ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robotop

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот Robotop » 09 окт 2012 14:21

Рано или късно късмета на начинаещия се изпарява!
- Мразя цска! ,
Тройчо, ако помогне да изметем Тара, Ивчо, Пифчо, Дончо, бончо, джуджето и компания. Евала му!

- а сега лошото: и двата отбора играят "ганкиното". Безстамно слаби, с посредствени изпълнители и ръководители, безидейна игра и никаква тактическа дисциплина. Головодници!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 14:23

Teo написа:
Modors написа:Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.

Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.

Общо взето то винаги е така на националния, като е домакин ЦСКА 5 лева за Г и 10 за Б, после обратното ;)

П.П. Дано не предават мача по тв-то, да може един път като хората да напълним националния стадион като за Вечно дерби 8-)

Ние и сами си го пълним , стига да има дразнител :)) , пък ако не вярваш виж клипчета от мача ни с Челси например .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 окт 2012 14:24

zlobul написа:
СВОБОДЕН написа:
zlobul написа:Доносника живее на гърба на Левски
С това съм съгласен и то обяснява всичко.

ПП.Аз гледах миналата година мача Левски-Лудогорец 0:1 и от видяното направих заключението, че им легнахме.

Най зле изиграния цирк е в онзи мач 1-3 . То там биваше биваше , ама те се уляха . До там я докараха , че не се намери един дето да иска да бие топката към тяхната врата . Разигравахме в нашата половина ,а защитата и вратаря ни се чудеха как да асистират на техните за гол .

Ето и цялата пародия , ако сте я позабравили [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQzjDJkljiU[/youtube]

Защо ни караш да си спомняме онзи трагикомичен мач???

Айде гледаме напред и вярваме, че времената ще се променят и то към по-добро! :)
[center]1914[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 14:27

Хората са казали : "За да гледаш в бъдещето , трябва да си спомняш и миналото" .
Та в тази връзка , след като знам , кой е президент на отбора , след като знам , кой е и изпълнителния директор , с какви очи да гледам напред ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 окт 2012 14:39

zlobul написа:
Teo написа:
Modors написа:Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.

Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.

Общо взето то винаги е така на националния, като е домакин ЦСКА 5 лева за Г и 10 за Б, после обратното ;)

П.П. Дано не предават мача по тв-то, да може един път като хората да напълним националния стадион като за Вечно дерби 8-)

Ние и сами си го пълним , стига да има дразнител :)) , пък ако не вярваш виж клипчета от мача ни с Челси например .

Говоря за дербито да се напълни, мачовете от Европа не ме вълнуват ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 15:24

Кво дерби бе братле ? Ти на тва дерби ли му викаш ? ...щото аз му викам театро със слаби актьори . Дербита отдавна няма , феърплея си е заминал , а на стадиона е останала само злобата между феновете и нищо друго .

ПП: за нас е ясно ....излезе ли тара под светлините на прожекторите , значи пак се пече нещо лошо за клуба .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 окт 2012 15:31

zlobul написа:Кво дерби бе братле ? Ти на тва дерби ли му викаш ? ...щото аз му викам театро със слаби актьори . Дербита отдавна няма , феърплея си е заминал , а на стадиона е останала само злобата между феновете и нищо друго .

ПП: за нас е ясно ....излезе ли тара под светлините на прожекторите , значи пак се пече нещо лошо за клуба .

Едва ли пак ще направи някой коментар тип да ни стимулира в дербито, трябва да си е научил урока най-накрая и да не се изхвърля преди мача, но няма да съм против да го направи :P

П.П. Дербито е само по трибуните последните години, прав си тука.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2012 21:31

Тео, ти си човек умен, пророчеството ми за мод ще се сбъдне (стига ти да го искаш, де...). Кво дерби, кви пет лева-ние топката не можем спря, футбол ще играем... Аз не мога да повярвам, че е уговарян мач Левски-ЦСКА, но сърцето говори едно, разумът-друго... Дори и да си със синьо сърце, не можеш да пренебрегнеш някои, хм, факти...Последното дерби се игра, но Казан...Бардон що ли се направи на контузен? Имам съмнения и за един друг мач, но няма да ги кажа. Колкото до Герена-има логика, голям коефициент, шампионът ясен със или без синя победа, все тая! Дано не съм прав...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 21:47

sin4ec написа:Тео, ти си човек умен, пророчеството ми за мод ще се сбъдне (стига ти да го искаш, де...). Кво дерби, кви пет лева-ние топката не можем спря, футбол ще играем... Аз не мога да повярвам, че е уговарян мач Левски-ЦСКА, но сърцето говори едно, разумът-друго... Дори и да си със синьо сърце, не можеш да пренебрегнеш някои, хм, факти...Последното дерби се игра, но Казан...Бардон що ли се направи на контузен? Имам съмнения и за един друг мач, но няма да ги кажа. Колкото до Герена-има логика, голям коефициент, шампионът ясен със или без синя победа, все тая! Дано не съм прав...

Синчец ,
аз ще ти кажа още за една уговока ..Левски -Литекс 3-2 , където от една вълнуваща победа на Левски щяха да спечелят двама човека : гонзо и любо.
Гонзо запазваше поста в Левски , а любо трябваше да бъде обявен следващата седмица за национален селекционер . На фона на всичко това , ние феновете пак трябваше да бъдем жертви , които трябваше да повярват в това ,че Левски започва да играе приличен футбол ...е ДА , ама НЕ !
Още тогава го написах , а някои приятелчета пак казваха , че пиша щуротии.

ПП: Май не остана човек , който да поспори , защитавайки борат или гонзо . Изглежда 90 % започнаха да виждат реалността , такава каквато е , а не пречупена през пирамидата на безрезервната подкрепа . Скоро май ще се махам от този форум .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2012 22:45

А, за онзи мач с Литекс 3-2 може, но аз Гонзо отдавна го бях подхванал и ми беше ясен какво прави... Сиреч-нищо и надолу. Но за подкрепата-ами това си е нашият тим, няма друг. Ето и сега с Батков-всички сини го мразят, на всичкото отгоре и нищо не зависи от него-но това си е коза ностра-наша работа! Не е работа на селтаци и хранилки да обясняват кой какъв е! И най-големия боклук да е - той е част от синята история, и то от най-добрата! От Приказката! Факт-но ние си знаем по-добре нещата, ние може да го храним- винаги съм казвал, че ако беше Грашнов( лека му пръст), щеше да е друго-но и богатите са подвластни на тленното! Лафчис си тръгна с достойнство, сега и този така ще го изпратят. Хубав-лош, такъв е бил, приемаме го като факт и продължаваме! И никога не го подценявай! Аз мисля, че отивайки си, ще сервира на враговете една подлютена родопска манджа пиперлия( тук цитирам...Ленин :o ), та да им дойде хаирлия!
pp Няма вече Синчец. Има Blueheart-sin4ec! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”