"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

theman69
Контакти:

Как да се борим с корумпираните рефери

Мнениеот theman69 » 27 яну 2017 14:07

Хей, ето един любопитен текст. Аз лично много се смях като го четох. Наистина нещата във футобал опират до много пари, май.
https://goo.gl/bLmytT

nghcvth

Re: Как да се борим с корумпираните рефери

Мнениеот nghcvth » 27 яну 2017 15:56

Представям си как Кристиано получава измислена дузпа и нарочно я изпуска! :shock: :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Как да се борим с корумпираните рефери

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 яну 2017 22:05

nghcvth написа:Представям си как Кристиано получава измислена дузпа и нарочно я изпуска! :shock: :mrgreen:

Май в тези контроли головете не се броят в официалната статистика на играча. Тогава защо да не го направи? Още повече Роналдо си пада по публичността, а това ще е нещо, което ще се обсъжда доста време.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Булгаристан, браДя, Булгаристан .....

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 13:05

Поредното "гениално" решение в нашата "държава .... :lol: :lol: :lol: :lol: Опрощение му е майката, опрощение, пили, яли, крали ...... нЕма проблеми.

1. Опрощава задълженията на "Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД в размер на 146 191,10 лева - главница, ведно с лихва за забава за периода от 31.03.2014г. до 04.05.2016г., в размер на 26116,40 лв. и законната лихва върху главницата за периода 04.05.2016г. до 12.12.2016г., в размер на 9 058,08 лв.
2. Опрощава задълженията на "Професионален футболен клуб Ботев" АД в размер на 103 083.83 лева - главница, ведно с лихва за забава за периода от 31.03.2015г. до 25.07.2016г., в размер на 7 112,60 лв. и законната лихва върху главницата за периода от 25.07.2016г. до 12.12.2016г., в размер на 4 037,45 лв.

3. След влизане в сила на решението, сумите по точка 1 и точка 2 да се отпишат от Счетоводния баланс на Община Пловдив.

4. Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД и "Професионален футболен клуб Ботев" АД да заплатят на Община Пловдив сторените от нея разноски по частните граждански и изпълнителни дела, в размер на 3 695,35 лв. за Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" и 2 331,60 лв. за "Професионален футболен клуб Ботев" АД.

5. Възлага на Кмета на Община Пловдив след влизане на настоящото решение в сила и след заплащането на сумите по т. 4 в полза на Община Пловдив, да прекрати изпълнителните дела образувани срещу: "Професионален футболен клуб - Локомотив Пловдив - 1926" АД и "Професионален футболен клуб Ботев" АД при ЧСИ Минка Станчева Цойкова с рег.№ 822 по описа на КЧСИ и район на действие Окръжен съд - Пловдив, както и да извърши всички правни и фактически действия във връзка с изпълнение на настоящото решение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Булгаристан, браДя, Булгаристан .....

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2017 13:14

Богата община, може да си го позволи. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 фев 2017 13:32

Няма такава държава,такива крадливи управници и такъв калпав народ! :| :evil:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 фев 2017 13:36

Невиждам пък тези, които нямаме нищо общо с община Пловдив, защо трябва да се трогваме от подобни неща.
За общината двата футболни клуба са си от обществено значение.
Все пак става дума за общиснки средства, а не за държавни.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 13:44

Трогва ме, Уйно, щото това в община Пловдив е същото, каквото е и в цяла България. Поредното беззаконие и нагла кражба. И, като са от обществено значение, това значи, че за тях законите и правилата не трябва да важат ли ?!?! Не очаквах от теб подобно "мислене" ....... по тая логика, НАП да опрости и на Левски тия 4-5 млн., дето им дължат, Левски е от още по-голямо значение, национално даже ??! Както на ЦСКА бе опростено вече ..... после пискайте що нямало пари за болници, училища и т.н. ..... е, как да има, като държавата и общините, вместо да напънат длъжниците си да им платят огромните дългове, те непрестанно опрощават ??!

ivan56 написа:Богата община, може да си го позволи. 8-)

Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ?? :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 фев 2017 13:51

Явно община Пловдив се опитва да помага на футбола в града . :?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 фев 2017 13:53

1982, животът е твърде кратък и отдавна спрях да се трогвам от подобни неща.
Едни гепиха 4 милиарда от банка.
Един отбор завлече други с милиони
Ако решим да правим списък няма да ни стигне мастилото.
За толкова години нямаме осъден политик с ефективна присъда.
Животът ми мина... мисля да поживея, колко ми е отрдил Господ и ми е през чепа вече за тези неща.
Имам прилични доходи, които могат да ми позволят две почики в годиниата за по 15 дни всяка, като седна на масата да е боагат, всеки член от семейството ми да си има собствен автомобил и т.н.
Да ти кажа вече живея много по-спокойно, след като спрях да обременявам психиката си с неща, които няма, как да променя.

;)

Може да звучи тъпо, но такава е реалността, онези в Сомалия живеят още по-зле, а онези в Германия още по-добре, важно е всеки да открие своето щастие ;)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Архив”