Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 18 яну 2012 00:41

Parmalat написа:Това е новина която касае Левски.Тонев два пъти предложи оферти за Жужу,но те бяха отхвърлени.Аз само споделям какво е станало.Левски сами са си виновни че този играч не е техен като им се видя голяма сумата за 22 годишен играч току що прохождащ национал на Алжир.

Пък аз ти казвам,че тази "новина" е поместена във форума в 22.41мин. от dakata9... :o Още някой да я "сподели"?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 00:46

kufur написа:На мен 2 поста ми изтри Милен и едно лично с последно предупреждение за бан :shock: ,за безобидни коментари и въпроси свързани със селекцията в Левски и разминаването между думите и делата на Тонев.Били спам и провокация :oops:

Хайде сега, след коментара ти за модераторско действие, сети се какво следва.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2012 00:57

blue avalanche написа:
Parmalat написа:Това е новина която касае Левски.Тонев два пъти предложи оферти за Жужу,но те бяха отхвърлени.Аз само споделям какво е станало.Левски сами са си виновни че този играч не е техен като им се видя голяма сумата за 22 годишен играч току що прохождащ национал на Алжир.

Пък аз ти казвам,че тази "новина" е поместена във форума в 22.41мин. от dakata9... :o Още някой да я "сподели"?

Не съм видял не чета цялата тема от началото до края.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 01:09

Parmalat написа:Не съм видял не чета цялата тема от началото до края.

То е ясно ,че не ги четеш, но аз лично те помолих от преди 2 седмици поне да не ни разводняваш темите с повтарящи се новини, ти като не четеш, има много хора които влизат само за да четат!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 18 яну 2012 09:43

Левски се включи в борбата за Абел Анеси
След като Левски не можа да привлече Жужу, сега от „синьото” ръководство са се насочили към друг играч на Черноморец – напусналия „акулите” Абел Анеси, съобщава „Тема:Спорт”.

От „Герена” ще се опитат да привлекат мадагаскареца до 24 часа, за да може той да бъде представен на отбора ден преди отпътуването на Левски до Анталия за втория подготвителен лагер.

В биткага за играча се е включили вечния съперник ЦСКА, но от ръководстовот на „червените” са категорични, че ще привлекаг футболиста, единствено при разтрогнат договор с Черноморец, тъй като не искат да плащат трансферна сума. В контракта си с „акулите” футболистът има клауза, според която може да напусне клуба при оферта минимум 350 000 евро. Нападателят в момента е в София заедно с агента си мадам Ба и се очаква до часове да бъдат проведени разговори с ръководството на Левски.

След като от „Герена” не успяха да привлекат другата перла на Черноморец Жужу, който стана съотборник на Исмаил Иса в Карабюкспор, сега „сините” са твърдо решени да првликат Анеси Абел. За целта лично Тодор Батков се е заел с осъществяването на трансфера. Червената лампичка обаче на „Герена” свети, защото от Левски все още дължат на Черноморец 100 000 евро покрай трансфера на Орлин Старокин.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 яну 2012 10:00

Tommi написа:
scooool написа:Интересно ми е защо всеки казва, че Грийн не е защитник, като е точно такъв.Цял живот играе защитник, а до 18 г. е точно централен в Аякс.Много искам да кажа нещо по повод това, че играе халф при нас, аз по некадърен подавач не съм виждал през живота си, Ричи подаваше по добре от Грийн.Дано Костов получи играчите, който иска допада ми като треньор.

Няма значение какъв е играл преди. И Бардон беше нападател преди да дойде при нас, и Букарев играеше нападател, и Балтанов беше по фланга при юношите и т.н. Грийн и доста по-полезен в средата на терена, защото умее да отнема топката, застава където трябва, може да разиграва без да губи топката и не съм съгласен, че не може да подава.

Тук съм ама напълно съгласен. Противно на Гаджев и Йовов, които ги слагат като дефанзивни да играят, Грийн гони и влиза за топката, понякога и с нарушение. Това обаче спира бая атаки на противника. Отделно е доста спокоен и добре задържа. Кога Гаджев и Йовов ще го правят това(за Тасевски изобщо дума не може да стане)?! Именно играта му спомогна за онези добри мачове в Европа.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2012 11:06

какъв играе този мадагаскарец-нападател или външен халф-нека ако някой знае да пише за изявите на този футболер.
А сетих се ,пармалатче я кажи си мнението за този младеж-ти си компетентен за Бургаските футболисти.
Може ли да се впише в Левски според теб.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 яну 2012 11:24

Кипърци се изсмяха на офертата на Левски за мароканския национал Рашид Хамдани. Африканецът беше наблюдаван в един мач от щаба на 26-кратните шампиони докато тимът беше на подготовка на Острова на Афродита.Старши треньора Николай Костов, спортния директор Георги Иванов и новия шеф на столичани - Иво Тонев харесаха качествата на техничния африканец и си го набелязаха за зимната селекция. Сините обаче са предложили едва 100 хиляди евро за халфа, а според клуба на играча - Аполон (Лимасол) той струва много повече.

"Дават ни само 100 000 евро. Няма как да стане. Нека да се върнат с повече пари", каза представител на Аполон, където наставник е бившият треньор на Литекс - румънският специалист Михай Стойкица.

През този сезон Хамдани вече записа 14 мача и 1 гол. Той е играл и в два мача за националния отбор на Мароко.

Халфът притежава френско гражданство и при евентуален трансфер в Левски няма да заема квота за чужденец.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 яну 2012 11:30

zlatan написа:какъв играе този мадагаскарец-нападател или външен халф-нека ако някой знае да пише за изявите на този футболер.
А сетих се ,пармалатче я кажи си мнението за този младеж-ти си компетентен за Бургаските футболисти.
Може ли да се впише в Левски според теб.

какъв ще да играе. Няма никакво значение. Нима не виждате, че само се шуми, а реално абсолютно нищо не се върши в посока "трансфери". Е как ще гоним титли, купи и т.н.?! С кой? Няма смисъл да се заблуждавате- едва ли ще се вземе и сега нещо качествено. Както обикновено. От слаби мениджъри и ръководители не може да се очакват "удари"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2012 11:33

санти,не искам да изпадам чак в такъв песимизъм,но си адски прав.
Гонзо иска някой Тонев-НЕ.
Тонев прдлага българи-Гонзо НЕ
В цялата схема се пита къде е Костов.
Аз пък се радвам ще играят Коен,Вутов близнаците.Колкото толкова имаше един такъв филм.
Нападетел също имаме=Бойко Борисов.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”