Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот ehh » 16 юни 2011 09:07

PFC Litex написа:Том навираше топката на Старокин между ушите, нещо което не успя срещу Минев.

И това е същият Минев, който започваше мача с жълт картон нагоре. Така че, хайде да не започваме сравнения и оценки, още преди да е започнала и подготовката.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 16 юни 2011 09:33

Вие този Весо Минев го изкарахте незаменим футболист едва ли не, да добре се представи, но Старокин ще успее да го замени, натрупал е опит в Черноморец, а под ръководството на Балъков си спомням имаше много добри отзиви за него. :)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 юни 2011 11:00

То хубаво коментираме новите попълнения, но какво става с Грийн? 100% ли е сигурно, че остава в отбора? В момента е по- незаменим и от Гарата. Нечувам да се търсят халфове /Цветков се справя отлично на тази позиция/, все си мисля, че още един стабилен халф ще ни е от полза. Трябва ни и централен защитник и дясно крило.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 11:11

сини богове написа:То хубаво коментираме новите попълнения, но какво става с Грийн? 100% ли е сигурно, че остава в отбора? В момента е по- незаменим и от Гарата. Нечувам да се търсят халфове /Цветков се справя отлично на тази позиция/, все си мисля, че още един стабилен халф ще ни е от полза. Трябва ни и централен защитник и дясно крило.

Башлиев не е ли централен защитник?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 юни 2011 11:19

Башлиев е десен бек , може и ляв да играе !!!

Офтопик:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 12:01

Middlesbrough написа:Башлиев е десен бек , може и ляв да играе !!!

Значи е моя грешка.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2011 13:37

ehh написа:
PFC Litex написа:Том навираше топката на Старокин между ушите, нещо което не успя срещу Минев.

И това е същият Минев, който започваше мача с жълт картон нагоре. Така че, хайде да не започваме сравнения и оценки, още преди да е започнала и подготовката.

Да Минев започваще с картони от съблекалнята, да беше груб... Бг съдиите му спестяваха червни картони често... но факт е, че рядко го гонеха наистина. Факт е и че не го минаваха... Незнам за теб, но аз предпочитам защитника ни ако види, че го елиминират и врахлитат към полето да резне нападателя вместо да го остави сам... Така си мисля аз де... Да не споменавам ефекта който се създава след подобни влизания и респекта който се всява в противника...
Много хубаво, че старокин не почва с жълт картон от съблекалнята, но това ще те топли ли ако го разиграват цял мач и постоянно се връхлита в полето от неговата зона ? А нашия да седи и да гледа от близо... като станчев срещу гент...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 13:43

Thsmith написа: Да Минев започваще с картони от съблекалнята, да беше груб... Бг съдиите му спестяваха червни картони често... но факт е, че рядко го гонеха наистина. Факт е и че не го минаваха... Незнам за теб, но аз предпочитам защитника ни ако види, че го елиминират и врахлитат към полето да резне нападателя вместо да го остави сам... Така си мисля аз де... Да не споменавам ефекта който се създава след подобни влизания и респекта който се всява в противника...
Много хубаво, че старокин не почва с жълт картон от съблекалнята, но това ще те топли ли ако го разиграват цял мач и постоянно се връхлита в полето от неговата зона ? А нашия да седи и да гледа от близо... като станчев срещу гент...

А,когато Минев ни остави с 10 човека срещу Литекс в София(2-2) това "стопли" ли ме с нещо?И то за най-тъпото нарушение в центъра!Когато всеки мач треперехмe дали ще доиграем в пълен състав,"топлeше" ли ни?
И тука се създава едно впечатление,че Минев е бил "непробиваем",което изобщо не е така!
Впрочем защитата на Ч-ц със "слабандурника" Старокин е допуснала само 4 гола повече от нашата,начело с "Роберто Карлуш" Минев!А през есенния сезон,с Балъков,беше с 2 гола по-добра от нашата.
Не знам колко "слаб" е Орлин,ама за 180мин. им вкарахме 2(два) гола.Единият(на Тасевски)-леле-мале...
Последна промяна от blue avalanche на 16 юни 2011 13:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юни 2011 13:45

Чак пък всеки мач да е за гонене, не говорете чак такива неща. Както и да е, аз смятам, че Старокин ще го замени подобаващо.
Само Левски!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 юни 2011 14:13

Лусио Вагнер се казваше човекът, не едим път съм го споменавал. Хора, Минев си оставяше зоната напокрита в доста ситуации. Най-лошото беше, когато оставяше противника да центрира, а той си стоеше на два-три метра от него. Тия работи е редно да ги споменем, когато говорим за него. Също така проблемът с картоните. Не може заради това, че си селски тарикат, да ти трепери целият отбор дали няма да направиш някой бой или да те изгонят. Хубавото, което правеше е в моментите, в които изоставахме или играта не вървеше, че никога не съм го видял да се изпокрие, винаги е поемал инициатива, дори да гради играта.
Орлин Старокин съм го гледал доста, защото все пак почти всички мачове от БГ първенството съм изгледал. В някои компоненти е по-добър от Минев, в други изостава, но като цяло не е много по-различен от него. По-млад е, има време да се учи още. Притеснява ме това как ще се справя при нас, защото Черноморец играеха много, ама много защитно, а ние определено не играем така. Все пак смятам, че ще се справи, не ми изглежда като някой лигльо, който е дошъл да си вее коня по дискотеките.
Ако сега вземем нападател, дясно крило и централен защитник, ще съм много доволен от селекцията. Радвам се, че пет български момчета ще играят при нас от новия сезон. Примери за Матондовци и Слоровци много и колкото по-малко са - по-добре! Тези български момчета малко или много са се доказали или ако не, то са се показали в мачовете, за да бъдат привлечени при нас. Интересно ще е сега какви футболисти ще вземем в атака, чакам с нетърпение...

Върни се в “Архив”