Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 18:38

гражданин от село написа:Ко е тоз,който е готов да даде "някакви" пари за ЦСКА?Да нямаш ония със стотиците фирми и империи,който веднага давал 4мил. евро за отскок?Аз давам два пъти повече - пъри път!Хайде колеги наддавайте!

Ти не си се снимал с Томов и не важиш 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 18:39

GOLEADOR написа:Има ли значение кой е извадил парите?Или викаш,ако не ти хареса човека,не му продаваш фирмата,нищо,че ще загубиш фирмата след седмица.

Викам, че някой трябва да извади парите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Вън боклуците от ЦСКА!

Мнениеот GOLEADOR » 25 май 2015 18:43

Интересно как феновете на другите отбори скочиха като един да защитават новите боклуци,що така?Да не би да ви е страх,че ако боклуците продадат ЦСКА фалита на клуба се отлага за неопределено време?Както и да е,Боклука ни е хванал здраво и докато не ни фалира няма да ни даде на никой.Това е целта му и е готов да плати всякаква цена за да я постигне.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 май 2015 18:45

Tommi написа:
GOLEADOR написа:Има ли значение кой е извадил парите?Или викаш,ако не ти хареса човека,не му продаваш фирмата,нищо,че ще загубиш фирмата след седмица.

Викаш,нямаше оферта към боклуците и те не я отхвърлиха?Или това не го броим за "вадене на пари"?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2015 18:49

GOLEADOR написа:
Tommi написа:

Викаш,нямаше оферта към боклуците и те не я отхвърлиха?Или това не го броим за "вадене на пари"?

Готов съм веднага да налея 3-4 милиона паунда в ЦСКА-това ли е оферта? Обаче искам акциите за 600 000..лева, не паунда?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 май 2015 18:50

Черно облаци са надвиснали над Армията.. :|
@ Съдбата на любимия ми отбор е на карта :|

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Вън боклуците от ЦСКА!

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 18:52

GOLEADOR написа:Интересно как феновете на другите отбори скочиха като един да защитават новите боклуци,що така?Да не би да ви е страх,че ако боклуците продадат ЦСКА фалита на клуба се отлага за неопределено време?Както и да е,Боклука ни е хванал здраво и докато не ни фалира няма да ни даде на никой.Това е целта му и е готов да плати всякаква цена за да я постигне.

За себе си мога да кажа, че съм напълно неутрален и ми е все тая дали ще е Манджуков или Томов. Ако си копирам мненията от преди 2 години при Томов, ще изглеждат все едно сега съм ги написал. Подобни пирамидални структури средностатистически живеят година и половина, вие се задържахте повечко, поздравления за което. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 18:54

GOLEADOR написа:
Tommi написа:

За Дениз ли говориш? Хайде малко по-сериозно, не сме се събрали да си говорим вицове. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2015 18:56

Teo написа:Черно облаци са надвиснали над Армията.. :|
@ Съдбата на любимия ми отбор е на карта :|

Бат Тео, дай малко по-оптимистично. Картата може да е някое асо пика или пък джокер. :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2015 18:56

GOLEADOR написа:
Tommi написа:

Спомняш ли си преди 2г, че Стойнето беше първият, който явно се обяви против идеята за ново ЦСКА. Сега и той говори, че фалитът е единствената реална възможност пред ЦСКА.
Освен Сашовците, аз други не чувам вече да говорят за спасение. Само че те и двамата вече нямат влияние в клуба. Не виждам и Сектор Г да излиза с декларации против за разлика от 2013, когато обикаляхме по центъра, на Армията беше пълно.
Така че явно работата вече е решена. Фалираме и правим нов отбор.

Върни се в “Архив”