Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 22:18

cska-632 написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Къде пише, че задължения не могат да се опрощават???

Опростени задължения на частна фирма към държавата се считат за нерегламентирана държавна помощ и се санкционират от ЕК. Конституцията е писана преди да влезем в ЕС. След това важат неговите закони. Нашите важат, ако не са в разрез с европейските.
Куче, ти нали уж юрист се бараш-какви ги пишеш?!?

Къде го пише? Къде го пише? Къде го пише? Конституцията се променя, когато противоречи на европейските норми. Президентът продължава да опрощава несъбираеми вземания.

Стига бе.. верно ли са ви несъбираеми, след като сте ги обезпечили с имоти..вярно, не изпълнявате погасителния план, ама..чак да са несъбираеми 8-)
по твоята логика,всеки може да не плаща и в един момент да каже..ми неам с к`во да платя, опрощавай гусин Президент. Е това, че иде реч за социално слаби е дребна подробност за теб, а и ЦСКА са си направо социално слаби 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2015 22:20

cska-632 написа:Защото не плаща задълженията си по българското законодателство и няма план за погасяване на задълженията си и УЕФА не им дава лиценз за европейските турнири.

Това пише ли го някъде в ТЗ или е част от нечий друг регламент ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 май 2015 22:21

Трябва да се прави разлика между юридическо и физическо лице.Васко има право според мен.Собственикът или управителя представлява клуба и в зависимост от неговите способности,клуба може да печели или губи.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 25 май 2015 22:24

Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:

Опростени задължения на частна фирма към държавата се считат за нерегламентирана държавна помощ и се санкционират от ЕК. Конституцията е писана преди да влезем в ЕС. След това важат неговите закони. Нашите важат, ако не са в разрез с европейските.

Къде го пише? Къде го пише? Къде го пише? Конституцията се променя, когато противоречи на европейските норми. Президентът продължава да опрощава несъбираеми вземания.

Стига бе.. верно ли са ви несъбираеми, след като сте ги обезпечили с имоти..вярно, не изпълнявате погасителния план, ама..чак да са несъбираеми 8-)
по твоята логика,всеки може да не плаща и в един момент да каже..ми неам с к`во да платя, опрощавай гусин Президент. Е това, че иде реч за социално слаби е дребна подробност за теб, а и ЦСКА са си направо социално слаби 8-)

щом законът го позволява всеки може да не плаща и да поиска опрощение и да чака отговор да или не.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 22:25

petko.h.markov написа:Трябва да се прави разлика между юридическо и физическо лице.Васко има право според мен.Собственикът или управителя представлява клуба и в зависимост от неговите способности,клуба може да печели или губи.

И кой получава лиценз и на кого се налага глоба за пиро? Аз не мисля, че е на шефа, а само на клуба..ти как мислиш по въпроса?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 май 2015 22:25

Кашчей написа:
vaskonti написа:Пак се вторачваш в подробностите и пропускаш цялата картинка. Въобще не става какъв е редът и какъв е законът, макар това да са важни неща. Аз просто не приемам, че заради простотиите на няколко човека вече никога не може да се преговаря, особено при нов собственик.

Вие така може всяка година да си сменяте собственика и да продължавате да не плащате, а държавата да си налива всеки път по една кана студена вода.

Кои сме тия "вие"? Феновете ли? ЦСКА ли? Как ПФК ЦСКА АД сменя собственика си? Отива някъде, на произволно място, избира си собственик и го регистрира в съда?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 25 май 2015 22:26

1982 написа:
cska-632 написа:Защото не плаща задълженията си по българското законодателство и няма план за погасяване на задълженията си и УЕФА не им дава лиценз за европейските турнири.

Да, пише го.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 май 2015 22:29

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Трябва да се прави разлика между юридическо и физическо лице.Васко има право според мен.Собственикът или управителя представлява клуба и в зависимост от неговите способности,клуба може да печели или губи.

И кой получава лиценз и на кого се налага глоба за пиро? Аз не мисля, че е на шефа, а само на клуба..ти как мислиш по въпроса?!

А кой плаща тая глоба? Или не я плаща? Клубът или собственика му? Ще ми кажеш ли какво точно може да направи един клуб без собственика си? Може ли да плаща или да не плаща, да преговаря, да бъде съден, да съди, дори да съществува?
Ако се стигне до съд, кой ще застане на скаймейката - клуба или неговия собственик(представител)?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 22:29

cska-632 написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:

щом законът го позволява всеки може да не плаща и да поиска опрощение и да чака отговор да или не.

А доказателства ще даде ли..примерно, не моем а плащам, ама моем а одим четрийс деня на курорт инги Турция, со се чавета, къде 30 на брой 8-) :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2015 22:32

cska-632 написа:
1982 написа:

Да, пише го.

Ами, тогава защо занимаваме БФС и УЕФА, направо държавата да ни дава или не лиценз.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”