Кашчей написа:sin4ec написа:Абе честно да ти кажа, не мисля, че досега е имало някакъв план. Томовци и Гърнета еваха мамата на ситуацията. Какъв план при 50 бона заплати за негри и стойчови роднини, проценти за дъртата Паунич и так далее? Ами измамите с бордерата в Перник? Държавата има сметка ЦСКА да продължи да съществува, за да си вземе парите( или част от тях). Факт.
Ами.... тия обезпечения, дето ги размятат, като знамена на партиен конгрес, се изискват, когато искаш разсрочване на задълженията. Тогава ти правят и погасителен план за определено време, което ти сам си поискал. Аз не виждам как, при положение, че погасителният план се изпълнява, задълженията растат главоломно?! И трябва още план да се прави, още отсрочки, защото те са ЦСКА..е и к`во от това? Фирми, даващи хляб на хиляди са отишли в небитието заради некадърно управление, но тия трябва да съществуват, щото , видиш ли, били институция...егати и институцията, която не може сама да се управлява!!!
Никой никога не е водил преговори с ЦСКА, за каквото и да е. Преговори се водят с шефовете на клуба. Ти така поставяш нещата, все едно ЦСКА е човек, с когото се преговаря, но той само лъже и мами. Ти така поставяш нещата, като че е абсолютно все тая кой е собственик на клуба. В крайна сметка преговори могат да се водят винаги, особено при смяна на собствеността. Лошата репутация не е на клуба, а на ръководителите му. На теория винаги може да се очаква дадения нов собственик да е добронамерен и коректен - при това положение какъв е проблемът да има нови преговори? В крайна сметка не трябва и за миг да забравяш, че интересът на държавата е клубът да не фалира, така че ако има и най-малък шанс за договорка, той ще бъде използван.
sin4ec написа:Ами аз не ги защитавам, те сами се докараха дотук. Кат не могат-да фалират и да почват начисто от В група...
Отиването във В група не променя нищо по отношение на дълговете.