---
Нюкасъл си имат играчи бре, колко Френски, Холандски и етк национали имат в Борнемут, Уотфорд, Палас, УБА примерно? Просто си ми се струва, че им липсва баланс и малко по сносен мениджър.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Кое се гледа при равни точки във ВЛ: голова разлика или преки мачове
sunscres92 написа:Головата разлика
sunscres92 написа:Малеее, този Юнайтед, в това състояние ще е в Топ 4. Догодина в ШЛ, залагам само на Арсенал да минат групите и да си отпаднат като пичове на 1/8 финала.
Без Челси, който винаги е много силен в ШЛ и Сити които навлизаат в някаква форма там - ще е ужас
drvasko98 написа:sunscres92 написа:Малеее, този Юнайтед, в това състояние ще е в Топ 4. Догодина в ШЛ, залагам само на Арсенал да минат групите и да си отпаднат като пичове на 1/8 финала.
Без Челси, който винаги е много силен в ШЛ и Сити които навлизаат в някаква форма там - ще е ужас
А Ливърпул?
drvasko98 написа:sunscres92 написа:Малеее, този Юнайтед, в това състояние ще е в Топ 4. Догодина в ШЛ, залагам само на Арсенал да минат групите и да си отпаднат като пичове на 1/8 финала.
А Ливърпул?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта