Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Стойчо пречи на боклукчиите?
ЦСКА като типични комунисти имат развита параноя, че навсякъде срещу тях се кроят завери и конспирации. Разбираш ли, все някой им е виновен за нещо, все някой им пречи. Не знам има ли нещо, с което да не са се оправдали до тук. Само мрън-мрън-мрън всяка година едно и също. Паднат 2-3 мача и се почва: синьото БФС, хванати от говедата футболисти, съдии, продадени мачове и блаблабла. Един път не паднаха с достойнство 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Чудя се до каква степен трябва един фен да се комплексира за да виси постоянно във форума на вечния му съперник

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Кое точно според теб ме комплексира, че ми е много интересно? С левскари общувам в официалния форум на Левски. Тук в ГОНГ ми е интересно да общувам с фенове на съперника, какъв ти е проблема?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Re: Стойчо си призна:Директива няма !
crap написа:[offtopic]Ето, че дори и твърдоглавец, какъвто е любимия нам г-н Кашчей, започна да пише правилно (с малки изключения).[/offtopic]8-)
[offtopic]любимияТ
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
rsk написа:Кое точно според теб ме комплексира, че ми е много интересно? С левскари общувам в официалния форум на Левски. Тук в ГОНГ ми е интересно да общувам с фенове на съперника, какъв ти е проблема?
Ти на срането ,общуване ли му викаш?
-
lazio1997
- Контакти:
kiko3 написа:Чудя се до каква степен трябва един фен да се комплексира за да виси постоянно във форума на вечния му съперник![]()
значи по твойта логика 80% от редовно посещаващите форума на гонг фенове на ЦСКА са комплексирани, защото постоянно висят в нашия подфорум...
Георги Атанасов страда от раздвоение на личността. Поздравявам го за написаното в тази статия, но защо преди няколко дни написа статия, в която пак търсеше световния заговор срещу ЦСКА, защо защитаваше същите тези боклуци при опитите им да откраднат Анисе от Черноморец по най-безкруполния начин. Не е нормално, когато отборът побеждава и има шанс да стане шампион собствениците му да са праведници, а когато се проваля да са най-големите престъпници на земята.
- Синьо сърце
- Контакти:
T&T написа:Георги Атанасов страда от раздвоение на личността. Поздравявам го за написаното в тази статия, но защо преди няколко дни написа статия, в която пак търсеше световния заговор срещу ЦСКА, защо защитаваше същите тези боклуци при опитите им да откраднат Анисе от Черноморец по най-безкруполния начин. Не е нормално, когато отборът побеждава и има шанс да стане шампион собствениците му да са праведници, а когато се проваля да са най-големите престъпници на земята.
Аааааа, нормално е, и още как! Това е га, не е шега работа! Той е Пътят, и Истината, и Животът...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Стойчо си призна:Директива няма !
vaskonti написа:crap написа:[offtopic]Ето, че дори и твърдоглавец, какъвто е любимия нам г-н Кашчей, започна да пише правилно (с малки изключения).[/offtopic]8-)
[offtopic]любимияТ![]()
[/offtopic]
[offtopic]"ЛюбимияТ" ама друг път...[/offtopic]
YA GUNNERS YA
Змията ГА пак съска от храстите,
при цялото ми уважение към Стойчо аз считам че той не е безгрешен, в Разград отбора излезе много прибран и като прибавим и свирката на Кабаков на Лудогорец не беше никак трудно да открият резултата, по късно се видя че дори с 10 срещу 11 ЦСКА надиграваше делиорманци заради офанзивната таактика на отбора, явно отбора имаше потенциал да стане шампион НО....
Стойчо има един голям МИНУС в подхода си към играчите, той никога не е вярвал на 100% на младите, когато пое отбора се презастрахова и каза че наличните играчи са посредствени, после заяви че това са най добрите футболисти, след края на сезона реши да разкара младите и да купува "звезди"(както винаги го е правил) Стойчо няма "топки" като Пената да пуска млади таланти и да има търпение към тях, върха на безумието беше отпадането от отбора на Ангел Грънчов и това при положение че защитата на ЦСКА допусна най малко голове в "А" група през пролетта а Грънчов беше по стабилен и от партньора си в защита определяния за "млада звезда" от "журналистите" Крачунов който обаче е с 4 години по възрастен от Грънчов!
при цялото ми уважение към Стойчо аз считам че той не е безгрешен, в Разград отбора излезе много прибран и като прибавим и свирката на Кабаков на Лудогорец не беше никак трудно да открият резултата, по късно се видя че дори с 10 срещу 11 ЦСКА надиграваше делиорманци заради офанзивната таактика на отбора, явно отбора имаше потенциал да стане шампион НО....
Стойчо има един голям МИНУС в подхода си към играчите, той никога не е вярвал на 100% на младите, когато пое отбора се презастрахова и каза че наличните играчи са посредствени, после заяви че това са най добрите футболисти, след края на сезона реши да разкара младите и да купува "звезди"(както винаги го е правил) Стойчо няма "топки" като Пената да пуска млади таланти и да има търпение към тях, върха на безумието беше отпадането от отбора на Ангел Грънчов и това при положение че защитата на ЦСКА допусна най малко голове в "А" група през пролетта а Грънчов беше по стабилен и от партньора си в защита определяния за "млада звезда" от "журналистите" Крачунов който обаче е с 4 години по възрастен от Грънчов!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!