rhaegar написа:Е до лято ако е късмет и се организира нещо, току виж и аз съм се домъкнал. Не сте ми мн приятни, ама заради формулата ще направя жертвата
Мани, ще ги отцепим баджанаците от Манчо и Бота на другия край

Макар че ферарист и макларънист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Е до лято ако е късмет и се организира нещо, току виж и аз съм се домъкнал. Не сте ми мн приятни, ама заради формулата ще направя жертвата
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:rhaegar написа:Е до лято ако е късмет и се организира нещо, току виж и аз съм се домъкнал. Не сте ми мн приятни, ама заради формулата ще направя жертвата
Мани, ще ги отцепим баджанаците от Манчо и Бота на другия край![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Е до лято ако е късмет и се организира нещо, току виж и аз съм се домъкнал. Не сте ми мн приятни, ама заради формулата ще направя жертвата
Мани, ще ги отцепим баджанаците от Манчо и Бота на другия край![]()
![]()
![]()
Значи ще си говорим за футболКат почне състезанието аз ще седна до Фокс, па ти с Антонски
JackPackage написа:Е поне лятото като няма футбол, само за трансфери може да се дърлим![]()
JackPackage написа:Е поне лятото като няма футбол, само за трансфери може да се дърлим![]()
JackPackage написа:Еми ако се разделим фераристи на макларънисти, Фокса трябва да иде зад бара сигурно![]()
, та поне някакси да се разпределим
rhaegar написа:JackPackage написа:Е поне лятото като няма футбол, само за трансфери може да се дърлим![]()
Как няма, не се ли падат първите европейски мачове на титаничните ни отбори около някое състезаниеМоже и на мач на Левски да идем, ама на Фокс ще му е скучно там
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Еми ако се разделим фераристи на макларънисти, Фокса трябва да иде зад бара сигурно![]()
, та поне някакси да се разпределим
Имаше и фенове на Фетел, ще вземем и тях за цвят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта