Мнениеот konvoec » 16 юни 2011 14:13
Лусио Вагнер се казваше човекът, не едим път съм го споменавал. Хора, Минев си оставяше зоната напокрита в доста ситуации. Най-лошото беше, когато оставяше противника да центрира, а той си стоеше на два-три метра от него. Тия работи е редно да ги споменем, когато говорим за него. Също така проблемът с картоните. Не може заради това, че си селски тарикат, да ти трепери целият отбор дали няма да направиш някой бой или да те изгонят. Хубавото, което правеше е в моментите, в които изоставахме или играта не вървеше, че никога не съм го видял да се изпокрие, винаги е поемал инициатива, дори да гради играта.
Орлин Старокин съм го гледал доста, защото все пак почти всички мачове от БГ първенството съм изгледал. В някои компоненти е по-добър от Минев, в други изостава, но като цяло не е много по-различен от него. По-млад е, има време да се учи още. Притеснява ме това как ще се справя при нас, защото Черноморец играеха много, ама много защитно, а ние определено не играем така. Все пак смятам, че ще се справи, не ми изглежда като някой лигльо, който е дошъл да си вее коня по дискотеките.
Ако сега вземем нападател, дясно крило и централен защитник, ще съм много доволен от селекцията. Радвам се, че пет български момчета ще играят при нас от новия сезон. Примери за Матондовци и Слоровци много и колкото по-малко са - по-добре! Тези български момчета малко или много са се доказали или ако не, то са се показали в мачовете, за да бъдат привлечени при нас. Интересно ще е сега какви футболисти ще вземем в атака, чакам с нетърпение...