Рано или късно късмета на начинаещия се изпарява!
- Мразя цска! ,
Тройчо, ако помогне да изметем Тара, Ивчо, Пифчо, Дончо, бончо, джуджето и компания. Евала му!
- а сега лошото: и двата отбора играят "ганкиното". Безстамно слаби, с посредствени изпълнители и ръководители, безидейна игра и никаква тактическа дисциплина. Головодници!
ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Teo написа:Modors написа:Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.
Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.
Общо взето то винаги е така на националния, като е домакин ЦСКА 5 лева за Г и 10 за Б, после обратното
П.П. Дано не предават мача по тв-то, да може един път като хората да напълним националния стадион като за Вечно дерби
Ние и сами си го пълним , стига да има дразнител
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:СВОБОДЕН написа:С това съм съгласен и то обяснява всичко.zlobul написа:Доносника живее на гърба на Левски
ПП.Аз гледах миналата година мача Левски-Лудогорец 0:1 и от видяното направих заключението, че им легнахме.
Най зле изиграния цирк е в онзи мач 1-3 . То там биваше биваше , ама те се уляха . До там я докараха , че не се намери един дето да иска да бие топката към тяхната врата . Разигравахме в нашата половина ,а защитата и вратаря ни се чудеха как да асистират на техните за гол .
Ето и цялата пародия , ако сте я позабравили [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQzjDJkljiU[/youtube]
Защо ни караш да си спомняме онзи трагикомичен мач???
Айде гледаме напред и вярваме, че времената ще се променят и то към по-добро!
[center]1914[/center]
Хората са казали : "За да гледаш в бъдещето , трябва да си спомняш и миналото" .
Та в тази връзка , след като знам , кой е президент на отбора , след като знам , кой е и изпълнителния директор , с какви очи да гледам напред ?
Та в тази връзка , след като знам , кой е президент на отбора , след като знам , кой е и изпълнителния директор , с какви очи да гледам напред ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:Teo написа:Modors написа:Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.
Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.
Общо взето то винаги е така на националния, като е домакин ЦСКА 5 лева за Г и 10 за Б, после обратното
П.П. Дано не предават мача по тв-то, да може един път като хората да напълним националния стадион като за Вечно дерби
Ние и сами си го пълним , стига да има дразнител) , пък ако не вярваш виж клипчета от мача ни с Челси например .
Говоря за дербито да се напълни, мачовете от Европа не ме вълнуват
Кво дерби бе братле ? Ти на тва дерби ли му викаш ? ...щото аз му викам театро със слаби актьори . Дербита отдавна няма , феърплея си е заминал , а на стадиона е останала само злобата между феновете и нищо друго .
ПП: за нас е ясно ....излезе ли тара под светлините на прожекторите , значи пак се пече нещо лошо за клуба .
ПП: за нас е ясно ....излезе ли тара под светлините на прожекторите , значи пак се пече нещо лошо за клуба .
zlobul написа:Кво дерби бе братле ? Ти на тва дерби ли му викаш ? ...щото аз му викам театро със слаби актьори . Дербита отдавна няма , феърплея си е заминал , а на стадиона е останала само злобата между феновете и нищо друго .
Едва ли пак ще направи някой коментар тип да ни стимулира в дербито, трябва да си е научил урока най-накрая и да не се изхвърля преди мача, но няма да съм против да го направи
П.П. Дербито е само по трибуните последните години, прав си тука.
Тео, ти си човек умен, пророчеството ми за мод ще се сбъдне (стига ти да го искаш, де...). Кво дерби, кви пет лева-ние топката не можем спря, футбол ще играем... Аз не мога да повярвам, че е уговарян мач Левски-ЦСКА, но сърцето говори едно, разумът-друго... Дори и да си със синьо сърце, не можеш да пренебрегнеш някои, хм, факти...Последното дерби се игра, но Казан...Бардон що ли се направи на контузен? Имам съмнения и за един друг мач, но няма да ги кажа. Колкото до Герена-има логика, голям коефициент, шампионът ясен със или без синя победа, все тая! Дано не съм прав...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Тео, ти си човек умен, пророчеството ми за мод ще се сбъдне (стига ти да го искаш, де...). Кво дерби, кви пет лева-ние топката не можем спря, футбол ще играем... Аз не мога да повярвам, че е уговарян мач Левски-ЦСКА, но сърцето говори едно, разумът-друго... Дори и да си със синьо сърце, не можеш да пренебрегнеш някои, хм, факти...Последното дерби се игра, но Казан...Бардон що ли се направи на контузен? Имам съмнения и за един друг мач, но няма да ги кажа. Колкото до Герена-има логика, голям коефициент, шампионът ясен със или без синя победа, все тая! Дано не съм прав...
Синчец ,
аз ще ти кажа още за една уговока ..Левски -Литекс 3-2 , където от една вълнуваща победа на Левски щяха да спечелят двама човека : гонзо и любо.
Гонзо запазваше поста в Левски , а любо трябваше да бъде обявен следващата седмица за национален селекционер . На фона на всичко това , ние феновете пак трябваше да бъдем жертви , които трябваше да повярват в това ,че Левски започва да играе приличен футбол ...е ДА , ама НЕ !
Още тогава го написах , а някои приятелчета пак казваха , че пиша щуротии.
ПП: Май не остана човек , който да поспори , защитавайки борат или гонзо . Изглежда 90 % започнаха да виждат реалността , такава каквато е , а не пречупена през пирамидата на безрезервната подкрепа . Скоро май ще се махам от този форум .
А, за онзи мач с Литекс 3-2 може, но аз Гонзо отдавна го бях подхванал и ми беше ясен какво прави... Сиреч-нищо и надолу. Но за подкрепата-ами това си е нашият тим, няма друг. Ето и сега с Батков-всички сини го мразят, на всичкото отгоре и нищо не зависи от него-но това си е коза ностра-наша работа! Не е работа на селтаци и хранилки да обясняват кой какъв е! И най-големия боклук да е - той е част от синята история, и то от най-добрата! От Приказката! Факт-но ние си знаем по-добре нещата, ние може да го храним- винаги съм казвал, че ако беше Грашнов( лека му пръст), щеше да е друго-но и богатите са подвластни на тленното! Лафчис си тръгна с достойнство, сега и този така ще го изпратят. Хубав-лош, такъв е бил, приемаме го като факт и продължаваме! И никога не го подценявай! Аз мисля, че отивайки си, ще сервира на враговете една подлютена родопска манджа пиперлия( тук цитирам...Ленин
), та да им дойде хаирлия!
pp Няма вече Синчец. Има Blueheart-sin4ec!
pp Няма вече Синчец. Има Blueheart-sin4ec!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!