Ще остане ли Левски извън Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще остане ли Левски извън Европа?
хм, ако не играете в ект, тогава бая ще загубите откъм публика, спонсори, имидж и тн. а и новите ви играчи по-лесно ще се "пречупат" пред феновете, другото е, че бая футболисти идват при нас и вас, за да играят в ект, абе само полза има от това, но дано не се класирате, де 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Въртят ми се някакви неща в главата, сякаш се облъчвам от конспиративни мисли. Новите чорбаджии май умишлено натискат Левски надолу, с други думи правят-струват отборът да не играе в Европа. Това донякъде обяснява доста от нелогичните неща, които си случиха през изминалите няколко седмици. Ако в момента се цели да се подбие някаква продажна цена, то честит цирк. От друга страна обаче, за новите собственици едно класиране в Европа би било доста добра реклама, защо да не врътнат малко колелото на популяризацията - емблеми, реклами, брандиране...
Притеснявам се за Калво, Рамос и Дъстли - ако сме вън от Европа, тези играчи няма да имат и капка мотивация да останат и да играят в Левски, и като нищо на лято ще пробват да си бият шута. Само заради тях сякаш ми се ще да се класираме

Притеснявам се за Калво, Рамос и Дъстли - ако сме вън от Европа, тези играчи няма да имат и капка мотивация да останат и да играят в Левски, и като нищо на лято ще пробват да си бият шута. Само заради тях сякаш ми се ще да се класираме

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Дали Левски ще остане извън Европа още не се знае, но пияниците от онази вечер със сигурност няма да останат в Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
След като лично министър-председателя ти урежда спонсора и след като целия футболен съюз работи в твоя угода, колко смешен и куц отбор трябва да си, че да не можеш да се класираш дори за евротурнирите 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:След като лично министър-председателя ти урежда спонсора и след като целия футболен съюз работи в твоя угода, колко смешен и куц отбор трябва да си, че да не можеш да се класираш дори за евротурнирите
Айде направи си почивка и не ни пиши из темите за ден-два. Мисля, че не си толкова тъп и ще разбереш намека. Пишеш ли - доказваш обратното.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ако направиш една елементарна справка ще видиш колко поста имам в последната седмица, броят се на пръстите на едната ръка, така че не си мисли че сън не спя да ви пиша по темите
което пък не виждам и с какво ще ти помогне на теб или на Левски 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
TristaNNN написа:Въртят ми се някакви неща в главата, сякаш се облъчвам от конспиративни мисли. Новите чорбаджии май умишлено натискат Левски надолу, с други думи правят-струват отборът да не играе в Европа. Това донякъде обяснява доста от нелогичните неща, които си случиха през изминалите няколко седмици. Ако в момента се цели да се подбие някаква продажна цена, то честит цирк. От друга страна обаче, за новите собственици едно класиране в Европа би било доста добра реклама, защо да не врътнат малко колелото на популяризацията - емблеми, реклами, брандиране...![]()
По-вероятно е Батков да саботира новите чорбаджии защото той не иска да се маха от клуба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
кво значи нови чорбаджии (стари чорбаджии) Отбора си е на Г-н Батков, ако му кефне ще продава, ако не иска - няма. Много ясно че ще се класираме за ЛЕ, все някак ще ни добутат ние сме Левски и ще ви припомня пролетта на 2010 когато Локо Сф падна в 4 от последните си 5 мача за да додрапаме до ЛЕ. Батков е бизнесмен от висок калибър, Тонев също е мъжкар и кадърен човек и двамата искат най-доброто за клуба ни, стига сте се филмирали, Левски не е стока или разменна монета че да си играят на подбиване на цена, умишлено сриване и т.н. синята идея е идеология и ние сме облъчени от нея

- shotgun blues
- Контакти:
Предполагам Лудогорец ще победи ЛОКО ПД на финала ,което ще даде право на четвъртият да играе в ЕВРОПА,ЛИТЕКС явно абдикира от борбата ,така че вероятно е да спасите кожите
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Дреме ми на гъ*а и да не играем в ект. Не всичко е титли и евротурнири. Важното е на терена да играят левскари, а такива в момента нямаме.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев