Мнениеот YoTheReal » 16 авг 2010 00:38
Не. Кривия не трябва да е титуляр. Този пост ще бъде и за Черноморец и АИК, но в другата тема е лавина сега, така че тук.
Значи, АИК не са Черноморец. Акулите играха супер отбранно, 10 души в защита, един отпред и един от защитата бяга с него като се ритне топката.
Защо Дембеле не игра? Ами защото нямаше шанс. Реално има разлика между "затвориха ни" и "играха антифутбол" и в случая е второто. Всмисъл, правилно решение на Балъка, все пак Левски има страхотни реализатори. И общо взето това, което затвори, бяха устите ни.
АИК са друга работа, друг мач, друг титулярен състав и т.н. Кривия няма бели дробове за да е титуляр, а от резерви на почивката полза няма! Пускаме го 25 минути преди края на мача, видя се, че игра на високи обороти, даже веднага след гола след центъра мислех, че с онзи удар 2:2 щеше да направи.
Но това беше просто един мач, а този с АИК ни е далеч по-важен. Бихме Локо София и ЦСКА, ако бием и Литекс, титлата е наша. Черноморец не са ми далеч в очите, защото бият грандовете, а падат от джуджетата, което (не вярвам, че има толкова мафия) според мен е от супер-несериозност.
И след мача Ясен много ми хареса какво каза, този човек си има ум в главата. Дано вдигне настроението на играчите, да им вдъхне самочувствие или по-точно да им го върне. Но разбира се е, съвсем нормално да падаме.
Е, чакаме шведите и се надяваме всичко да е ОК, и равен там ще е добър резултат. Левски обаче и днес не игра дефанзивно, което затвърждава, че Левски е нападателен този сезон. А ако бием 1:2 или 1:3, ще е супер. Но и 1:1, 2:2, пак ще е добре, важно е да има гол, а пък като дойдат тук ще напълним трибуните и ще им скрием шапката.
И само Левски!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?

контузени