Според мен Жоазиньо и Гонзо заслужават приза.
За Гонзо е ясно защо.
Жоазиньо беше барометъра на Левски през сезона. Ясно се видя, че след като се контузи Левски не играе нищо. Сега не е във форма и отбора отново не играе на ниво въпреки резонната победа над ЦСКА.
А относно Ивелин Попов... според мен Манолев заслужава поне 2 пъти повече този приз отколкото прехваления Попов. И за какво постоянство говорим като Литекс не спечели нито един важен мач досега??? Кога е постоянен Попов? В мачовете срещу Спартак Вн, Миньор и Локо Мз ли??? Вкара един важен гол за национала и той стана след страхотен пробив и пас на.... човека дето посочих малко по-нагоре.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добрия ...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Левски с този отбор закъде за Шампионска лига?
Martines написа:за какво ще влизате в "А" група?....за да ви изгонят ли?......понеже пак ще продавате мачове!
Ще влезем в А група защото Добруджа е отбор с традиций ,а и имаме стадион който отговаря за Лиценз А група след ремонта на общината По-времето на Величков добруджа е продавала за това съм съгласен ,но не е вече собственик той ,а ОБЩИНАТА именно в това е нашата надежда.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
delpi написа:Според мен Жоазиньо и Гонзо заслужават приза.
За Гонзо е ясно защо.
Жоазиньо беше барометъра на Левски през сезона. Ясно се видя, че след като се контузи Левски не играе нищо. Сега не е във форма и отбора отново не играе на ниво въпреки резонната победа над ЦСКА.
А относно Ивелин Попов... според мен Манолев заслужава поне 2 пъти повече този приз отколкото прехваления Попов. И за какво постоянство говорим като Литекс не спечели нито един важен мач досега??? Кога е постоянен Попов? В мачовете срещу Спартак Вн, Миньор и Локо Мз ли??? Вкара един важен гол за национала и той стана след страхотен пробив и пас на.... човека дето посочих малко по-нагоре.
След като Жо не е във форма, как така да е футболист на А група за сезона?
Нещата не се определят по това отбора дали е спечелил важен мач, тук се говори, като цялостен принос.

- gonzofenka
- Контакти:
Това,че Левски отпадна от Бате и Жилина,далеч не значи,че пак ще стане,ако въобще се паднем с тях.....Резила освен на не особено силна(не казвам слаба)игра,се дължеше и на малшанс.Според мен Левски не си беше спечелил моралното право да участва за ШЛ,затова така стана...Лошото е,че Гонзо няма да го има,въпреки,че миналия път не му провървя и изтърва дузпа,той си е ценен...
Да не припомням на феновете на СЕСКАТА(ЦСКА) как бе изпусната вчерашната им дузпа
ДАНО ЛЕВСКИ УСПЕЕ ТОЗИ ПЪТ! 

Последна промяна от gonzofenka на 17 май 2009 18:01, променено общо 1 път.

- delqnski47
- Контакти:
ВЛАДО МАНЧЕВ 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Важно е да сме шамиони на България за изпъкат от яд, омраза и завист всички антиЛевскари.
Левски няма отбор за ШЛ. Аз лично бих се радвал много ако България нямаше квота за ШЛ този сезон и ако можеше направо да се пробваме в новосформирания турнир, който е на мястото на УЕФА. Там може да се обиграе отбор, който чак следващия сезон за мисли за ШЛ. Казвам да мисли. За да влезем там ще трябва кадърен президент, съответно спонсор, треньор, и няколко класни играчи. В момента имаме не повече от 4-5 качествени играчи. Останалите са пълнеж, който трябва да се замени с 2-3 юноши и останалото качествени попълнения или от чужбина или от България. Това е истината!
Левски няма отбор за ШЛ. Аз лично бих се радвал много ако България нямаше квота за ШЛ този сезон и ако можеше направо да се пробваме в новосформирания турнир, който е на мястото на УЕФА. Там може да се обиграе отбор, който чак следващия сезон за мисли за ШЛ. Казвам да мисли. За да влезем там ще трябва кадърен президент, съответно спонсор, треньор, и няколко класни играчи. В момента имаме не повече от 4-5 качествени играчи. Останалите са пълнеж, който трябва да се замени с 2-3 юноши и останалото качествени попълнения или от чужбина или от България. Това е истината!
PFC Litex, Ами нивото и на Левски и на останалоте отбори е толкова ниско, че според мен дори и с мачовете си, които изигра преди контузията си Жо заслужава да бъде футнолист номер 1 у нас.
И все пак Жо поне играе в момента а ти защо слагаш Попето като той даже и не играе в момента?
И все пак Жо поне играе в момента а ти защо слагаш Попето като той даже и не играе в момента?

delqnski47 написа:ВЛАДО МАНЧЕВ
Не забравяй и Здравко

gonzofenka с този отбор в момента и с това, което показвате
delpi, това звучи, като: на гол тумбак, чифте пищови. Това, че си станал шампион в БГ в Европа нищо не значи. Все едно сега мен да ме вълнува, кой е шампион на Македония или Сърбия. Всеки гледа евросцената.

delpi, това звучи, като: на гол тумбак, чифте пищови. Това, че си станал шампион в БГ в Европа нищо не значи. Все едно сега мен да ме вълнува, кой е шампион на Македония или Сърбия. Всеки гледа евросцената.

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ Е ШАМПИОН !!!
Е ние може и да пропускаме някоя година, няма как. Но по често вдигаме тази шампионска титла напоследък така че... И ТАЗИ ГОДИНА СТАВАМЕ ШАМПИОНИ.