TodorT написа:Ммм полицията е наясно със случилото се.... ще има много охрана за българските фенове и се надявам всичко да мине без проблемиВсе едно да бях написал "по-добре не идвайте в София!" ... поредната психо атака
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
- metodito
- Контакти:
Тоя мач отвсякъде е рисков, само не и откъм резултат, според мен. Все пак допускам хикса. Не знам какъв им е терена, може би е по-голям от нашия, но заедно с тактиката в която почти през цялото време успявахме да затваряме пространства си личеше, че им е некомфортно.
Дано се мине без контузии на терена, и без сериозни инциденти по улиците. Ясно е, че това няма да е като гостуване в Гелзенкирхен... Балканска му работа.
Ако го нямаше това от наша страна, щях да си помисля: "Ехеее, бошняци, къде сме ние, къде сте вий...?!" Ма...к'во да се прави...
Миналата година определено имаше лошо разузнаване и подценяване на словашките боляри, но тази година, май го няма това...
Дано се мине без контузии на терена, и без сериозни инциденти по улиците. Ясно е, че това няма да е като гостуване в Гелзенкирхен... Балканска му работа.
Ако го нямаше това от наша страна, щях да си помисля: "Ехеее, бошняци, къде сме ние, къде сте вий...?!" Ма...к'во да се прави...
Миналата година определено имаше лошо разузнаване и подценяване на словашките боляри, но тази година, май го няма това...
"Сараево" са слаб отбор. От най-слабите в ЕКТ. За съжаление и ние сме се насочили натам. Все пак в момента класата на "Левски" е по-висока. Това трябва да се използва. Да се излезе с оптималния състав. Без подценяване, с правилна оценка на съперника и резултата. Който не е добър, а минимален!!! Тогава победата на "Левски" е логична.
Пожелавам я!
Пожелавам я!
Пожелавам ви поне равенство, но само защото представяте България..
100 години Черно Море !
Много плюете по Йовов, а бързо забравихте какво е направил за Левски през годините...
Истинските фенове на Левски не плюят легендите си, те ги уважават и подкрепят и в трудните моменти!
Ясно е, че Йовов е към края на кариерата си, но мисля, че заслужава още една година да е в отбора, има с какво да помогне, един от малкото класни български футболисти за последните 10-12 години. Ясно е за всички, вкл. и за него самия, че вече изостава от доста футболисти, но това го вижда и Илиан, така, че не се притеснявайте.
Истинските фенове на Левски не плюят легендите си, те ги уважават и подкрепят и в трудните моменти!
Ясно е, че Йовов е към края на кариерата си, но мисля, че заслужава още една година да е в отбора, има с какво да помогне, един от малкото класни български футболисти за последните 10-12 години. Ясно е за всички, вкл. и за него самия, че вече изостава от доста футболисти, но това го вижда и Илиан, така, че не се притеснявайте.
- blue avalanche
- Контакти:
yasen написа:Много плюете по Йовов, а бързо забравихте какво е направил за Левски през годините...
Йовов имаше чудесната възможност САМ да се откаже преди сезона и да остане "легенда".Вместо това,той предпочете да чува ругатните на феновете.Не знам защо.Може да е мазохист...
Аз не разбрах с какво помогна на отбора в мача със Сараево.А ти разбра ли?
UniX95 написа:Пожелавам ви поне равенство, но само защото представяте България..
Еми така трябва, никой не иска да викаш за нас в първенството

Само Левски!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:yasen написа:Много плюете по Йовов, а бързо забравихте какво е направил за Левски през годините...
Йовов имаше чудесната възможност САМ да се откаже преди сезона и да остане "легенда".Вместо това,той предпочете да чува ругатните на феновете.Не знам защо.Може да е мазохист...
И ти да беше на негово място НИКОГА нямаше да искаш да се откажеш от това да играеш пред любимата синя публика. Да, с нищо не помогна, както и през по-голямата част през миналото първенство, но това че някои си позволяват да го наричат с думи като : камила. гърбушко и тем подобни глупости, това нормално ли е за една наша легенда и велик левскар
- blue avalanche
- Контакти:
ultrasblue написа:blue avalanche написа:Йовов имаше чудесната възможност САМ да се откаже преди сезона и да остане "легенда".Вместо това,той предпочете да чува ругатните на феновете.Не знам защо.Може да е мазохист...
И ти да беше на негово място НИКОГА нямаше да искаш да се откажеш от това да играеш пред любимата синя публика. Да, с нищо не помогна, както и през по-голямата част през миналото първенство, но това че някои си позволяват да го наричат с думи като : камила. гърбушко и тем подобни глупости, това нормално ли е за една наша легенда и велик левскар
Пеле напусна Сантос и много по-велика и любима публика на 32г.Защо ли?Сигурно е по-тъп от Йовов!Сигурно не можеше да играе още 2-3 години...
Всеки резултат, който ни класира ще е задоволяващ за мен
Дано сме си научили урокът от миналата година и не се отпускаме при евентуално добро начало! Без страх и самозабрава трябва да премахнем босненската плява 

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]