморец. Още от 10 минута ;) 2.Свириха несъществуваща засада на Гари, който се откъсна и можеше да даде пас към Карвальо за гол. "И ко прайм ся?!"

Истината е че пак имаше съдийски подаръци може да са нищожни,но видни.За кой отбор съдия ще си затвори очите за осем стратегически фала,и никакъв картон.И срещу Ботев този играч си правеше каквото иска ,дано има справедливост.Ралке в Европа дават за два фала,максимум три -червен,така ли е?

Зависи какъв е фала. Мисълта ми беше, че и Черноморец трябваше да получат ЖК и то доста рано, но съдията не го показа. Картона на Гари защо бе показан, след като онзи го настъпи нарочно?? И Йорданов не може да ти отговори, ако го попиташ.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 05 мар 2013 09:37

1-3
Де Карвальо, Гаджев и Рамос

Потребителски аватар
luxorus
Контакти: