Хей, ето един любопитен текст. Аз лично много се смях като го четох. Наистина нещата във футобал опират до много пари, май.
https://goo.gl/bLmytT
"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как да се борим с корумпираните рефери
Представям си как Кристиано получава измислена дузпа и нарочно я изпуска!

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Как да се борим с корумпираните рефери
nghcvth написа:Представям си как Кристиано получава измислена дузпа и нарочно я изпуска!![]()
Май в тези контроли головете не се броят в официалната статистика на играча. Тогава защо да не го направи? Още повече Роналдо си пада по публичността, а това ще е нещо, което ще се обсъжда доста време.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Булгаристан, браДя, Булгаристан .....
Поредното "гениално" решение в нашата "държава ....
Опрощение му е майката, опрощение, пили, яли, крали ...... нЕма проблеми.

1. Опрощава задълженията на "Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД в размер на 146 191,10 лева - главница, ведно с лихва за забава за периода от 31.03.2014г. до 04.05.2016г., в размер на 26116,40 лв. и законната лихва върху главницата за периода 04.05.2016г. до 12.12.2016г., в размер на 9 058,08 лв.
2. Опрощава задълженията на "Професионален футболен клуб Ботев" АД в размер на 103 083.83 лева - главница, ведно с лихва за забава за периода от 31.03.2015г. до 25.07.2016г., в размер на 7 112,60 лв. и законната лихва върху главницата за периода от 25.07.2016г. до 12.12.2016г., в размер на 4 037,45 лв.
3. След влизане в сила на решението, сумите по точка 1 и точка 2 да се отпишат от Счетоводния баланс на Община Пловдив.
4. Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД и "Професионален футболен клуб Ботев" АД да заплатят на Община Пловдив сторените от нея разноски по частните граждански и изпълнителни дела, в размер на 3 695,35 лв. за Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" и 2 331,60 лв. за "Професионален футболен клуб Ботев" АД.
5. Възлага на Кмета на Община Пловдив след влизане на настоящото решение в сила и след заплащането на сумите по т. 4 в полза на Община Пловдив, да прекрати изпълнителните дела образувани срещу: "Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД и "Професионален футболен клуб Ботев" АД при ЧСИ Минка Станчева Цойкова с рег.№ 822 по описа на КЧСИ и район на действие Окръжен съд - Пловдив, както и да извърши всички правни и фактически действия във връзка с изпълнение на настоящото решение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Re: Булгаристан, браДя, Булгаристан .....
Богата община, може да си го позволи. 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Няма такава държава,такива крадливи управници и такъв калпав народ!

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- Долно уйно
- Контакти:
Невиждам пък тези, които нямаме нищо общо с община Пловдив, защо трябва да се трогваме от подобни неща.
За общината двата футболни клуба са си от обществено значение.
Все пак става дума за общиснки средства, а не за държавни.
За общината двата футболни клуба са си от обществено значение.
Все пак става дума за общиснки средства, а не за държавни.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Трогва ме, Уйно, щото това в община Пловдив е същото, каквото е и в цяла България. Поредното беззаконие и нагла кражба. И, като са от обществено значение, това значи, че за тях законите и правилата не трябва да важат ли ?!?! Не очаквах от теб подобно "мислене" ....... по тая логика, НАП да опрости и на Левски тия 4-5 млн., дето им дължат, Левски е от още по-голямо значение, национално даже ??! Както на ЦСКА бе опростено вече ..... после пискайте що нямало пари за болници, училища и т.н. ..... е, как да има, като държавата и общините, вместо да напънат длъжниците си да им платят огромните дългове, те непрестанно опрощават ??!
Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ??
ivan56 написа:Богата община, може да си го позволи.![]()
Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ??

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Явно община Пловдив се опитва да помага на футбола в града . 

- Долно уйно
- Контакти:
1982, животът е твърде кратък и отдавна спрях да се трогвам от подобни неща.
Едни гепиха 4 милиарда от банка.
Един отбор завлече други с милиони
Ако решим да правим списък няма да ни стигне мастилото.
За толкова години нямаме осъден политик с ефективна присъда.
Животът ми мина... мисля да поживея, колко ми е отрдил Господ и ми е през чепа вече за тези неща.
Имам прилични доходи, които могат да ми позволят две почики в годиниата за по 15 дни всяка, като седна на масата да е боагат, всеки член от семейството ми да си има собствен автомобил и т.н.
Да ти кажа вече живея много по-спокойно, след като спрях да обременявам психиката си с неща, които няма, как да променя.

Може да звучи тъпо, но такава е реалността, онези в Сомалия живеят още по-зле, а онези в Германия още по-добре, важно е всеки да открие своето щастие
Едни гепиха 4 милиарда от банка.
Един отбор завлече други с милиони
Ако решим да правим списък няма да ни стигне мастилото.
За толкова години нямаме осъден политик с ефективна присъда.
Животът ми мина... мисля да поживея, колко ми е отрдил Господ и ми е през чепа вече за тези неща.
Имам прилични доходи, които могат да ми позволят две почики в годиниата за по 15 дни всяка, като седна на масата да е боагат, всеки член от семейството ми да си има собствен автомобил и т.н.
Да ти кажа вече живея много по-спокойно, след като спрях да обременявам психиката си с неща, които няма, как да променя.

Може да звучи тъпо, но такава е реалността, онези в Сомалия живеят още по-зле, а онези в Германия още по-добре, важно е всеки да открие своето щастие

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan