Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 25 май 2015 22:34

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Трябва да се прави разлика между юридическо и физическо лице.Васко има право според мен.Собственикът или управителя представлява клуба и в зависимост от неговите способности,клуба може да печели или губи.

И кой получава лиценз и на кого се налага глоба за пиро? Аз не мисля, че е на шефа, а само на клуба..ти как мислиш по въпроса?!

Клубът.Но от качествата,личните и професионалните на човека,който го представлява,зависи как ще се развива клуба.
Клубът е юридическото лице,зад което се скриват фенове,отбор,футболисти,треньор и т.н за добро и лошо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 22:34

vaskonti написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Трябва да се прави разлика между юридическо и физическо лице.Васко има право според мен.Собственикът или управителя представлява клуба и в зависимост от неговите способности,клуба може да печели или губи.

И кой получава лиценз и на кого се налага глоба за пиро? Аз не мисля, че е на шефа, а само на клуба..ти как мислиш по въпроса?!

А кой плаща тая глоба? Или не я плаща? Клубът или собственика му? Ще ми кажеш ли какво точно може да направи един клуб без собственика си? Може ли да плаща или да не плаща, да преговаря, да бъде съден, да съди, дори да съществува?
Ако се стигне до съд, кой ще застане на скаймейката - клуба или неговия собственик(представител)?

Плаща я клубът, без значение откъде идат парите. Ако не я плати, БФС няма да накаже собственика-клубът го отнася. Ако се стигне до съд, собственикът ще е представител на клуба, защото ще съдят клуба, не него лично. Дори може и някой по-нисш в йерархията да представлява клуба..или пък само адвокатите му. Виж, ако държавата реши да съди собственика, то тя съди само него и не намесва клуба. Сега, като беше повдигнато обвинение на Ганчев, на Литекс също ли повдигнаха обвинение?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 22:37

vaskonti написа: Аз просто не приемам, че заради простотиите на няколко човека вече никога не може да се преговаря, особено при нов собственик.

Новият собственик може да е честен, да е добродушен, да е добър мениджър, да е красив и т.н., ама проблемът е, че дружеството е в особено тежко състояние и нещата не опират само до личността на собственика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 25 май 2015 22:39

Съжалявам да го кажа, но повечето цесекари тук предпочитат да мечтаят и вярват във вятърни мелницаи. Държавата не може да помогне на юридически лица. Особено държава управлявана от тикви и пеЛевски. Всички фантастични сценарий с ново юл са в нарушение и на нашето и европейските закони, както и на УЕФА. Ако можеше, още боклуците щяха да го направят. Радвам се, въпреки някои неприятни моменти, на тия 2 подарени ни години, в които разцепихме сините навръх стогодишнината им. Това бяха две години на тежко болен човек, който докторите го бяха отписали, а той се понадигна, напълни Армията, вдигна сектор Г, без да взимат пари от президент или спонсори, като другите фенове... Благодаря на всички, които участваха в похода, като си купиха акции, ходиха на стадионите, пяха, възпитаха децата си в любов към този отбор. Пяхме заедно още от дете... Една от най-хубавите фенски песни, правени някога... Ако оцелеем, пак сме там... Ако не, ще помним докато сме живи. Ясно е, че други бг отбори няма да обичаме. Докато не стане ясно какво ще става, повече няма смисъл да спорим тук...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 май 2015 22:44

Tommi написа:
vaskonti написа: Аз просто не приемам, че заради простотиите на няколко човека вече никога не може да се преговаря, особено при нов собственик.

Новият собственик може да е честен, да е добродушен, да е добър мениджър, да е красив и т.н., ама проблемът е, че дружеството е в особено тежко състояние и нещата не опират само до личността на собственика.

Не е точно така.Ако се ползва с добро име,авторитет,извоювано доверие може много неща да извоюва за клуба си.
Тук не трябва да се говори в частност за ЦСКА,мисля,че Васко повдигна въпроса принципно.За качествата на шефа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 22:46

petko.h.markov написа:
Tommi написа:

Не е точно така.Ако се ползва с добро име,авторитет,извоювано доверие може много неща да извоюва за клуба си.
Тук не трябва да се говори в частност за ЦСКА,мисля,че Васко повдигна въпроса принципно.За качествата на шефа.

И трябва ли държавата да преговаря с всеки нов собственик, за да си получи дължимото от дружеството,не от собственика?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 май 2015 22:49

Май не сте били толкова близо до закриване, колкото сега. При сценария, за който мислят, колкото и да увъртате ЦСКА ще е закрит и новия отбор ще си е Литекс и никой друг. Край с ЦСКА, край с историята ви.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 25 май 2015 22:52

1982 написа:
cska-632 написа:
1982 написа:
cska-632 написа:Защото не плаща задълженията си по българското законодателство и няма план за погасяване на задълженията си и УЕФА не им дава лиценз за европейските турнири.

Това пише ли го някъде в ТЗ или е част от нечий друг регламент ?? :lol: :lol:

Да, пише го.

Ами, тогава защо занимаваме БФС и УЕФА, направо държавата да ни дава или не лиценз.

Ако беше чел щеше да знаеш защо държаната не воже.
Последна промяна от cska-632 на 25 май 2015 23:05, променено общо 1 път.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 25 май 2015 22:53

Eminem написа:Май не сте били толкова близо до закриване, колкото сега. При сценария, за който мислят, колкото и да увъртате ЦСКА ще е закрит и новия отбор ще си е Литекс и никой друг. Край с ЦСКА, край с историята ви.

Много ви се иска,но няма да стане.ЦСКА ще премине през чистилището,ще бъде ЦСКА като се завърне ще пребъде,за ваше съжаление.ЦСКА е най-големият клуб в България и един от най-големите в Югоизточна Европа.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 май 2015 22:55

Тик-Так1892 написа:
Eminem написа:Май не сте били толкова близо до закриване, колкото сега. При сценария, за който мислят, колкото и да увъртате ЦСКА ще е закрит и новия отбор ще си е Литекс и никой друг. Край с ЦСКА, край с историята ви.

Много ви се иска,но няма да стане.ЦСКА ще премине през чистилището,ще бъде ЦСКА като се завърне ще пребъде,за ваше съжаление.ЦСКА е най-големият клуб в България и един от най-големите в Югоизточна Европа.

Няма проблем, крайно време е да си заслужите мястото в А група като преминете през целия път.. Вие сте единствения отбор, който не си е заслужил мястото в А група.

Върни се в “Архив”